Regisztráció Elfelejtett jelszó

3 feltétel

banyaiz Előzmény: #840315

Az egy határvonalnak az átlépése mikor ezek a sületlenségek kikerülnek országhatáron túlra kampányként.

Ez az utóbbi időben jött be , pl most az eu-s választási kampányra , vagy korábban a migrációs ügyekben.

Addig egy egy ilyen kampány ami totál jobbra volt a Néppárttól indokolható volt azzal, hogy ezt saját belpolitikai használatra készítettük és ennek ez +az a politikai célszerűsége belföldön. Nyugi mi nem Le Pen vagyunk csak eljátsszuk belpol használatra egy kampány erejéig mert kell a szavazat.

Ehhez is kellett nyilván egy nagyvonalúság , vagy félrenézés elfogadja egy Néppárt magyarázatként, hogy mi ez a büdös bogár akció itt megint, ja megint csak a magyarok belföldön ámokfutnak. :) Hagyjuk rájuk a hülyeségeiket amíg maguk között művelik lépjünk át ezen ott a Jobbik is stb. Lehetett védeni ezt ha nagyon muszáj volt.

De amint ez össz európai kampányokban jelenik meg, mint pl most Juncker plakátok ami azért túlmutat a magyar határon , saját párttárs elleni plakátkampány. :) A migrációs ügyekben indult ez , hogy össz európai színtérre vinni a belpol kampányt. CEU ügy is ilyen, Soros kampány is ilyen volt.

Ebből jön ez a nyüzsgés az ügyben, erre már nem lehet ráfogni ez belpol használatra készül a spéci magyar viszonyokra.

Nagyon hiányzik ez a Néppártnak ebben döntenie kelljen egy választási kampányban mi legyen ezzel az állatorvosi ló fidesszel. :) Szerintem a hátuk közepére nem hiányzik ez most kíváncsi vagyok mi lesz, vszínű Orbán enged egy kicsit és nem viszi el kizárásig a dolgot. Visszatáncol egy lépést.