Ha csak ez kell, rám számíthatsz. :)
Teljesen mindegy mert nem ez mozgatja az árfolyamot de szerintem kb olyan az árazása ennek a cégnek mint az amcsi tech cégeknek, csak tech nélkül. A mészáros név benne a tech innováció. :)
Valami teljesen értelmezhetetlen növekedési várakozások, és árazás. Baromi sok állami megrendelésre lenne szükség és azok teljesítésére csak a jelenlegi árazásnak megfeleljen. Az évről évre hosszú távon mindig meglegyen.
Hozzáteszem ettől még az árfolyam lehet 10 k is . Ahogy a mészáros cégeknél bármi lehet az árfolyam amíg ilyen alacsonyan tartják a közkezet és teljes kontroll alatt az árfolyamot.
De engem meglepne ha hosszú távon ez a cég a tevékenységével igazolná ezt a növekedési várakozást. Lassan közelebb lesz ez is a 100 mrd-os piaci értékhez mint az 50-hez.
Amcsi tech cégekben is hihetetlen árazások vannak, ott én azt várnám egyszer a ki tudja mikori jövőben jön egy kijózanodás Amazontól Facebookig és az összes többiig. Nincs kolbászból azért a kerítés attól mert tech vonalon nyomulnak eszméletlen növekedést előre árazva.
4IG ennél is cifrább mert itt az állami megrendelés a kulcs, megcifrázva ezzel a spéci tulajdonosi összetétellel, kis közkézzel.