Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Egyrészt azt gondolom,ho…

#838162 Boby. Előzmény: #838157

Egyrészt azt gondolom,hogy országimázs ügyben Parraghnak és a kormánynak van szégyelni valója a világ előtt,és nem a magyar munkavállalóknak.Másrészt,azt hiszem,hogy kormányoldalon tényleg azt hitték,hogy a multikkal cinkos módon a végletekig lehet a dolgózókat kijátszva trédelgetni.Hát ez a tézis most megbukni látszik.Szinte magam előtt látom,mikor a bajorok telefonon kérdőre vonják az élő istent: - More,hát nem erről volt szó!?Azt igérted, hogy a birkáid úgy táncolnak ahogy te furujálsz!

szarvasi

#838159 Boby. Előzmény: #838156

Vesszek meg, de nekem még mindig büdös itt valami!

"

"Kétmilliárd forint értékű fejlesztés zajlik a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. lámpaüzemében. A 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás korszerű, részben robotizált technológiákat vezet be, s jelentősen bővítik a dolgozók létszámát is. Bár a beruházás még nem fejeződött be, az avatóünnepséget kedden már megtartották. A fejlesztést önerőből (banki hitel bevonásával) valósítják meg."

Ez a cikk, áprilisban lesz egy!!!! éves.Ennyire nem szoktak mellélőni egy ekkora volumenű beruházásnál.Tudom, hogy szügyig gázol a világ a pénzben,de ennyi hitelt a bankok sem dobnak ki habókra.Valami nem stimmel itt.

allvanyozas nekem sem vo…

#838152 rbbj11 Előzmény: #838138

allvanyozas nekem sem volt benne, illetve ez már projekt méret függő, hogy belefér e

Mindeközben a bukott sza…

#838145 Boby. Előzmény: #838139

Mindeközben a bukott szaniterárus:

https://m.hvg.hu/kkv/20190129_Parragh_a_gyori_sztr...

"Az események erősen rongálják a Magyarországról alkotott befektetői képet, amely eddig megbízhatóságot és kiszámíthatóságot mutatott."

Néhány héttel ezelőtt még az volt a narratíva a rabszolgatörvény kapcsán,hogy a magyar munkavállalók ébredjenek fel és a kedvező munkaerőpiaci helyzetet fordítsák a saját hasznukra...,most meg már rombolja az országról alkotott befektetői képet!?

Vakolásra jobb áram van …

#838138 KawaBazsy Előzmény: #838104

Vakolásra jobb áram van (1500 netto/m2 fal, 1950 mennyezet, munkadíj), de a szigetelést sokallom (6500/m2+1120/m2 az állványozás

re

#838077 Kiss Zoltán Előzmény: #838076

Hát igen, sok esetben van ez, régi film, akkor nagyon jó volt, most meg uncsi! Emlékszem, 10-12 éves koromban, a 70-es években volt egy indián film, "Kis nagy ember"? Lényegtelen, 18 éven alul be sem lehetett menni rá! Aztán 2000-es évek elején meg lement az RTL klubnál, "családi mozi délután" keretein belül!

Írj már árat belős vakol…

#838036 KawaBazsy Előzmény: #837827

Írj már árat belős vakolásra (fal, mennyezet/m2), meg külső szigetelésre, arrafelé mennyi a munkadíj?

re

#837986 banyaiz Előzmény: #837943

Még amire rábukkantam a T2 ügy felgöngyölítése közben , hogy ő volt a producere a Nixon című Oliver Stone féle filmnek. Vagy az egyik producere. Ami állítólag nagy bukás lett, de az én figyelmemet ez a film felkeltette, és felvettem a megnézendők listájára. :)

Nem is tudtam létezik ez a film, már ezért megérte a T2 -öt boncolgatni. Komoly téma és nagy bukás lett állítólag a film, amitől persze még baromi jó film is lehet.

Emlékszem amikor a Kvíz show című filmet néztem moziban összesen 2-en ültünk. Azt hittük le sem fogják vetíteni. :) Miközben a film nagyon jó volt, sőt teljesen felülmúlta minden várakozásomat . Ebből kiindulva lehet, hogy gyöngyszemre bukkantam. :) A rendező ígéretes és a téma is.

