pedig bözsike néni most tolt be egy zacskónyi pénzt, hogy kikaphassák 3700ig :-P
pedig bözsike néni most tolt be egy zacskónyi pénzt, hogy kikaphassák 3700ig :-P
Ennek az ellenzéki marhaságnak csak a legfélrevezethetőbb emberek dőlnek be. Tartsuk meg a fórum nívóját...
nemsokára csak 4oca marad... ahol hosszabb távon több oszti jön, oda fogják pergetni a mosatlant... mindegyikbe megvan a helye, választásokra kitudja milyen magaslatokba fognak lenni...
Többi ML-en keresztül miért nem jó??? Nagyobbak (így egyben) vsz láthatatlanabb!
Ha átfolyatnak bármit is, azt a 4kocán keresztül fogják megtenni :)
eszembe jutott egy tök nagy marhaság, de valamivel fel akarom dobni a topicot... :)
volt ugye ez a kósa laller féle cigányasszony, akire a muzsikus fater 4 milliárd eurót hagyott örökül és azóta állítólag nyomozás, meg per is lett, de elég nagy a csend... mi van, ha ez valamilyen szinten igaz, úgymint létezik fekete/szürke 1200 milliárd, amit valamilyen módon mégis csak tisztára akarnak mosni és mondjuk átfolyatják a 4-igen keresztül ilyen-olyan szolgáltatások, licencek díjaként 2022-ig? Az évi 400mrd plusz lenne a valós megrendelések mellett :) Ha a látszat kedvéért ebből csak 50% lesz nettó eredmény, azt viszont 0% adó mellett ki lehet csorgatni osztaléknak, akkor ilyen áron tisztára lett mosva 600 mrd Ft...
meg olyat is olvastam az MNB sok száz pontos csomagjában, hogy legyen egy amnesztia, melynek során a magyar tőzsdére hozott pénzek adóznak X %-ot, (asszem 20%-ot) és onnantól legálisnak van tekintve. Emlékszik erre valaki?
Igen, felőlem lehet, utána kevesebbet lehet bukni, mert alacsonyabb az árfolyam :)
Nem bánnám, ha lenne 3 hónap fillérezés ezen a szinten, tűnjön el a sok szerencsevadász, utána mehet egy levegővel 5000-ig
Meglepően stabil a pépőr. Azt gondoltam, hogy lesz kicsi korrekció, de ez beállt egyelőre ezen a szinten, mintha még mindig gyűjtenék.
Nem sok kedvem van ATH körül bővíteni, de sanszos, hogy más választásom nincs. :-/
Pf-en mi ez a mai 1000 új hsz? Érdemes elolvasni? Megtalálták a kicsik?
Ja tényleg, péntek nektek ünnepnap, én meg nyomok egy pizsamás home officet itt a 48-as ellenségnél ;)