Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Ne a levegőbe beszéljünk…

#840503 banyaiz Előzmény: #840497

Ne a levegőbe beszéljünk 14 mrd Ft volt 2018-ban a bevétele a cégnek. Jelenleg a piac 60 mrd Ft környékére árazza .

Ehhez alsó hangon kellene legalább 50 mrd-al növelni a bevételt /év. Mindezt egy jó nyereséghányaddal. Tartósan nem egyszer egy megrendeléssel. Ez szerintem elég komoly tétel egy ilyen kis cégnek 50 mrd-nyi megrendelés növekedés, még ha ez meg is van valahol már a tervekben , hogy leosztják neki.

Kíváncsian várom én is ettől függetlenül mi lesz árfolyamilag is és a számokban majd, mit hoznak ebből ki messzebb nézve . Lehet az új IBM indulását látjuk , de azért kicsit szkeptikus vagyok.

Na most már nyugodt lehetsz , negatív hang is volt a fórumon. :) Ha szükség lesz később is erre szóljál aztán megnézem lehet addigra 20 mrd-os éves bevételre 2000 mrd-ra árazták. :)

Ha csak ez kell, rám szá…

#840502 banyaiz Előzmény: #840497

Ha csak ez kell, rám számíthatsz. :)

Teljesen mindegy mert nem ez mozgatja az árfolyamot de szerintem kb olyan az árazása ennek a cégnek mint az amcsi tech cégeknek, csak tech nélkül. A mészáros név benne a tech innováció. :)

Valami teljesen értelmezhetetlen növekedési várakozások, és árazás. Baromi sok állami megrendelésre lenne szükség és azok teljesítésére csak a jelenlegi árazásnak megfeleljen. Az évről évre hosszú távon mindig meglegyen.

Hozzáteszem ettől még az árfolyam lehet 10 k is . Ahogy a mészáros cégeknél bármi lehet az árfolyam amíg ilyen alacsonyan tartják a közkezet és teljes kontroll alatt az árfolyamot.

De engem meglepne ha hosszú távon ez a cég a tevékenységével igazolná ezt a növekedési várakozást. Lassan közelebb lesz ez is a 100 mrd-os piaci értékhez mint az 50-hez.

Amcsi tech cégekben is hihetetlen árazások vannak, ott én azt várnám egyszer a ki tudja mikori jövőben jön egy kijózanodás Amazontól Facebookig és az összes többiig. Nincs kolbászból azért a kerítés attól mert tech vonalon nyomulnak eszméletlen növekedést előre árazva.

4IG ennél is cifrább mert itt az állami megrendelés a kulcs, megcifrázva ezzel a spéci tulajdonosi összetétellel, kis közkézzel.

én már leírtam, hogy jel…

#840498 Bendeguz Előzmény: #840497

én már leírtam, hogy jelentés alapján nagyon drága, 500 körül érhet. de ez a múlt, a jövőt meg mi nem ismerjük, ezért tartani kell. az 50 ezres célárak meg részemről poén. igazából 100 ezret várok :D

Egy dolog nem tetszik, h…

#840497 matgab Előzmény: #840458

Egy dolog nem tetszik, h mindenki kezd a fórumon túl optimista lenni. Sokkal jobb volt, amikor ott volt a sok hitetlenkedo, dragallo, lebeszélő...

khmm

#840468 Koffein Előzmény: #840446

ahogy herceg szokta mondani, fentebb is kell a vételi erő :)) majd osztik után, késő nyáron, ősz elején, majd újratervezünk, vagy nem... :))

Fura ez a mai nap, kb 30…

#840458 Peti84 Előzmény: #840452

Fura ez a mai nap, kb 300 milla értékben 2800-840 környékén ma már volt kereskedés, de nagyon a sávtól nem térünk el (olyan mintha valaki szedegetné át ezeket a csomagokat, lehet már a gyűjtés elindult).

Rövidesen érkezik az A k…

#840452 walex

Rövidesen érkezik az A kategória hír elvileg, a BÉT rövidesen át fogja valószínűleg sorolni. FTSE jövő hét utáni héttől játszik. Lehet, hogy ezért nem ejtik most be, vegyék csak az alapok drágán.

Az enyém is részben. Min…

#840430 walex Előzmény: #840429

Az enyém is részben. Mindegy, a meglévő pakk értéke szépen nő, ez is valami.

Nekem most az a fura, ho…

#840428 walex

Nekem most az a fura, hogy nincs fosatási próbálkozás, mint cirka 2200 előttig előfordult jó párszor . Túl simán emelkedik, sajnos így nem tudok bővíteni még diszkont áron.

khmm

#840422 Bendeguz Előzmény: #840420

Mondom nem éri el az 50 ezer darabot a pakkom mérete. Ebbe beletartozik az is, hogy összesen 100 darabom van :)

Be vannak rakva a fékek …

#840421 walex

Be vannak rakva a fékek 3000-ig, készítik az alapoknak. :)