Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Meglepően stabil a pépőr…

#840818 walex

Meglepően stabil a pépőr. Azt gondoltam, hogy lesz kicsi korrekció, de ez beállt egyelőre ezen a szinten, mintha még mindig gyűjtenék.
Nem sok kedvem van ATH körül bővíteni, de sanszos, hogy más választásom nincs. :-/

Ja tényleg, péntek nekte…

#840808 Bendeguz Előzmény: #840807

Ja tényleg, péntek nektek ünnepnap, én meg nyomok egy pizsamás home officet itt a 48-as ellenségnél ;)

ahogy elnézem beállított…

#840807 Koffein

ahogy elnézem beállítottak egy kisebb féket 3280ra, meg egy újabbat 3380ra :)

lassacskán jön a hétvége is, nem kell elrontani a hosszú hétvége ízét :)

pszicho

#840801 matgab Előzmény: #840793

igen, hiába van split, az nem azt jelenti, hogy akkor nőne a megvásárolható szabad részévnyek száma és többen szállhatnának be. Az annyit jelentene, hogy lenne X-szer annyi részvényem.

A Splitnek ott van értelme, ahol a részvény ára kb 20-50e forint körül van, de inkább az 50e.

Mert nem hiszem, hogy azok fognak forgalmat és vételi erőt generálni, akiknek nincs 18e forintjuk, hogy részvényt vegyenek.

pszicho

#840800 Bendeguz Előzmény: #840799

Bazze ezt a split hülyeséget itt nem kéne tolni

Pf-en azt hiszi egy részük, hogy ugyanannyi db mellett lesz tizedelve az árfolyam... Meg majd akkor vesznek, mert olcsóbb lesz, olcsó részvényen kevesebbet lehet bukni

pszicho

#840799 picirigo Előzmény: #840798

Tényleg? Erre nem is gondoltam teeee....:)))!

A "zsíros" osztin azt értem, h a beker áramat minél jobban közelítse meg!!!

pszicho

#840796 picirigo Előzmény: #840793

Azon gondolkodtam, lehet jobban járnánk ha nem lenne több split! Inkább egy jó magas árnál egy szép kerek osztalék!

pszicho

#840793 Koffein Előzmény: #840775

azt figyelembe veszed, hogy sokkal kevesebb a rv szám, mint az opusba? ha alapokhoz is kerül, meg stabil kezekbe, kevesebb a megvásárolható rv... gondolom itt a fórumon is többen vagyunk, akik nyár óta tartják, sőt! még vettünk is hozzá... ha lesz split, akkor lesz egy új helyzet, hogy hogyan tovább, hisz x-szer több részvény lesz a piacon, vagy mi van akkor, ha nincs split? ...

meg olyan sztori is megfordult a fejembe, hogy lesz egy kpack/plotinus féle felfutás, de ez egy nagyon elborult forgatókönyv (min az eséllyel)...

"lakossági állampapírokb…

#840789 picirigo

"lakossági állampapírokból származó jövedelem (kamat, hozam) adómentességét biztosítja a javaslat"

Az én terveim szempontjából nagyon pozitív történés ez is!

pszicho

#840786 walex Előzmény: #840748

Teljes mértékben igazad van. 10 éve elkövettem minden hibát, amit lehet kezdőként lehet (átlagolás, ragaszkodás a pozihoz stop nélkül) emiatt egy csúnya 7 számjegyű összeget buktam.

Most ülök a kezeimen, egyre nehezebb, de még bírom. :) Ám ott lebeg az is, amit a rbbj11 írt. Opus példa elülteti fejben a félelmet. Nehéz kezelni ezt, tényleg meg kell tanulni, most lehet edződni. :)

Szép jövő kecsegtet itt. Ha bejön az, amit sejteni lehet, akkor a jelenleg túlárazottnak tűnő ár még erősen diszont árnak fog tűnni 2-3 év múlva.

pszicho

#840785 walex Előzmény: #840775

Ez is igaz. Nekem még mindig az a furcsa, hogy ennyire megy korrekció nélkül.

Milyen hír lesz itt rövidesen, hogy ennyire veszik??? Ok, a jövőt árazza, de ez már túlszaladt. Jobban örülnék egy higgadtabb, nyugodtabb emelkedésnek.

pszicho

#840775 rbbj11 Előzmény: #840752

egyébként épp az opus példája elülteti rendesen az emberbe a félelmet: akármennyire is valószínütlen, de nem esélytelen, hogy a az uj 4000-es 4ig ár legyen az opus 800 ár. Márpedig senki nem akarja, hogy a nyeröje a felére olvadjon, nem?