Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Úgy tudom a bét automati…

#840540 Bendeguz Előzmény: #840539

Úgy tudom a bét automatikusan beteheti. De nyilván a bétnek odaszol Orbán és nem teszik be, ha nem akarja

Majd veszünk még 2e körü…

#840539 Koffein Előzmény: #840533

Majd veszünk még 2e körül, ha nem változik a szél járás, amúgy is jönnek az osztalékesők.. valamire el kell verni.. :)

Nem értem, kérvényezni kell, hogy A kategóriába kerüljön, vagy automatikusan történik?

PF fórumra gondoltam...A…

#840533 matgab Előzmény: #840512

PF fórumra gondoltam...

Amúgy ez van mindig. Felment 370-ről 800-900-ig, onnan visszakorrigált kb. 700-ra, onnan szaladt fel 1800-ig, ahonnan nov 8-án visszakorrigált 1400-ig, onnan azonnal visszajött és felment 2260-ig, ahonnan visszaesett 1500-ig. Onnan elég nehezen visszamászott 2000-ig és most hirtelen felugrott 2860-ig.

2860-ról várható -főleg a nemzetközi helyzet fokozódásával egy visszakorrekció akár újra 2000-ig is.

Azt mindenesetre látni, hogy innen már nehezebben mászik felfele az árfolyam és könnyebben esik vissza.

Ha a napokban megkapja az A kategóriát a 10 ft-os lépésközzel, az talán felküldheti 3000 -optimistább nmezetközi hangulat esetén 3400-ig is.

Az e havi Haszon magazin…

#840529 Koffein

Az e havi Haszon magazinba, a Generális srác már kivette a portfóliójából a 4iget és csak telekom maradt, a többit biztos generális alapokra cserélte...

annyira bullshit elemzés…

#840517 Bendeguz Előzmény: #840505

annyira bullshit elemzéseket írnak ezen az oldalon, hogy még egy forgalmat se biggyesztett alá :D

Melyik fórumra gondolsz?…

#840512 Koffein Előzmény: #840497

Melyik fórumra gondolsz? :) Szerintem innen sokan benne vagyunk nyár óta, nagy pesszimizmusra nem lehet ok.

A pf-en meg egy trendet látok, ahogy beleolvasok, amikor elkezd oldalazni, akkor jönnek a lebeszélők, ahogy esik, egyre több a lebeszélő/átbeszélő, majd amikor szintet ugrik, akkor jön a rózsaszín köd... most sokan beragadtak wallisba, kpack, plotinusba stb... várják az ihletett, hogy hol tudnak kiszállni, meg azzal is számolj, hogy egy idő után 1001ikszer uncsi ugyanazt leírni... azt is eltudom képzelni, hogy átlökik 3k-n, majd oldalaz, elfelejtik, lenéz 2600ig, majd kikapják 4k-ig pár hét alatt... ez nem a közel jövő, hanem kb év végi projekt, habár én év végi záróként 3k-val is kiegyeznék...

Kellene pár fosatós nap …

#840505 walex Előzmény: #840497

Kellene pár fosatós nap a kedélyek hűtésére és hogy tudjak még venni olcsóbban. :)

Nekem ez a furcsa, hogy megy 900 pontot érdemi lejtmenet nélkül, 2000 alatt legalább volt hinta. Aztán lehet, hogy az alapok tömése drágán a cél vagy valamiért szorítja őket már az idő és nincs idő hintázni, mert kell a magas árfolyam egy következő splithez.

http://profitline.hu/4IG-elemzes-390231

Ne a levegőbe beszéljünk…

#840503 banyaiz Előzmény: #840497

Ne a levegőbe beszéljünk 14 mrd Ft volt 2018-ban a bevétele a cégnek. Jelenleg a piac 60 mrd Ft környékére árazza .

Ehhez alsó hangon kellene legalább 50 mrd-al növelni a bevételt /év. Mindezt egy jó nyereséghányaddal. Tartósan nem egyszer egy megrendeléssel. Ez szerintem elég komoly tétel egy ilyen kis cégnek 50 mrd-nyi megrendelés növekedés, még ha ez meg is van valahol már a tervekben , hogy leosztják neki.

