Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Szerintem a két fő szemp…

#836646 banyaiz Előzmény: #836645

Szerintem a két fő szempont 1. a nagy megvédés színjáték , 2. azért az ügy lezárása után még kultúrhelyeken meg lehessen jelenni. Mondjuk egy néppárt rendezvényen Európában azért még az esemény lezárása után részt lehessen venni. :)

Pontosan ez történt a végén. Megvolt a cirkusz , a megvédés, volt terrorista fogásunk is akire keményen lesújtott a proletariátus vasökle. De mielőtt porrá zúzta volna és az egész eset valódi lett volna letelt a 3 év. :)

Persze van biztos olyan szempont is példa statuálás lássák az illegális átlépők itt nem babra megy a játék. De ez sokadik szempont volt az ügyben vsz.

ilyenkor kellenek a péld…

#836645 Koffein Előzmény: #836642

ilyenkor kellenek a példák, hogy elrettentés legyen... nem elég kemény a bünti, hogy elrettentő erejű legyen, de az sem elképzelhetetlen, hogy háttér alkuk is lehetnek az ügyben...

Olyan felindulás volt az…

#836642 banyaiz Előzmény: #836640

Olyan felindulás volt az ügyben úgy tűnhetett mintha a csóka maga lenne Carlos a Sakál. :) Aztán 3 évet töltött őrizetben. Mondjuk az is sok valahol ezért amit csinált de terrorizmusért elítélve elég kedvező időtartam.

Ezekre mondom eljátssza a színjátékot Viktor de a falnál megáll. Előtte egy lépéssel a választóvonalnál. Mert ha nem állna meg erre a csávóra kimérnek 20 évet gond nélkül a nagy tenoristára.

Így megvolt a nagy cirkusz , nemzetközileg is , aztán a lezárás egy ilyen semleges megoldás még a falon belül. Szóval a szokásos forgatókönyv.

Erről sok szó esett. …

#836640 banyaiz

Erről sok szó esett. A nagy tenoristáról Ahmed H-ról. :) Tanulságos az ügy lezárása. A politikai koncepciós szál része, végre egy valódi tenorista migránt és annak a ragozása éveken át világos. A várható végkifejlet kb valami ilyesmit saccoltam az is világos.

Ami viszont nem világos a számomra hogyan lehet valakit terrorizmus címszóval 5 év börtönre ítélni? Létezik olyan jogi kategória terrorcselekményt követ el és csak 5 évet kap jogerősen? Az elég kevésnek tűnik terrorcselekmény címszóval, ez zavaros az ügyben a számomra. De a többi papírforma a kezdetektől.

A tippem az lenne valamilyen kiskapuval a törvényben lehetett tenoristának minősíteni. Így a kecske is jóllakott káposzta is megmaradt. Tenorista is volt és mégse ítélték 10-20 évre ami közröhej kategória lett volna.


https://444.hu/2019/01/11/jovo-heten-szabadon-enge...

Ha már valóságshow megkö…

#835967 banyaiz Előzmény: #835187

Ha már valóságshow megközelítés Trumpnak ment az a műsora ahol embereket rúgott ki . Egy konfliktushelyzet bemutatása ahol ő volt a boss és a beosztottakat különféle módon lapátra tette. Népszerű műsor volt.

Nem lehet nem észrevenni most is ebben a szerepben sokszor ott lubickol. Mint a jól bevált sablon ami már tesztelve volt az amcsi közegen. Lassan több minisztere lesz a nagy cserélődés miatt mint magyar foci kapitány a történelemben. :)

Most pl a szír buli kapcsán miniszter felmondása, vagy Trump rúgta ki téma. Mindennél fontosabb a számára annak a hangsúlyozása ő tette lapátra ezt az alkalmatlan beosztottat , nem az intett be neki. Ez valóban kulcskérdés az ügyben. :) De mintha ez fontosabb lenne a szír konfliktusnál is, úgy tálalni ez az ügy lényeges része. Kurdok és a törökök és egyéb jöttment népek mit számítanak . Ami számít ez úgy csapódjon le ő a főnök aki ha egy beosztott renitenskedik akkor elzavarja. :) Dettó mintha azt a valóságshowt folytatná ugyanazokkal a színészkedésekkel, gesztusokkal. Nagy matador a csóka.

