Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hogy a viharba ne lenne …

#840571 Koffein Előzmény: #840568

Hogy a viharba ne lenne pénz? Pörög a gazdaság... nézz körül... az átlag ember meg leszarja, nem érzékeli, az érdekli, hogy 5% béremelés legyen, meg a fél disznó oszt ennyi...

Van itthon pénz. Vietnam…

#840568 walex

Van itthon pénz. Vietnam után Ugandának megy 5,1 milliárd. Elfogytak a megoldandó problémák Magyarországon, ezért biztosan a magyar adófizetők is meleg szívvel gondolnak erre a nemes cselekedetre.

Nem-nem. Ez egy komcsi g…

#840499 Láma Előzmény: #840481

Nem-nem. Ez egy komcsi gyökerű szar. De keresztyény demokrata nemzethy szar bagázs. Tessék kérem a komcsikat már békén hagyni. :) Már rájöttem miért lettek ezek nemzethy konzervatívak. Mert tudták, hogy balos és liberális szavazók rájuk gyújtanák a parlamentet, ha ennyire hülyének nézik őket. :)

3 feltétel

#840486 banyaiz Előzmény: #840467

https://index.hu/belfold/2019/03/07/vezercikkben_k...

Ennek akkor lenne realitása vsz amit ebben a cikkben kérnek ha az EU-s választásokon ezek az erők érnének el hasonló eredményt mint a Fidesz ért el a legutóbbi választásokon. Mondjuk németeknél az Afd leginkább hasonló sikereket érne el.

Ennek az esélye 0 nagyjából . Enélkül hatalmas hiba lenne vsz ilyen pártszövetségre és a migránt témára alapozva kizáratnia magát a néppártból.

Súlyos stratégiai hiba lenne , legalább akkora mint amekkora stratégiai meglátás volt belföldön erre építeni sok mindent.

Szerintem ezen Viktor nem is gondolkodik azon túl, hogy emberkedik ezzel egy egy újságcikkben, vagy burkolt célzással.

3 feltétel

#840483 banyaiz Előzmény: #840365

Van egy olyan beütése ennek a néppárti tagságnak a mostani EU-s viszonyok között mint egy sulinak aminek az ajtaja fölött láthatatlan betűkkel ki van írva ki ide belépsz le is diplomázol, vagy érettségizel stb.

De azért van az a retardáltsági szint amivel ki lehet kerülni még a néppártból is, jelen eu-s viszonyok között is. :)

Egyik félnek sem érdeke azt gondolnám ez. Se fidesznek, se a néppártnak idáig fajuljon.

3 feltétel

#840351 banyaiz Előzmény: #840315

Az egy határvonalnak az átlépése mikor ezek a sületlenségek kikerülnek országhatáron túlra kampányként.

Ez az utóbbi időben jött be , pl most az eu-s választási kampányra , vagy korábban a migrációs ügyekben.

Addig egy egy ilyen kampány ami totál jobbra volt a Néppárttól indokolható volt azzal, hogy ezt saját belpolitikai használatra készítettük és ennek ez +az a politikai célszerűsége belföldön. Nyugi mi nem Le Pen vagyunk csak eljátsszuk belpol használatra egy kampány erejéig mert kell a szavazat.

Ehhez is kellett nyilván egy nagyvonalúság , vagy félrenézés elfogadja egy Néppárt magyarázatként, hogy mi ez a büdös bogár akció itt megint, ja megint csak a magyarok belföldön ámokfutnak. :) Hagyjuk rájuk a hülyeségeiket amíg maguk között művelik lépjünk át ezen ott a Jobbik is stb. Lehetett védeni ezt ha nagyon muszáj volt.

De amint ez össz európai kampányokban jelenik meg, mint pl most Juncker plakátok ami azért túlmutat a magyar határon , saját párttárs elleni plakátkampány. :) A migrációs ügyekben indult ez , hogy össz európai színtérre vinni a belpol kampányt. CEU ügy is ilyen, Soros kampány is ilyen volt.

Ebből jön ez a nyüzsgés az ügyben, erre már nem lehet ráfogni ez belpol használatra készül a spéci magyar viszonyokra.

Nagyon hiányzik ez a Néppártnak ebben döntenie kelljen egy választási kampányban mi legyen ezzel az állatorvosi ló fidesszel. :) Szerintem a hátuk közepére nem hiányzik ez most kíváncsi vagyok mi lesz, vszínű Orbán enged egy kicsit és nem viszi el kizárásig a dolgot. Visszatáncol egy lépést.

3 feltétel

#840350 banyaiz Előzmény: #840315

Van azért jelentősége, egy határvonal átlépése ha kizárásig fajul.

Néppárt egy unionista irányú jobbközép párt. Föderalista , unionista , euró, szorosabb integráció stb.

