Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #837943

Nézzünk bele a showbiznisz világába. Erre az interjúra bukkantam a kutatások közben. :) Ami ad egy kis ízelítőt milyen kavarások mennek egy egy film előtt közben után producer szakmában. + Vajna riportként is nagyon jó . Szenilitás mint opció kapcsán. Ha sikeres valami akkor valószínűbb az, hogy mindenki kidomborítaná a szerepét. Ha kudarc akkor mindenki elfelejtené inkább. :) Mint alaphelyzet. Elképzelhetőnek tartom, hogy Cameron és Schwarzi azért köszöni a T2-öt mert arra emlékeznek ő volt aki ebben fantáziát látott és elkezdte azzal jogokat megvette, elkezdte előkészíteni, Bp-re szervezte stb. Aztán , hogy jogilag ő már a végén senki lett a sztoriban mire forgatták az kevésbé érintette meg őket lelkileg. :) Ezt egy valószínű verziónak tartom . De nem zárom ki, hogy valamilyen rejtett módon mégis pénzzel bennemaradt és a forgatáson ő volt a valaki. :) Amilyen kavarások mehetnek ott ahol dollár 100 milliókat szagolnak a producerek, befektetők stb ott bármi elképzelhető.

Viszont amit tuti visszatérve még a korábbi beszélgetéshez, nem Vajna találta ki az AI-Terminátor-Jövő víziót. Az első rész után viszont annyira megtetszett neki és társainak , hogy 10 millió dollár erejéig beszálltak legyen folytatás. Meglátta benne az üzletet, és azt van ebben fantázia menő lesz ez.

Zárójelben az első rész a legjobb a sorozatból szerintem. A 2. rész nagyon látványos, viszont egész más a hangulata mint az elsőnek. Az első rész brutál ahogy Schwarzi az éjszakában azzal kíméletlen fejjel és testalkattal úgy megy mint egy robot tényleg. :) A 2. letért erről a vonalról és szerintem aki a rossz terminátort alakította messze nem tudta hozni ezt a hangulatot mint az elsőben Schwarzi. A 3. gyenge szinte nézhetetlen vsz, és utána én már egy percet se láttam a továbbiakból . 1000. résznél vagy hol tart most. Ilyen a showbiznisz, van egy siker akkor napirenden van megérné e folytatni ki lehet e venni belőle még pár 100 millió dollárt. Cameron pedig nagyon örült a folytatásnak nyilván és Schwarzi is biztos hálásak mindenkinek aki ebben fantáziát látott . Elég sikeres lett a T2 és mellette pár 10 millió dolcsi a számlájukra beérkezett.