Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

http://kadarka.net/cikke…

#840712 banyaiz

http://kadarka.net/cikkek-kat/felduhodott-csaladta...

Durva. Nyilvánvaló, hogy az illető súlyos elmebeteg lehet. Több körülmény erre utal. Rengeteg vonatkozása van az ügynek , de legelőször is az gondokság alatt állt. Tehát azt már megállapították róla, hogy szellemi fogyatékos. Akkor először is miért nem derült ki a vizsgálatoknál , hogy az értelmi fogyatékosság mellett még súlyos elmebeteg is , másodszor hogyan drogozhat pl mert azt is olvastam most az ügyről, hogy rendszeres drogfogyasztó volt.

Egy igazoltan szellemi fogyatékos , drogfogyasztó szabadon kószál azért mert a vizsgálatok során nem derült ki, hogy ráadásul még pszichiátriai eset is nem is az enyhébbek közül. Kíváncsi lennék mi áll az orvosi, gyámügyi stb papírokban és milyen felülvizsgálatok voltak. De ha nem is lenne pszichiátriai eset milyen gondnokság alatt áll ha köztudott a környezetében , hogy drogfogyasztó értelmi fogyatékosként. Hihetetlen.

Emlékszem egy hasonló ügyre pár éve a csóka Navosokra támadt késsel , meg is ölt egyet. Aztán kiderült pszichiátriai kezelés alatt állt már évek , évtizedek óta, de nem minősült közveszélyesnek ha szabadon kószálhatott.

Valami nem kerek ha ilyen agybajokkal még szabadon drogozhat és semmilyen hatóság nem tesz semmit. Már eleve ahogy az a porta kinéz mint egy szeméttelep oda kimegy egy hatósági személy ellenőrizni a gondnokság alatt lévő személyt , körülményeit és akkor ügy lezárva és minden oké?

Sátántangóba kívánkozó jelenetek. Valami mintha nem stimmelne ennek a szabályozásával , vagy a szabályok betartásával mert ez csak amire én emlékszem 2. eset rövid idő alatt ahol gyilkosság a vége.

Tudom, hogy van és pörög…

#840573 walex Előzmény: #840571

Tudom, hogy van és pörög, de amikor még rengeteg megoldandó pénz igényes probléma van, biztos a szomszédos országoknak, plusz Vietnamnak, Ugandának kell elszórni sok-sok milliárd Ft-ot, amit a magyar adófizetők tettek be a közösbe?!

Lesz valaha ennek az országnak valódi magyar kormánya, ami Magyarország és a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt?!

28711 milliárd Ft volt a januári államadósság, csak kamatra több, mint 1000 milliárd megy el. Fel sem merül senkiben évtizedek óta, hogy minimum nullás büdzsét csináljon. Kb. 5 éve simán meg lehetne ez, de inkább a plusszos egyenleg. Azon az évi bő 1000 milliárd kamaton sok mindent meg lehetne oldani.

Hogy a viharba ne lenne …

#840571 Koffein Előzmény: #840568

Hogy a viharba ne lenne pénz? Pörög a gazdaság... nézz körül... az átlag ember meg leszarja, nem érzékeli, az érdekli, hogy 5% béremelés legyen, meg a fél disznó oszt ennyi...

Van itthon pénz. Vietnam…

#840568 walex

Van itthon pénz. Vietnam után Ugandának megy 5,1 milliárd. Elfogytak a megoldandó problémák Magyarországon, ezért biztosan a magyar adófizetők is meleg szívvel gondolnak erre a nemes cselekedetre.

Nem-nem. Ez egy komcsi g…

#840499 Láma Előzmény: #840481

Nem-nem. Ez egy komcsi gyökerű szar. De keresztyény demokrata nemzethy szar bagázs. Tessék kérem a komcsikat már békén hagyni. :) Már rájöttem miért lettek ezek nemzethy konzervatívak. Mert tudták, hogy balos és liberális szavazók rájuk gyújtanák a parlamentet, ha ennyire hülyének nézik őket. :)

3 feltétel

#840486 banyaiz Előzmény: #840467

https://index.hu/belfold/2019/03/07/vezercikkben_k...