Máshonnan megközelítve v…

#835965 banyaiz Előzmény: #835187

Máshonnan megközelítve választási ígérete volt amcsi csapatok távoli missziókból visszavonása.

Amikor félidőben rossz eredményt ér el a választásokon és jön az a kérdés mi valósult meg a sok ígéretből akkor elkezdi nyomatni az összeset egyszerre. Szír csapatkivonás, fed szidalmazása, Kína , a kerítés . Teljesen felpörgött mert vsz ezt a félidős választási eredményt úgy értékelte sokkal jobban kell még nyomatnia ezeket a dolgokat .

Akkor bedobja ezt a csapatkivonás témát az összes szakértői, miniszteri dumát félresöpörve . Haladjon az ügy majd ő elintézi. :) Mert a valóságshowban a háttér egyeztetések nem hoznak kimutatható reakciókat de a nyilvánosság előtt egy ilyen bejelentés igen. Egy rendkívül bonyolult érzékeny kérdés és ő ki akarja vonni a csapatokat de azonnal és majd lesz valami ebből, a show pörög mindenesetre addig is.

Nagyjából valami ilyen szempontok szerintem. Ebből aztán mikor vagy lesz e egyáltalán csapatkivonás hát ember legyen aki kitalálja. Viszont napirenden tartja a témát mint választási ígéretet, ha nem is teljesült de láthatja a keményen drogozó nép ő teljesíteni akarja. :) A show része megvan mi kell még, még egy hamburger aztán öröm boldogság. :)

De ez nem új mint politikai hozzáállás. Minden demokráciában a látszatnak sokszor mindent felülíró szerepe van. Ami új az a színvonala a műsornak. Egészen Big Brother mintha konkrétan ott forgatnák le annyira beleélte magát. :) Ami új elem valahol a politikában Trumppal. De a megközelítése egy egy témának nem új egyáltalán inkább a tálalása. Korábban hányszor történt Usa beavatkozott valahol aztán kivonult még nagyobb káoszt hagyva ott. Korea, Vietnam , Irak stb. Aztán hányszor használják a politikában eszközként azt, hogy belpolitikai témák helyett gyorsan bedobni egy külpolitikai krízist figyelemelterelésre? Ősrégi . Annyi az újdonság Trump mindezt soha nem látott alacsony színvonalon tálalja. Ebben hoz egy újszerű stratégiát. Valami olyasmi figurát alakít mint egy gyerek akitől ha elveszik a játékát toporzékol. :) Ami valahol egy amcsi elnöki poszton újszerű megközelítés.

Tételezzük fel Obama lenne az elnök lehet ő is oda lyukadna ki előbb utóbb , hogy ki kell vonulni Szíriából. Az vszínű nem úgy tálalná mindezt mint egy retardált félkegyelmű. :) De ettől még , hogy más a körítés az tény a csapatkivonás az bármelyik elnöknél politikai célként előjöhetett volna a jövőben ilyen olyan okokból. Van ez a szintén ősrégi duma hazahoztuk a fiúkat a háborúból . Truman mikor atombombát dobott a japánokra akkor is az duma ment ezzel hazajönnek a fiúk és nem lesz több áldozat. Igaz ezeket az eseteket nem úgy tálalták mint egy napközis gyerek ha nem ízlik neki az uzsonna, ez viszont már a Trump jelenség része .