Jobboldalon a néppárton túl az euroszkeptikusok és más futóbolondok tartózkodnak. EU ellenes politikusok nagyrészt akik úgy ülnek az EU Parlamentben, hogy leginkább az a politikai víziójuk az EU egy káros szervezet amit meg kell szüntetni. :)

Más azért a Néppárton belül egy egy politikai kampány erejéig ha éppen az népszerűséget hozhat bedobni ilyen dolgokat, és más kikerülni a néppártból és beülni mondjuk Le Pen és Salvini és társai közé. :)

Felmerülhet a kérdés miért nem zárták ki már réges rég a fideszt hiszen felmondja ezeket az euroszkeptikus mantrákat sokszor, szinte minden kampány ilyesmire és Brüsszel bokszzsáknak használatára épül. Ennek több oka van. 1. Nagyon sokáig azzal érveltek a Jobbik térnyerése miatt kell ez, olyan spéci a helyzet Mo-n ha nem ők csinálják akkor a Jobbik és ezért kellenek ezek a műsorok de no para. 2. Miért fogadta el ezt a Néppárt mert nekik sem érdekük az , hogy minden szírszarra pártokat zárjanak ki leegyszerűsítve a sztorit. Nem érdekük az, hogy gyengítsék a Néppártot azzal kizárnak minden szírszar politikai kampány miatt pártokat . Csak mostanra már az a kínos helyzet áll elő egyre jobban elfajul ez a kampánysorozat. Le Pen lassan egy unionista politikusnak tűnik ehhez képest , vagy Cameron, vagy Farage.

1 fontos határ átlépése nem történt meg annak kijelentése EU-ból kilépne. Mert akik a néppártól jobbra politizálnak azok általában ezt is szokták használni mint pol eszközt, hogy kilépnének az EU-ból. Ez az 1 kijelentés nem hangzott el fidesz részről ami ettől a brigádtól még valamennyire elkülöníti. Ha ez is elhangzana nem is lenne kérdés a kizárásuk, de nyilván ez nem fog elhangozni mert Mo-n nagyon népszerű az EU.


Szóval cicaharcnak tűnhet de van azért ennek tétje.

3 feltétel

#840348 Koffein Előzmény: #840340

Ez is egy forgatókönyv :) választások vannak, ezek hazaüzengetések is lehetnek, az adott országok kormányai által, hogy csinálnak valami, oszt mégsem, majd köv talin, zárt ajtók mögött jót röhögnek a sztorin mindnyájan :)

3 feltétel

#840340 Bendeguz Előzmény: #840315

Szerintem:

1. leállnak a plakátokkal, helyette lesz egy "erős, büszke, szuverén, mi döntjük el" kampány EU nevek nélkül

2. Orbán odatelefonál az EPP központba előre egyeztetett időpontban, amikor várják webexen. Felveszi Weber, Orbán beleszól: halló, dögkút? Nem, ez az EPP konferencia. Ja akkor elnézést - mondja Orbán. Ezzel ez is ki van pipálva magyaroschan :)

3. A CEU sose volt Magyarországon, illetve az CEU mindig is Mo-on volt, sose ment, el, itt se volt, mindig itt marad. Valamelyiket előveszik, lényegtelen, de a lényeg nem változik. KEE marad, CEU Bécsben (is) oktat.

3 feltétel

#840315 Koffein

amire vitya magasról x@rik:

Manfred Weber a lap szerdai számában megjelenő, hírportálján kedd este

ismertetett interjúban kifejtette, hogy a Fidesz EPP-tagságának

megszüntetését három feltétel teljesülése esetén lehet elkerülni.

  • Az első feltétel az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke "azonnal és végérvényesen leállítja kormánya Brüsszel elleni kampányát".
  • A második feltétel az, hogy bocsánatot kér az EPP tagpártjaitól.
  • A harmadik feltétel az, hogy biztosítja "a Soros György által támogatott" Közép-európai Egyetem (CEU) megmaradását Budapesten, és azt is, hogy az intézmény "ismét ki tud adni amerikai diplomákat" a magyar fővárosban.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/harom-feltetelt-...

oszt ha kizárják mi lesz? lópikula se... átül máshova és kész, csak kisebb ereje lesz az eu-s források tárgyalásakor... na meg egy újabb kampányt lehet erre építeni...

Ilyen az átlag proli, né…

#840282 Bendeguz Előzmény: #840281

Ilyen az átlag proli, nézz csak be bárhol a Facebook kommentek közé. Alig van ember, aki tud még magyarul. Helyesírás? Az mi?

az ellenzék helyében ezt…

#840261 Koffein

az ellenzék helyében ezt a kampányfilmet megvenném, szili ki lenne iktatva XDD


Szöges léccel verné pofá…

#840185 Tapasz Előzmény: #840184

Szöges léccel verné pofán. De a kb. 30 hozzászólásból csak egy volt, aki, ha nem is értett vele egyet, de próbálta megmagyarázni, hogy miért nem jó ez a támogatási forma. A többi felháborodott volt, én is akartam írni, de már nem lehetett.