Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

fizetős lesz

#838991 Koffein Előzmény: #838989

gondolj bele, hányan fognak előfizetni a 444-ért? ne vicceljünk már :) aki akart fizetni, az idáig is fizettethetett...

a 444 nem olyan termék, amiért tömegek fizetnének elő, ami a 444en megjelenik, az máshol is. külön tényfeltárásuk nincs, mint pl átlátszó, direkt36 csapatának... ha ezt meglépik, kb egy éven belül, a szerkesztőség háromnegyede lapát, ez maga után vonzza, hogy kevesebb cikk is fog megjelenni..

fizetős lesz

#838989 tozsdenyul Előzmény: #838985

azért teszik fizetössé, mert különben biztos lehúzhatják a rolót.

Nincs reklámbevétel nem kormánymédia számára az egész országban.

Áruld már el, nem érted a szitut, vagy dehogynem, csak még nem érzed vállalhatónak nyilvánosan, hogy neked nagyon is tetszik az a szitu, ahol ezek a lapok lehúzzák a rolót?

Félsz valamitöl?

fizetős lesz

#838988 Bendeguz Előzmény: #838985

az egy igazi ótvar fos legalja oldal, a híreket már évek óta nem olvasom el, mert vagy súlyosan elfogult a lippsy irányban, vagy béna fordítás tele hibával, plusz a magyar nyelvvel is durván hadilábon állnak. a kommentek érnek valamit, néha több ott az infó, mint a "cikkben". én biztos nem fogok fizetni

fizetős lesz

#838985 walex Előzmény: #838984

Szerinted hányan fognak fizetni pl. a 444-ért?

Ha fizetőssé teszik, lehúzhatják a rolót.

szomorú a kislány helyze…

#838981 Koffein Előzmény: #838978

szomorú a kislány helyzete.. 4havonta 23milliót összeszedni, az egy parádés sztori lesz :-/

Tegnap reggel: 57 289 26…

#838978 walex

Tegnap reggel: 57 289 269.- Ft

"Sokat igyekeztünk tájékozódni a kezelés valódi áráról. Eddigi információnk alapján a kezdő dózis ( 3 alkalommal 1-1 injekció 2 hetes különbségekkel) valóban 68 millió forint, viszont ezt követően, egy hónap elteltével, majd 4 havonta fenntartó dózisokat kell adni. 1 injekció ára jelenlegi információk alapján 22,5-23 millió Ft körül mozog. "

Önkiszolgáló kézi mosók …

#838970 walex Előzmény: #838967

Önkiszolgáló kézi mosók aranybányák.

Filléres adóval le lehet tudni, közben pedig brutális profitot termelnek évek óta.

Akinek van ilyen, annak most még arany élete van.

http://hir-ozon.hu/hirek…

#838967 Sumér harcos

http://hir-ozon.hu/hirek/a-parkoloautomatakat-es-a...

na,

már évek ota néztem,hogy ezek ugy működnek,mint a 90es évek elején a nyerőgépek. dobálják bele a pénzt és azt csinálnak vele amit akarnak.

szinte már csodáltam,hogy a hülye pestijogászok csak most kapcsoltak vmi törvénnyel majd.

ugy éreztem...,hogy rövidesen rábaxnak a mosók,na mostmár lehet sterimozni utána adózni.

Sőt! Lali visszavonulása…

#838949 walex Előzmény: #838945

Sőt! Lali visszavonulása után baráti kézbe került, mehetett volna tovább.

Megint nem írták ki időben a tendert, lesz pár hónap szünet, mire lesz egy új (valószínűleg haver) gazdája.

Pitiáner húzás, hogy nem engedték be őket.

persze, tovább kell aláz…

#838945 Koffein

persze, tovább kell alázni... erőt fitogtatni, hogy tudja mindenki hol a helye... csodálkoztam is, hogy balhé nélkül végzőzik, de nem sikerült, a rendszer felülír mindent... kell a show, meg az erőfitogtatás...

https://media1.hu/2019/02/08/biztonsagi-orok-music...

olyan szempontból érdekes a music fm sorsa, hogy simicska tulajdon volt, de nem politizáltak benne, néha még migráncsos reklám is lement, mti híreket vettek át, és még így is bevisznek pár ütést...

Csaltak a senki választá…

#838897 walex

Csaltak a senki választáson? :)

Kapják a köszönőlevelet a nyertes senkitől olyanok tucatszámra, akik nem is szavaztak.

55.020.270 Ft. :)Már nem…

#838894 walex Előzmény: #838885

55.020.270 Ft. :)

Már nem sok kell, gyorsul az ütem. Jövő hét elejére meglesz szvsz. :)

Gondolom, ezek a nagy családbarátok egy fillért nem adtak bele, elvégre az ítéletet meghozták a szolgáik.

Hát vége lett ennek is. …

#838893 walex Előzmény: #838884

Hát vége lett ennek is. :(

Ott van, csak a zenei kínálat... Pfff...

Gondolom, komoly "piaci" verseny lesz majd a frekiért.

Tőlünk eddig összesen 66…

#838885 Hírküldő Előzmény: #838764

Tőlünk eddig összesen 66 ezer forint érkezett. Ma esti adat. Köszönöm mindenkinek, aki utalt :)

Esetleg tehetnénk még ebbe a történetbe egy kis energiát...

Még ott van a Rádió1, ah…

#838884 Koffein Előzmény: #838882

Még ott van a Rádió1, ahol még relatíve a fiatalokat szólítják meg.

Vagy alternatív megoldás: Spotify, Deezer, Google Play, iTunes...

Deejay, Roxy, Rise FM, P…

#838882 walex Előzmény: #838876

Deejay, Roxy, Rise FM, Petőfi, Music FM.

Holnaptól nincs már alternatíva.

Szóljon hát a Dankó meg többi NER-es sz@r.

A fiatal korosztály rádió nélkül maradt. Igazából nem értem, hogy miért kellett ezt is kinyírni.

Ok, Lajosé volt, de letette a fegyvert, átkerült baráti kezekbe, mégis kinyírják.

Van tippem, hogy ki nyeri ezt a frekit (is) majd.

Nézzük a jó oldalát, leg…

#838876 Koffein Előzmény: #838874

Nézzük a jó oldalát, legalább a Jazzy megmaradt.

Fiatalabb generációt megrázza, de aki már eltemetett pár rádiót, az már csak legyint...