Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

jó szórakozást

#839614 matgab Előzmény: #839609

Az ellenzék legalább annyira gyülöli Puzsért- de inkább jobban, mint a kormány...

jó szórakozást

#839611 banyaiz Előzmény: #839609

Nem tudtam figyelni a mondandójára mert a beszédstílusa botrányos. :) Tördeli a mondatokat, és az artikulálást keveri a hangerővel. :) Montágh tanár úr sírva fakadna ha ezt látnia kellene , és élne még szegény. Így csak forog a sírjában.

Lelkesedés van benne de amit láttam belőle kicsit nagyvonalú a megközelítése a banki dolgokhoz.

Politikusnak jó lesz. :)

jó szórakozást

#839608 banyaiz Előzmény: #839198

Elkezdtem nézni de ennek a srácnak a beszédstílusa nagyon idegesít. Úgy beszél mint aki ordibál, úgy hangsúlyoz felemeli a hangját az ordításig. :) Közben minden mondatot 10 részre tördel hangsúlyokkal, és hadonászik mint egy karmester. Ami olyan komolytalanná teszi .

Majd valahogy végigszenvedem mert lehet jó kis összefoglaló, csak valami normális felkonferálás kéne hozzá. Puzsértól láttam ilyen stílust, az is rettenetes.

Retardált világban már csak így lehet figyelmet elérni ha valaki ordít mint a fába szorult féreg. Vagy nem tudom másra vélni ezt a stílust. :)

szlovén piac

#837206 banyaiz Előzmény: #837107

Nagyon bivaly a papír. Lölő papírok mozgásával csak certifikátokat szabad hasonlítani. Olyan a mozgásuk mintha alapjáraton tőkeáttétet szereltek vele beléjük.

Egyébként Otp-ben van egy long certi ami 9800-900 közötti otp-nél tavaly év vége felé 600-700 környékén mozgott, most 11900 környéki otp-nél 2600 környékén. Esetleg ezt ajánlom ha nagyon fel várod akkor ez 4 ig -hoz hasonló mozgásokat tud/nap/hó/év. :)

Mennyivel tud 300 mrd fölé menni a profit idén nagyjából ez a kérdés. Milyen ütemben tud bővülni erről a szintről. Bankvételek egymást érik az utóbbi időben. Egyik lezárul már jön a másik.

Tavalyi év hogyan zárult az is érdekes lesz utolsó negyedév.

szlovén piac

#837107 matgab Előzmény: #837096

szívesen vennék OTP-t látom benne a fantáziát, na de amikor 4IG-t is lehet venni, akkor az OTP nem egy reaális alternatíva...

szlovén piac

#837096 Koffein Előzmény: #836382

"Az OTP tegnap lezárta a korábbi SocGen leány megvásárlását Bulgáriában. Ennek apropóján sajtótájékoztatón hangzott el, hogy a bolgár bankot 1 és 1,5 közötti ár/könyv szerinti értéken vették meg, illetve hogy Szlovéniában venne bankot az OTP. Szerintünk a bolgár tranzakcióra inkább a sáv felső élén került sor. A szlovén terjeszkedés nem meglepő, az OTP már régóta nézelődik az országban, hiszen ott eddig még nem volt jelen. Egyes hírek szerint az Akbanka lehet a célpont, melynek tavaly 580 millió euró volt a saját tőkéje, piaci részesedése mérlegfőösszeg alapján pedig 9,6%. A tendert már kiírták."

régen olyan sokat sortol…

#836449 Sumér harcos

régen olyan sokat sortoltam.....vagy 4-5éve szinte egy sortot nem nyitottam,vagy néhány kötést.

azt mondja a fáma,hogy a sortos csupa epe-gyomor/bajos ember...

hiányzik az nekem?

magas,várom lentebb.

OTP

#835133 banyaiz Előzmény: #835124

Neked és boldog Karácsonyt és BUÉK . Nem akartam már kereskedni év végén de olyan mozgások vannak ünnepek között még azért ránézek mi történik.

Arra lettem volna kíváncsi Otp hol zárja ezt az évet ha jobb a hangulat a világban. Mert nagyon combosan tartja magát egész évben. Év végére pedig inkább vették miközben a világot adták. Érdekes ez így.

Arra még jobban ha Csányi nem áll alá 10 k alatt nem vásárolja keményen akkor összejött volna e a 9 k környék és alatta ahová vártam reklámáron vételre. :) Szerintem határeset még úgy is de talán igen.

Végre egy hozzászólás. …

#833155 banyaiz Előzmény: #833146

Végre egy hozzászólás. Mondom nem szólalok meg amíg valaki meg nem szólal . :)

Hó vége van azért volt ilyen nagy záró forgalom.

Dec 11-én szavaznak a britek brexit csomagról. Az meghatározhatja az év végi hangulatot. A legjobb időzítés decemberben egy ilyen döntés. Jó , hogy nem dec 24-én szavaznak róla.

Otp ehhez képest erősnek tűnik most tartja magát ATH alatt picivel és jön az év vége. Csak milyen hangulat lesz a világban nem egy nagy örömködésnek néz ki , hogy jön az év vége és mindent húznak felfelé.

Negatív hangulatú év vége régen volt már.

Megnézte közelről az ATH…

#831913 banyaiz Előzmény: #831885

Megnézte közelről az ATH-t de beverte a fejét a plafonba ahogy nézem. :) Év vége zavarossá kezd válni olyan csapkodás van amcsiknál , németeknél. Ez a brexit szavazás majd decemberben , az olaszok is ámokfutnak. Nem egy szokásos szép nyugis kúszás felfelé hangulat .

Bolgároknál legutóbb is próbálkoztak utolsó körben vesztettek akkor. Az még nagyobb bank lett volna emlékeim szerint, de valaki rájuk licitált vagy a felügyelet tett be már nem is tudom.

Ekkora éves profitot elkölteni se egyszerű. :) Félig vicc de azért belegondolsz ésszerűen elkölteni mit csináljon vegyen vissza saját részvényt, vegyen bankot, fizessen nagyobb osztalékot, vagy egyszerre mindegyiket. Milyen ütemben stb. Nehéz ez is de azért kellemesebb mint a forradalom csúcsán amikor röpködtek az ötletek minden dev hitelesnek vegyen egy házat és még autót is.