3000
Besz@rás.
Réstöltés nem lesz?!
kezd beindulni a zümmögés egyéb helyeken is 4iG-vel kapcsolatban...mióta nem lehet már képet bemásolni kommentbe itt???
na mindegy, itt az ominózus komment:
https://444.hu/2019/03/11/nehogy-orban-ranezzen-a-...
B+! Pont most akartam elolvasni, te meg itt spoilerezel :D:D:D!
senki se linkelje be a profitline-t ide többet, ne csináljunk nekik több publicitást. a mai 3 soros elemzésben leírja, hogy a 4ig árfolyama a kínai inflációs adat alapján fog mozogni. bmeg.... :D
Tartották 2000 körül, mint anno 3500 magasságában, amikor kiderült, hogy Lölö beszállt. Ment a porszívó.
Sanszos, hogy ezért nincs már hinta, nem akarják lenyomni FTSE, BUX indexbe kerülés előtt. Kérdés, hogy innen meddig engedik még fel?
Splitet én min. 3-4 ezres árfolyamnál csinálnék. 300-400 Ft nem tűnne drágának, onnan még lehetne hírekkel megtámogatva tovább menni.
Fél szemmel Opust is érdemes lesz figyelni. Egyesülés után szvsz az is indulni fog.
Mekkora értéket jelent ez? Vásárolhattak előre? Ez indokolhatta a 2000-2800 rallyt. Nyilván a benfennteseknek...
Mi lesz így, hogy nem akar hintázni? Direkt eladtam egy rakás PMÁK-ot, hogy ide betoljam azt is, de ilyen áron ekkora menet után inkább kivárok. Ha meg nem megy le egy combosabbat rövid időre, akkor így jártam, a meglévő pakk is jól néz ki most. Ne legyünk telhetetlenek. :)
HA beszáll, nem kötelező neki. HA meg eddig is nekik vette valaki, akkor már nem vesznek újabb részvényeket. Na de ki tudja mi van... :D
2860 a vége.
Hát, ez nem akar hintázni valamiért.
FTSE 1 hét múlva beszáll a buliba.
a kérelemnek publikusnak kell lenni?
én a helyükben még nem kérném, ha fújni akarom. ahhoz a 20%-os kilengés jobban dukál
rice2 utánanézett a pf-en, csak jól gondoltam, hogy kérelmezni kell és nem csak úgy pakolgatják ide oda...
"A Standard vagy T kategóriából Prémium kategóriába való fellépés a kibocsátó kérelmére történhet. A BÉT ez esetben is a kettős kritériumrendszert használja: az átlépés feltétele ugyanis az, hogy a kibocsátó a kérelem benyújtása előtti minimum két teljes féléves felülvizsgálati időszakban teljesítse a felülvizsgálati kritériumokat, vagyis az 5 milliárd forintos átlagos kapitalizációt és a 90%-os forgalomgyakoriságot"
7 oldal 2a pont https://bet.hu/pfile/file?path=/site/Magyar/Dokume...
Jaaah értem, azt hittem, hogy külön kérvényezniük kell, hogy Prémiumba akarnak kerülni. Hisz abból indultam ki, hogy a prémiumba is vannak olyan cégek, hogy egy egy standard kategóriás cég simán üti napi forgalomba... meg ilyen közleményt nem olvastam, hogy kérvényezték volna... de ha a bét akciózhat és átsorolhatja, akkor okés, így tiszta...
Úgy tudom a bét automatikusan beteheti. De nyilván a bétnek odaszol Orbán és nem teszik be, ha nem akarja
Majd veszünk még 2e körül, ha nem változik a szél járás, amúgy is jönnek az osztalékesők.. valamire el kell verni.. :)
Nem értem, kérvényezni kell, hogy A kategóriába kerüljön, vagy automatikusan történik?
PF fórumra gondoltam...
Amúgy ez van mindig. Felment 370-ről 800-900-ig, onnan visszakorrigált kb. 700-ra, onnan szaladt fel 1800-ig, ahonnan nov 8-án visszakorrigált 1400-ig, onnan azonnal visszajött és felment 2260-ig, ahonnan visszaesett 1500-ig. Onnan elég nehezen visszamászott 2000-ig és most hirtelen felugrott 2860-ig.
2860-ról várható -főleg a nemzetközi helyzet fokozódásával egy visszakorrekció akár újra 2000-ig is.
Azt mindenesetre látni, hogy innen már nehezebben mászik felfele az árfolyam és könnyebben esik vissza.
Ha a napokban megkapja az A kategóriát a 10 ft-os lépésközzel, az talán felküldheti 3000 -optimistább nmezetközi hangulat esetén 3400-ig is.
Az e havi Haszon magazinba, a Generális srác már kivette a portfóliójából a 4iget és csak telekom maradt, a többit biztos generális alapokra cserélte...
annyira bullshit elemzéseket írnak ezen az oldalon, hogy még egy forgalmat se biggyesztett alá :D
Melyik fórumra gondolsz? :) Szerintem innen sokan benne vagyunk nyár óta, nagy pesszimizmusra nem lehet ok.
A pf-en meg egy trendet látok, ahogy beleolvasok, amikor elkezd oldalazni, akkor jönnek a lebeszélők, ahogy esik, egyre több a lebeszélő/átbeszélő, majd amikor szintet ugrik, akkor jön a rózsaszín köd... most sokan beragadtak wallisba, kpack, plotinusba stb... várják az ihletett, hogy hol tudnak kiszállni, meg azzal is számolj, hogy egy idő után 1001ikszer uncsi ugyanazt leírni... azt is eltudom képzelni, hogy átlökik 3k-n, majd oldalaz, elfelejtik, lenéz 2600ig, majd kikapják 4k-ig pár hét alatt... ez nem a közel jövő, hanem kb év végi projekt, habár én év végi záróként 3k-val is kiegyeznék...
Kellene pár fosatós nap a kedélyek hűtésére és hogy tudjak még venni olcsóbban. :)
Nekem ez a furcsa, hogy megy 900 pontot érdemi lejtmenet nélkül, 2000 alatt legalább volt hinta. Aztán lehet, hogy az alapok tömése drágán a cél vagy valamiért szorítja őket már az idő és nincs idő hintázni, mert kell a magas árfolyam egy következő splithez.