Szerintem ez a szír kérd…

#835964 banyaiz Előzmény: #835187

Szerintem ez a szír kérdés illeszkedik a Trump féle politikai stratégiához. Muszáj stratégiának neveznem bármennyire nehéz. :)

Ennek a lényege vsz, a népszerűség , a választási győzelem egyik de legfőbb kulcsa ez a Big Brother vagy valami hasonlóan agyhalál valóságshow figura alakítása. Amit ő már politikai pályája előtt is nagyüzemben űzött. Saját tv show , médiaszereplések stb , amik népszerű , nézett , felkapott dolgok voltak. Egy tv-s valósághowban népszerűségre törekvő szereplő sem azzal nyeri el a tömegek szimpátiáját micsoda értelmi képességekről , vagy kulturáltságról tesz tanúbizonyságot. :) Finoman szólva nem ezzel operál általában egy egy ilyen szereplő. Egyrészt ami nincs azzal nem is tudna , másrészt lehet az első körben kiszavaznák a műsorból. :)

Trump erre a stratégiára alapoz. Ez korábban ismertséget, népszerűséget , sikert hozott neki mint médiaszereplő. Most elvitte az elnöki székig. Minden tanácsadói bölcsesség ellenére akik óvták mindenféle dumától ő ezt nyomatta és megválasztották elnöknek.

Ebben a stratégiában egy Szíria annyira kis pont. Az Usa-ban szerintem ha készítenének egy felmérést első kérdés hol van Szíria mutasd meg nagyjából a térképen +/- egy kontinens távolság még belefér, komoly % ezen elvérezne. Nemhogy azon mi történik most ott mint kérdés. Ebben a valóságshowban Szíria neki kb ekkora szempont. Ezért beszél vsz össze vissza ilyen ökörségeket.

A másik oldalról pedig a demokraták stratégiája ebben a helyzetben kidomborítani azt az Usa elnöke egy retardált. Arra alapozva ez előbb utóbb elhozza a bukását valóságshow ide vagy oda. Így minden mondatát úgy kommunikálják ő intellektuálisan erre a posztra alkalmatlan. Ebben nincs nehéz dolguk ilyen színben tüntessék fel mert eleve egy valóságshow szereplőt alakító elnöknél nem nehéz ilyen dumákat kidomborítani. Csak ez a stratégia elég e a megbuktatásához az egy fogósabb kérdés. Mert ennek köszönhetően választották meg, hogy ilyen szerepet játszik.

Nagyjából ez a játék vsz és ebben a játékban Szíria kapcsán elhangzó dumák hát elég kicsi pontok egy átlag amerikainak. Látod már azóta visszatáncolt belőle majd egyszer kivonja a csapatokat. Be kellett dobnia valami témát és erre ezt felhasználta.

De ráadásul még dolgozot…

#835963 banyaiz Előzmény: #835186

De ráadásul még dolgozott is , munkaviszonya volt. :) Minden szempontból adott egy pofont és egy simogatást az összes lebutított politikusi dumának. Mondom egy állatorvosi ló volt a csóka.

Azóta láttam egy ilyen hírt is egy érzelmileg túlfűtött afgán Bp-en egy busz szélvédőjét betörte előtte konfliktusba került néhány bennszülöttel. Oltalmazott státuszban tartózkodott itt ideiglenesen mint a szovjet csapatok, ha jól emlékszem oltalmazott státuszban , és afgán volt, de lehet iraki nem esküszöm meg rá.

Mondom a parasztvakítás egyik csúcsteljesítménye ez a migrántozás amit bemutatunk. :) Jó persze ha a tények nem zavarják meg az embereket akkor lehet ezzel az eszközzel élni.

amúgy itt a sztori, hogy…

#835187 tozsdenyul Előzmény: #835177

amúgy itt a sztori, hogy is történt mindez

http://www.theguardian.com/us-news/2018/dec/21/ja...

Én a mainstreammel ellentétben sok mindenben egyetértek trumppal, volt sok jó húzása is, de ez így önmagában is azt mutatja, hogy teljesen alkalmatlan elnöknek, és minél elöbb szabadulnak töle, annál kevésbé rossz...

Így egyszerüen nem lehet.

Hosszú idöre odabaszott amerikának is meg a fennálló atlantista rendnek Erdogan egy mondatára.

Európa készülhet nagyon zord idökre.

ZUSA is.

A kurdok meg már holnaptól.

aztapasztacipőpasztaszóv…

#835186 prfecó Előzmény: #834963

aztapasztacipőpaszta


szóval a kerítéssel megbiztosított migránsmentes Magyarországon kétszer is megerőszakolt volna Magyar NŐket egy MIGRÁNS ????????, aki oltalmazott- befogadott és munkahelye is van??

