Technikai elemzés során ha többszörös elmozdulás van a charton, akkor logaritmikust érdemes nézni. Lineáris nem fér ki az y tengelyen ;)
Technikai elemzés során ha többszörös elmozdulás van a charton, akkor logaritmikust érdemes nézni. Lineáris nem fér ki az y tengelyen ;)
Egyébként még segítség, hogy nem kell drámázni az elmozdulás miatt csak log chartot nézni: https://stooq.com/q/?s=4ig.hu&c=1y&t=l&a=lg&b=0
Ez még nem sok az őszhöz képest.
-poreci- (február 06. | 23:52)
elkezdtem ma áttenni egy kisebb pakkot a TBSZ számlámra...
Utoljára Normál számlámról TBSZ-re 4IG-et tavaly augusztusban tettem át...
Jó lenne egy olyan folytatás, mint ami akkor volt...:-)
Annyira igazad van, emiatt terveztem ősszel Pestre költözni. De erre sincs idő, annyi jó program jött be októberig
Na meg az első tbsz 2022 januárban lesz elérhető, addig dolgozni kell... Kivétel, ha lesz adómentes osztalék már idén
Amíg a melóban nyomod el az életed, addig meg nem jön az asszonka.. Ez ilyen róka fogta csuka...
Közben 4260...
Ott egy Stocky talival egybekötött asszonykereső buli??? Jól hangzik :)
Lehet kimegyek a kutyabaxohoz tájföldre, keresek ott asszonkát :)))
Fogadj örökbe egy 17 éves delkoreait... Woody-nak is bejött :)))
Nem vagyok here, kell valami értelem az életbe. Valamiért élni kell. Amíg nincs gyerek, addig a munka az
Legyen közel az osztrák határhoz, a munkát nem fogom feladni, bármennyi is jön össze ebből a buliból :)
A bor is jó ötlet, de inkább megveszem. Ha nagyon unatkozom, majd nekiállok és a banda jöhet :)
Ne mellette B+! Felette! Káli mödanszié! Csinálsz faja borokat, mi meg járunk hozzád lerészegedés céljából!
bazzeg, hogy lesz ebből rózsadombi villa, ha a lakásárak is így nőnek, nemcsak a 4IG??
Mindig könyörögtünk, h gyere...de vagy benőtt a körmöd, vagy fodrászhoz mentél :))))!