Ennek akkor lenne realitása vsz amit ebben a cikkben kérnek ha az EU-s választásokon ezek az erők érnének el hasonló eredményt mint a Fidesz ért el a legutóbbi választásokon. Mondjuk németeknél az Afd leginkább hasonló sikereket érne el.

Ennek az esélye 0 nagyjából . Enélkül hatalmas hiba lenne vsz ilyen pártszövetségre és a migránt témára alapozva kizáratnia magát a néppártból.

Súlyos stratégiai hiba lenne , legalább akkora mint amekkora stratégiai meglátás volt belföldön erre építeni sok mindent.

Szerintem ezen Viktor nem is gondolkodik azon túl, hogy emberkedik ezzel egy egy újságcikkben, vagy burkolt célzással.

3 feltétel

#840483 banyaiz Előzmény: #840365

Van egy olyan beütése ennek a néppárti tagságnak a mostani EU-s viszonyok között mint egy sulinak aminek az ajtaja fölött láthatatlan betűkkel ki van írva ki ide belépsz le is diplomázol, vagy érettségizel stb.

De azért van az a retardáltsági szint amivel ki lehet kerülni még a néppártból is, jelen eu-s viszonyok között is. :)

Egyik félnek sem érdeke azt gondolnám ez. Se fidesznek, se a néppártnak idáig fajuljon.

3 feltétel

#840351 banyaiz Előzmény: #840315

Az egy határvonalnak az átlépése mikor ezek a sületlenségek kikerülnek országhatáron túlra kampányként.

Ez az utóbbi időben jött be , pl most az eu-s választási kampányra , vagy korábban a migrációs ügyekben.

Addig egy egy ilyen kampány ami totál jobbra volt a Néppárttól indokolható volt azzal, hogy ezt saját belpolitikai használatra készítettük és ennek ez +az a politikai célszerűsége belföldön. Nyugi mi nem Le Pen vagyunk csak eljátsszuk belpol használatra egy kampány erejéig mert kell a szavazat.

Ehhez is kellett nyilván egy nagyvonalúság , vagy félrenézés elfogadja egy Néppárt magyarázatként, hogy mi ez a büdös bogár akció itt megint, ja megint csak a magyarok belföldön ámokfutnak. :) Hagyjuk rájuk a hülyeségeiket amíg maguk között művelik lépjünk át ezen ott a Jobbik is stb. Lehetett védeni ezt ha nagyon muszáj volt.

De amint ez össz európai kampányokban jelenik meg, mint pl most Juncker plakátok ami azért túlmutat a magyar határon , saját párttárs elleni plakátkampány. :) A migrációs ügyekben indult ez , hogy össz európai színtérre vinni a belpol kampányt. CEU ügy is ilyen, Soros kampány is ilyen volt.

Ebből jön ez a nyüzsgés az ügyben, erre már nem lehet ráfogni ez belpol használatra készül a spéci magyar viszonyokra.

Nagyon hiányzik ez a Néppártnak ebben döntenie kelljen egy választási kampányban mi legyen ezzel az állatorvosi ló fidesszel. :) Szerintem a hátuk közepére nem hiányzik ez most kíváncsi vagyok mi lesz, vszínű Orbán enged egy kicsit és nem viszi el kizárásig a dolgot. Visszatáncol egy lépést.

3 feltétel

#840350 banyaiz Előzmény: #840315

Van azért jelentősége, egy határvonal átlépése ha kizárásig fajul.

Néppárt egy unionista irányú jobbközép párt. Föderalista , unionista , euró, szorosabb integráció stb.

Jobboldalon a néppárton túl az euroszkeptikusok és más futóbolondok tartózkodnak. EU ellenes politikusok nagyrészt akik úgy ülnek az EU Parlamentben, hogy leginkább az a politikai víziójuk az EU egy káros szervezet amit meg kell szüntetni. :)

Más azért a Néppárton belül egy egy politikai kampány erejéig ha éppen az népszerűséget hozhat bedobni ilyen dolgokat, és más kikerülni a néppártból és beülni mondjuk Le Pen és Salvini és társai közé. :)

