Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#84062 Ozzy_ Előzmény: #84061

nem rossz az.

Sokat eszik, de megy, mint barom.

meg oda kell figyelni rá.

Ha karban van tartva akkor örök életű. A hozzá nem értőknél adja meg magát idő előtt.

#84056 Ozzy_ Előzmény: #84053

porschék agyon szét tuningolhatóak, ha a pénz nem számít.

911-es meg egy jó motor tuning műhely aztán hali. Csak ne hajtsd sokáig egyszerre =)

#84053 Waszeitung Előzmény: #83976

Ellentmondásos a dolog,itt a fenntartás a sok pénz ha tényleg nyomod akkor az kerül sokba és az állásidő,élményautóként csak hátsó vagy összkerék jöhet szóba,elsősorban (szívómotor,hátsókerék)pl BMW azt már úgyis ismered,aztán jöhet pénznyelőként az összkerék,turbo (Subaru,Audi),de aut.váltó megbocsájthatatlan....

Viszont a régi jól bevált recept:egyszerű,sokat próbált technika,kis kaszni,erős motor,márkafüggetlenként megint csak bajorék,esetleg MB ék maradnak,bármennyire szívesen ajánlanék japó vasat!

#84038 Ozzy_ Előzmény: #84034

A celica az tényleg vadállat. Ha nem hiszed próbáld ki.

Japók azért sok jó gépet gyártanak.

Ha fogyasztás nem számít, akkor a mazda Wankell gépei elég ütősek.

#84034 Láma Előzmény: #84016

Celikát nem nagyon ismerem, de kételkedek abban a megevésben egy kicsit.:)

Ez így önmagában elég hülyén hangzik, de én nem tudok elvonatkoztatni az útviszonyoktól, körülményektől, és eleve téli-nyári vegyeshasználatot feltételezek. Próbáltam szerkeszteni, hogy érthető legyen a mondandóm, de nem sikerült. Mennyi az a szerkesztésre adott egy kis idő? :)

#84016 Láma Előzmény: #84009

Szeretem a Japánokat is ( mármint az autókat van jelenleg is egy), Japán -Német vitát már csak ezért sem szeretnék gerjeszteni, de azért azok csak papírtigrisek. Szintén tapasztalat. Volt egy kis kapcsolatom Mitcu EVO8-al is. :) Az egy személlyel kicsit jobb volt, mint 2.2s6, de ahogy növeltük a személyek számát, szépen elfogyott. :) A méretről, biztonságról, komfortról ne is beszéljünk. Celikát nem nagyon ismerem, de kételkedek abban a megevésben egy kicsit.:) Ricsi által megadott korhoz, és súlyhoz mindenképp jobban illik az s6. :)

#84014 Láma Előzmény: #84001

Üdv.

Majdnem jó választás. :)

Fölösleges a 4.2-es motor. a 2.2-es turbós (elhanyagolható különbséggel) szinte ugyanazt tudja, szinte fele fogyasztással. 230Le 14 év használati tapasztalatával a hátam mögött bátran merem ajánlani. Alig van még most is ellenfele az utakon. Télen nincs is! :) Már ha be mered vállalni a 100-200 közötti tempót hóban jégen. :)

#84009 Kissherceg Előzmény: #84002

hmm sztm akkor vegyél egy honda integra type R-t, bár csak 192Le, de szépen megy és sportos. Haveromnak volt egy celica c2 power, az atom... 200 felett megeszi s6ot :)) alatta is :D vagy vegyél egy Atomot :))) RX7es mazda, lassan 350Z is kezelhető árban lesz, bár nagyon lassan D

#84008 Ricsi Előzmény: #84002

Valószínűleg szlovákosítanám. Ott se súlyadó, se vészes kötelező. Meg a traffik sem mennek oda, sem a parkolási díjak:)

#84002 _pda_ Előzmény: #84001

ez már valami, mondjuk a gatyádat kifizeted kötelezőre, súlyadóra

az viszont érdekes, h ha nem bántalmazod, meglepőn kevéssel beérik ezek a harckocsik 10-12

#83997 _pda_ Előzmény: #83996

egy S6-ot ne vegyél már egy kalap alá egy ilyen moslékkal ;-)

ez az amerikai teknő nem alkalmas semmire, főleg a rugózása miatt, max beesni vele az első árokba egy tempós kanyar után

én a helyedben egy kis mokány izompacsirtát keresnék, nem ilyen batárokat

#83996 Ricsi Előzmény: #83995

Néha kimenni baromkodni egyet. Csak 200 Le fölött keresgélek. De lehet, ez nem eléggé sportos:)

Nekem autóban nincsenek nagy igényeim, egyszerűen nem érdekelnek. Menjen jól, szuper fékje legyen, és lehetőleg mindenkit gyorsuljak le 150-től felfelé.

Ez pl ilyennek tűnik:

http://www.hasznaltauto.hu/3053794_audi_s6_1995

#83993 Ricsi Előzmény: #83990

Benzinfogyasztás nem érdekel:))

Általában motorral járok, autóval ritkán. Csak kellene egy sportos.

#83992 Ricsi Előzmény: #83989

Ez tetszene:)

Pont ma mondtam itthon, mennyire szerettem én a ladákat. Nemrég vezettem egyet, és teljesen otthon éreztem magam benne.