Van egy albérlőm, fiatal burkoló srác. Sokáig alkalmazottként nyomta, áttért a vállalkozásra nem olyan régen mert nem jutott egyről a kettőre.
Szülei nem támogatják, amíg alkalmazott volt félretenni nem tudott , bejelentve minimálbérre, saját erő nincs nem tudott hitelt felvenni. Tanácsoltam amit kifizet albérletre inkább abból törlessze a hitelt egy saját lakásra. Megsajnáltam már nem jut egyről kettőre miközben dolgozik keményen. De ez nem ment.
Közben a lakásárak elszálltak, ő meg áttért a vállalkozásra. Remélem összeszedi magát. Annyit dolgozott hétvégén , hétköznap reggeltől estig. Mennyire megy ez a vállalkozása nem tudom nem olyan régóta csinálja nem beszéltünk róla.
De annyira jólelkű gyerek , nekem mondja ha kell valami burkolás eljön szívességből megcsinálja. Becsületes , régivágású falusi srác, mondom neki valamit kell burkolni egyértelmű hívom, de nem szívességből hanem normál piaci áron . Még ő tenne szívességet ilyen helyzetben. Remélem olyan árakkal dolgozik vállalkozóként keressen is rajta , mert melója az van bőven.