Kíváncsian várom én is ettől függetlenül mi lesz árfolyamilag is és a számokban majd, mit hoznak ebből ki messzebb nézve . Lehet az új IBM indulását látjuk , de azért kicsit szkeptikus vagyok.

Na most már nyugodt lehetsz , negatív hang is volt a fórumon. :) Ha szükség lesz később is erre szóljál aztán megnézem lehet addigra 20 mrd-os éves bevételre 2000 mrd-ra árazták. :)

Ha csak ez kell, rám szá…

#840502 banyaiz Előzmény: #840497

Ha csak ez kell, rám számíthatsz. :)

Teljesen mindegy mert nem ez mozgatja az árfolyamot de szerintem kb olyan az árazása ennek a cégnek mint az amcsi tech cégeknek, csak tech nélkül. A mészáros név benne a tech innováció. :)

Valami teljesen értelmezhetetlen növekedési várakozások, és árazás. Baromi sok állami megrendelésre lenne szükség és azok teljesítésére csak a jelenlegi árazásnak megfeleljen. Az évről évre hosszú távon mindig meglegyen.

Hozzáteszem ettől még az árfolyam lehet 10 k is . Ahogy a mészáros cégeknél bármi lehet az árfolyam amíg ilyen alacsonyan tartják a közkezet és teljes kontroll alatt az árfolyamot.

De engem meglepne ha hosszú távon ez a cég a tevékenységével igazolná ezt a növekedési várakozást. Lassan közelebb lesz ez is a 100 mrd-os piaci értékhez mint az 50-hez.

Amcsi tech cégekben is hihetetlen árazások vannak, ott én azt várnám egyszer a ki tudja mikori jövőben jön egy kijózanodás Amazontól Facebookig és az összes többiig. Nincs kolbászból azért a kerítés attól mert tech vonalon nyomulnak eszméletlen növekedést előre árazva.

4IG ennél is cifrább mert itt az állami megrendelés a kulcs, megcifrázva ezzel a spéci tulajdonosi összetétellel, kis közkézzel.

én már leírtam, hogy jel…

#840498 Bendeguz Előzmény: #840497

én már leírtam, hogy jelentés alapján nagyon drága, 500 körül érhet. de ez a múlt, a jövőt meg mi nem ismerjük, ezért tartani kell. az 50 ezres célárak meg részemről poén. igazából 100 ezret várok :D

Egy dolog nem tetszik, h…

#840497 matgab Előzmény: #840458

Egy dolog nem tetszik, h mindenki kezd a fórumon túl optimista lenni. Sokkal jobb volt, amikor ott volt a sok hitetlenkedo, dragallo, lebeszélő...

khmm

#840468 Koffein Előzmény: #840446

ahogy herceg szokta mondani, fentebb is kell a vételi erő :)) majd osztik után, késő nyáron, ősz elején, majd újratervezünk, vagy nem... :))

Fura ez a mai nap, kb 30…

#840458 Peti84 Előzmény: #840452

Fura ez a mai nap, kb 300 milla értékben 2800-840 környékén ma már volt kereskedés, de nagyon a sávtól nem térünk el (olyan mintha valaki szedegetné át ezeket a csomagokat, lehet már a gyűjtés elindult).

Rövidesen érkezik az A k…

#840452 walex

Rövidesen érkezik az A kategória hír elvileg, a BÉT rövidesen át fogja valószínűleg sorolni. FTSE jövő hét utáni héttől játszik. Lehet, hogy ezért nem ejtik most be, vegyék csak az alapok drágán.

Az enyém is részben. Min…

#840430 walex Előzmény: #840429

Az enyém is részben. Mindegy, a meglévő pakk értéke szépen nő, ez is valami.

Nekem most az a fura, ho…

#840428 walex

Nekem most az a fura, hogy nincs fosatási próbálkozás, mint cirka 2200 előttig előfordult jó párszor . Túl simán emelkedik, sajnos így nem tudok bővíteni még diszkont áron.