Felmerülhet a kérdés miért nem zárták ki már réges rég a fideszt hiszen felmondja ezeket az euroszkeptikus mantrákat sokszor, szinte minden kampány ilyesmire és Brüsszel bokszzsáknak használatára épül. Ennek több oka van. 1. Nagyon sokáig azzal érveltek a Jobbik térnyerése miatt kell ez, olyan spéci a helyzet Mo-n ha nem ők csinálják akkor a Jobbik és ezért kellenek ezek a műsorok de no para. 2. Miért fogadta el ezt a Néppárt mert nekik sem érdekük az , hogy minden szírszarra pártokat zárjanak ki leegyszerűsítve a sztorit. Nem érdekük az, hogy gyengítsék a Néppártot azzal kizárnak minden szírszar politikai kampány miatt pártokat . Csak mostanra már az a kínos helyzet áll elő egyre jobban elfajul ez a kampánysorozat. Le Pen lassan egy unionista politikusnak tűnik ehhez képest , vagy Cameron, vagy Farage.

1 fontos határ átlépése nem történt meg annak kijelentése EU-ból kilépne. Mert akik a néppártól jobbra politizálnak azok általában ezt is szokták használni mint pol eszközt, hogy kilépnének az EU-ból. Ez az 1 kijelentés nem hangzott el fidesz részről ami ettől a brigádtól még valamennyire elkülöníti. Ha ez is elhangzana nem is lenne kérdés a kizárásuk, de nyilván ez nem fog elhangozni mert Mo-n nagyon népszerű az EU.


Szóval cicaharcnak tűnhet de van azért ennek tétje.

3 feltétel

#840348 Koffein Előzmény: #840340

Ez is egy forgatókönyv :) választások vannak, ezek hazaüzengetések is lehetnek, az adott országok kormányai által, hogy csinálnak valami, oszt mégsem, majd köv talin, zárt ajtók mögött jót röhögnek a sztorin mindnyájan :)

3 feltétel

#840340 Bendeguz Előzmény: #840315

Szerintem:

1. leállnak a plakátokkal, helyette lesz egy "erős, büszke, szuverén, mi döntjük el" kampány EU nevek nélkül

2. Orbán odatelefonál az EPP központba előre egyeztetett időpontban, amikor várják webexen. Felveszi Weber, Orbán beleszól: halló, dögkút? Nem, ez az EPP konferencia. Ja akkor elnézést - mondja Orbán. Ezzel ez is ki van pipálva magyaroschan :)

3. A CEU sose volt Magyarországon, illetve az CEU mindig is Mo-on volt, sose ment, el, itt se volt, mindig itt marad. Valamelyiket előveszik, lényegtelen, de a lényeg nem változik. KEE marad, CEU Bécsben (is) oktat.

3 feltétel

#840315 Koffein

amire vitya magasról x@rik:

Manfred Weber a lap szerdai számában megjelenő, hírportálján kedd este

ismertetett interjúban kifejtette, hogy a Fidesz EPP-tagságának

megszüntetését három feltétel teljesülése esetén lehet elkerülni.

  • Az első feltétel az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke "azonnal és végérvényesen leállítja kormánya Brüsszel elleni kampányát".
  • A második feltétel az, hogy bocsánatot kér az EPP tagpártjaitól.
  • A harmadik feltétel az, hogy biztosítja "a Soros György által támogatott" Közép-európai Egyetem (CEU) megmaradását Budapesten, és azt is, hogy az intézmény "ismét ki tud adni amerikai diplomákat" a magyar fővárosban.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/harom-feltetelt-...

oszt ha kizárják mi lesz? lópikula se... átül máshova és kész, csak kisebb ereje lesz az eu-s források tárgyalásakor... na meg egy újabb kampányt lehet erre építeni...

Ilyen az átlag proli, né…

#840282 Bendeguz Előzmény: #840281

Ilyen az átlag proli, nézz csak be bárhol a Facebook kommentek közé. Alig van ember, aki tud még magyarul. Helyesírás? Az mi?

az ellenzék helyében ezt…

#840261 Koffein

az ellenzék helyében ezt a kampányfilmet megvenném, szili ki lenne iktatva XDD


Szöges léccel verné pofá…

#840185 Tapasz Előzmény: #840184

Szöges léccel verné pofán. De a kb. 30 hozzászólásból csak egy volt, aki, ha nem is értett vele egyet, de próbálta megmagyarázni, hogy miért nem jó ez a támogatási forma. A többi felháborodott volt, én is akartam írni, de már nem lehetett.