Amin elgondolkodtam Vajna kapcsán egy ilyen életművel amivel rendesen meg is gazdagodott . Még nyugdíjas korban Filmalapot vezet, miniszteri biztos, kaszinókat igazgat, éttermet indít, tv-t vásárol és a többi. Ja és feleségül vesz egy hozzá képest igen fiatal nőt. :) Volt egy életereje azért. Ilyen életmű után még ilyen vállalkozásokba belekezdeni 70 évesen. Nem egy hétköznapi fazon volt az biztos.

re

#837979 banyaiz Előzmény: #837943

Nézzünk bele a showbiznisz világába. Erre az interjúra bukkantam a kutatások közben. :) Ami ad egy kis ízelítőt milyen kavarások mennek egy egy film előtt közben után producer szakmában. + Vajna riportként is nagyon jó . Szenilitás mint opció kapcsán. Ha sikeres valami akkor valószínűbb az, hogy mindenki kidomborítaná a szerepét. Ha kudarc akkor mindenki elfelejtené inkább. :) Mint alaphelyzet. Elképzelhetőnek tartom, hogy Cameron és Schwarzi azért köszöni a T2-öt mert arra emlékeznek ő volt aki ebben fantáziát látott és elkezdte azzal jogokat megvette, elkezdte előkészíteni, Bp-re szervezte stb. Aztán , hogy jogilag ő már a végén senki lett a sztoriban mire forgatták az kevésbé érintette meg őket lelkileg. :) Ezt egy valószínű verziónak tartom . De nem zárom ki, hogy valamilyen rejtett módon mégis pénzzel bennemaradt és a forgatáson ő volt a valaki. :) Amilyen kavarások mehetnek ott ahol dollár 100 milliókat szagolnak a producerek, befektetők stb ott bármi elképzelhető.

Viszont amit tuti visszatérve még a korábbi beszélgetéshez, nem Vajna találta ki az AI-Terminátor-Jövő víziót. Az első rész után viszont annyira megtetszett neki és társainak , hogy 10 millió dollár erejéig beszálltak legyen folytatás. Meglátta benne az üzletet, és azt van ebben fantázia menő lesz ez.

Zárójelben az első rész a legjobb a sorozatból szerintem. A 2. rész nagyon látványos, viszont egész más a hangulata mint az elsőnek. Az első rész brutál ahogy Schwarzi az éjszakában azzal kíméletlen fejjel és testalkattal úgy megy mint egy robot tényleg. :) A 2. letért erről a vonalról és szerintem aki a rossz terminátort alakította messze nem tudta hozni ezt a hangulatot mint az elsőben Schwarzi. A 3. gyenge szinte nézhetetlen vsz, és utána én már egy percet se láttam a továbbiakból . 1000. résznél vagy hol tart most. Ilyen a showbiznisz, van egy siker akkor napirenden van megérné e folytatni ki lehet e venni belőle még pár 100 millió dollárt. Cameron pedig nagyon örült a folytatásnak nyilván és Schwarzi is biztos hálásak mindenkinek aki ebben fantáziát látott . Elég sikeres lett a T2 és mellette pár 10 millió dolcsi a számlájukra beérkezett.

re

#837952 Koffein Előzmény: #837949

persze emlékezni fognak :) nem vitatom, hogy pl nem segített james cameronnak a lightstorm megalapításában, nem segítette lóvéval, tanácsaival, kapcsolataival...

re

#837949 Spade Előzmény: #837947

Na igen de akkor minek van pl. oknyomozó újságírás ha csak a papír számít? De 50 év múlva megtiszteltetés ha egyáltalán emlékeznek valakire nemhogy arra h a t2 ővé volt vagy sem és teljesen mind1 is már. És sztem Andy-re emlékezni fognak, és én maradok ennyiben

re

#837947 Koffein Előzmény: #837940

50 év múlva arra fognak emlékezni, ami feljegyzésre került, persze lesz egy két kocka, aki a nyilatkozatokat is előkeresi és vitáznak és legendákat szőnek, de a nagy többség a feljegyzésre fog emlékezni :)

re

#837943 Spade Előzmény: #837932

nem is mondtam Zoli h mást állítottál csak felvetettem h mennyire terjed ez az emlékezet kiesés, jobban mint az influenza :)

re

#837940 Spade Előzmény: #837934

Zárjuk rövidre, ha te havi 500-t szakítasz zsebbe, de a navnak mininmálbérre vagy bejelentve, akkor minden papír ezt fogja mutatni, a nyugger,a nav a ksh, ha ezt megírja a papírok alapján az imdb,meg a wiki, ott is ez fog szerepelni. Tehát az úgy is van persze mindaddig amíg a nav seggbe nem kúr érte, akkor viszont fájni fog. De ilyen természetesen nincs, nem is lehet, mert nincs, a wiki meg az imdb megmondta h nincs, a tanúk akik ott voltak mikor a zsebedbe csusszant a lové meg faszok ha mást állítanak. Én a tanúknak hiszek már csak ilyen fasz vagyok.