Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#84034 Láma Előzmény: #84016

Celikát nem nagyon ismerem, de kételkedek abban a megevésben egy kicsit.:)

Ez így önmagában elég hülyén hangzik, de én nem tudok elvonatkoztatni az útviszonyoktól, körülményektől, és eleve téli-nyári vegyeshasználatot feltételezek. Próbáltam szerkeszteni, hogy érthető legyen a mondandóm, de nem sikerült. Mennyi az a szerkesztésre adott egy kis idő? :)

#84016 Láma Előzmény: #84009

Szeretem a Japánokat is ( mármint az autókat van jelenleg is egy), Japán -Német vitát már csak ezért sem szeretnék gerjeszteni, de azért azok csak papírtigrisek. Szintén tapasztalat. Volt egy kis kapcsolatom Mitcu EVO8-al is. :) Az egy személlyel kicsit jobb volt, mint 2.2s6, de ahogy növeltük a személyek számát, szépen elfogyott. :) A méretről, biztonságról, komfortról ne is beszéljünk. Celikát nem nagyon ismerem, de kételkedek abban a megevésben egy kicsit.:) Ricsi által megadott korhoz, és súlyhoz mindenképp jobban illik az s6. :)

#84014 Láma Előzmény: #84001

Üdv.

Majdnem jó választás. :)

Fölösleges a 4.2-es motor. a 2.2-es turbós (elhanyagolható különbséggel) szinte ugyanazt tudja, szinte fele fogyasztással. 230Le 14 év használati tapasztalatával a hátam mögött bátran merem ajánlani. Alig van még most is ellenfele az utakon. Télen nincs is! :) Már ha be mered vállalni a 100-200 közötti tempót hóban jégen. :)

#84009 Kissherceg Előzmény: #84002

hmm sztm akkor vegyél egy honda integra type R-t, bár csak 192Le, de szépen megy és sportos. Haveromnak volt egy celica c2 power, az atom... 200 felett megeszi s6ot :)) alatta is :D vagy vegyél egy Atomot :))) RX7es mazda, lassan 350Z is kezelhető árban lesz, bár nagyon lassan D

#84008 Ricsi Előzmény: #84002

Valószínűleg szlovákosítanám. Ott se súlyadó, se vészes kötelező. Meg a traffik sem mennek oda, sem a parkolási díjak:)

#84002 _pda_ Előzmény: #84001

ez már valami, mondjuk a gatyádat kifizeted kötelezőre, súlyadóra

az viszont érdekes, h ha nem bántalmazod, meglepőn kevéssel beérik ezek a harckocsik 10-12

#83997 _pda_ Előzmény: #83996

egy S6-ot ne vegyél már egy kalap alá egy ilyen moslékkal ;-)

ez az amerikai teknő nem alkalmas semmire, főleg a rugózása miatt, max beesni vele az első árokba egy tempós kanyar után

én a helyedben egy kis mokány izompacsirtát keresnék, nem ilyen batárokat

#83996 Ricsi Előzmény: #83995

Néha kimenni baromkodni egyet. Csak 200 Le fölött keresgélek. De lehet, ez nem eléggé sportos:)

Nekem autóban nincsenek nagy igényeim, egyszerűen nem érdekelnek. Menjen jól, szuper fékje legyen, és lehetőleg mindenkit gyorsuljak le 150-től felfelé.

Ez pl ilyennek tűnik:

http://www.hasznaltauto.hu/3053794_audi_s6_1995

#83993 Ricsi Előzmény: #83990

Benzinfogyasztás nem érdekel:))

Általában motorral járok, autóval ritkán. Csak kellene egy sportos.

#83992 Ricsi Előzmény: #83989

Ez tetszene:)

Pont ma mondtam itthon, mennyire szerettem én a ladákat. Nemrég vezettem egyet, és teljesen otthon éreztem magam benne.

#83991 _pda_ Előzmény: #83978

ezeket már lassan csak a bontóban találod meg, pedig akkoriban mindenki nyála csorgott utánnuk

így múlik el a világ dicsősége :((

#83990 Kissherceg Előzmény: #83988

sztm vegyen egy m3asat, azzal nem lesz sok gond, csak lízingeljen benzinkutat :) lotus kicsit nagy hobbi autónak :D