Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Miért megy ez már napok …

#861563 Atesz11

Miért megy ez már napok óta?

Szép pakkokat adnak vesznek.

kemény sztori ez. Úgy né…

#851706 matgab Előzmény: #851703

kemény sztori ez. Úgy néz ki valakik kőkeményen becumiztatták a CIG részvényeseit, köztük a magyar zuckenberget is...

Az egész ügy nagyon bűzlik. Olasz szerencsejáték, sportfogadásból eredő bevételekre egy olasz kvázi adóhatóság biztosítást kér (pedig ő, mint hatóság tudná a legkönnyebben a díjakat beszedetni), amit sikerül egy afrikai viszont biztosító hamis papírjával viszontbiztosítani...

Valahogy nekem az az érzésem, hogy itt az olasz maffia az afrikai kapcsolatain keresztül kőkemény lehúzást csinált. Vagy az is lehet, hogy Lölöék az olasz maffiával szövetkezve így szedték ki a pénzt a cégből a többi tulajdonos kárára. Még ezt is kinézem belőlük, de inkább őket is jégre csalták.

Azért ilyenkor nincs ott egy belső ellenőrzés, nem ellenőrzik a dokumentumok hitelességét, nem igazoltatják vissza valamilyen hiteles módon a dokumentumokat? Számomra ez iszonyatos amatőrségnek tűnik...

lesz jólárasítás?

#845035 Koffein

Várhatóan 1,355 milliárd forinttal rontja a második negyedévben a CIG Pannónia adózott eredményét a Konzum Opusba történő beolvadásának elszámolása - derült ki a biztosító közleményéből. Míg ugyanis a biztosító 300 forintért jutott korábban Konzum-részvényhez, most alig 210 forintnál jár az árfolyam. Az említett negatív hatás a 65%-a a Concorde által (e hatás nélkül) az idei évre várt profitnak.

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/biztositok-penztarak/nagyot-esik-a-cig-pannonia-nyeresege-a-konzum-opus-fuzio-miatt.328623.html

/-_-_-_-_-_-/

#841948 Koffein Előzmény: #841947

volt nekem, hosszú távú befektetésnek szántam, de a forig felülírta a sorsát, most adtam el nemrég jó kis haszonnal :)

/-_-_-_-_-_-/

#841890 Fornit

"

A CIG Pannónia Életbiztosító közölte, hogy ma tőzsdei kereskedésen kívül, vezetői részvényopciós program keretében a társaság igazgatóságának tagja, Barta Miklós 100 000 darab, valamint Busa Zoltán, a leányvállalat CIG Pannónia EMABIT igazgatóságának tagja pedig 50 000 darab CIG-törzsrészvényt vásárolt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-től210 Ft/db áron.
Munkavállalói részvényopciós program keretében vásárolt továbbá mindösszesen 190 000 darab törzsrészvényt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-től a társaság, illetve az EMABIT hét, vezetői feladatokat ellátó személynek nem minősülő munkavállalója. A részvényvásárlásokra tőzsdei kereskedésen kívül, 230,52 Ft/db áron került sor. A munkavállalói részvényopciós program keretében lehívott mindösszesen 340 000 darab részvény vásárlása következtében a társaság saját tulajdonában lévő részvények száma 374 006 darabra csökkent."

"

Te jó Isten... :DEzeknél…

#840578 walex

Te jó Isten... :D

Ezeknél nem olvassa más el az "elemzéseiket", mielőtt publikálják?

http://profitline.hu/CIG-Pannonia-elemzes-390345

Nem is tudtam, hogy már 630-nál tartunk. :))) Így lehet egy Takarék grafikont ráhúzni egy másik papírra. :D

Múlt pénteken meg leírták, hogy a Konzum csütörtökön tartotta a pozícióját. Persze, mert egész nap fel volt függesztve. :)

oszti 22,3 lehet

#839580 Koffein

Várakozáson felüli eredményt ért el a CIG Pannónia 2018 negyedik negyedévében. A 2,106 milliárd forintos teljes tavalyi adózott eredmény azt jelenti, hogy idén a tulajdonosok részvényenként 22,3 forintos osztalékot vehetnek át, ami a jelenlegi 416 forintos árfolyamhoz képest korrekt, a Magyar Telekomnál várhatóhoz nagyon hasonló, 5,4%-os osztalékhozamot fog jelenteni, a Konzumra több mint félmilliárd osztalék jut.

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/biztositok-...

lecsapnak

#837172 Koffein

"...a felcsúti milliárdos tulajdonában levő CIG Pannónia biztosítói csoport egyik bennfentesétől úgy tudja, érdemes lehet lecsapnia a cégnek a lakástakarékok terén piacvezető Fundamenta megriadt ügynökeire, pláne, hogy a CIG új ügynökséget alapít, a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt.-t."

https://hvg.hu/kkv/20190117_A_Fundament_ugynokeive...

wááááá de felb@xott a qr…

#833321 Koffein

wááááá de felb@xott a qrva investing... jó pár éves trendvonalakat tüntetett el a cig grafikonomról... há mi folyik itten???