és ezt tudja Zorbán????


Nem külföldön ???nem NO GO övezetben???


nincs pánik a jobboldali sajtóban , nincs békamenet

trumpon kívül a kurdokat…

#835177 tozsdenyul Előzmény: #835176

trumpon kívül a kurdokat (és szíriát) senki nem hagyta volna ott, föleg ilyen hirtelen

Nem véletlen mondott le mindenki ezután

Az egész hadsereget (meg 17 évi áldozathozatalát) durván szembeköpte.

(Mattis kb az elsö vezér volt, aki átfogó elképzeléssel bírt amiben pozitív kimenet is benne volt)

Innentöl európára döl a dzsúsz, de végülis pont ezt akarta, hogy usától függetlenedni, nosza hajrá, itt is van az USA nélküli világ.

Putyin Erdogannal együtt meg röhög (és felpörgeti a migráns témát)

Irakba 3-4 millió menekült tért vissza, afganisztánba 5 millió az USA (Mattis) miatt.

Majd Viktor megoldja nem kell félni.

Nem lennék szegény kurdo…

#835176 TrendMan Előzmény: #835134

Nem lennék szegény kurdok helyében sem.

kb. előre boritékolható volt, hogy hősi erőfeszítések ide vagy oda a végén ha a mór megtette a szolgálatot, akkor a mór mehet.

trump kivonul szíriából,…

#835134 tozsdenyul

trump kivonul szíriából, afganisztánból

2-3 év és jön a következö hullám európába

https://index.hu/belfold…

#834963 banyaiz Előzmény: #833477

https://index.hu/belfold/2018/12/19/elfogtak_egy_p...

Ez a hír felkeltette a figyelmem. Van benne pofon és simogatás is mindenki számára aki a migránstémát bármilyen szemszögből megközelíti. Címszavakban lefedte a politikai megközelítéseket is .

1. Mo-n palesztin migráns oltalmazott státuszban miközben a csapból is folyik a gonosz migránt téma, hogy minálunk ez soha se fordulhat elő.

2. Munkát vállalt Mo-n .

3 . Nőket erőszakolt, többszöri kísérlettel

Ez tényleg vertikálisan , horizontálisan az egész témát lefedte . Egy igazi állatorvosi ló migráns formájában.

re

#832065 tozsdenyul Előzmény: #832049

én nem kampányolok semmi mellett

(Off:

Amellett föleg nem, hogy fogadjunk be minden migrit, amit persze te pontosan tudsz hiszen már 3x 5x megbeszéltük, ezt akkor szereted hazudni, amikor más érved nincs, vagy zavar támad a koherenciában

On:)

Csak felhívom a képmutatásra a figyelmet

Mindenki úgy reagál ahogy akar (legtöbbször ingerültséggel, mint te is)

Az egyetlen lényeges kérdés meg az ugye, amit majd egyszer Jézus tesz fel neked

Tudjuk, hogy akkor nem csak a gdp fog számítani

De ezt te mindenki másnál jobban tudod, az igazán lényeges kérdésekben otthon vagy

re

#832049 Spade Előzmény: #832013

Én büszkevok Kertész bára. Izrael 30 éve nem enged be ensz-t ilyen helyekre, és kertész ezt soha nem kifogásolta, nyilván akkor a magyarral is egyetért. Aki az ensz ilyen vizsgálata mellett kampányol az tehát antiszemita, egy büdös náci holokausztagadó.

Különben vannak rendes emberek akik más faszával verik a csalánt, akik több pénzért elmennek innen viszont a mellett kampányolnak h mi fogadjuk be a migriket a mi pénzünkön. Sztem valaaki aki ilyen nagy bajnoka a migriknek először fogadjon be a házába legalább 10 migrit adjon nekik havi rendszeres juttatást aztán ezt posztolja ki képpel bizonyságképp, akkor talán mondhat ilyeneket de addig ez egy üres és buta hőbörgés, egy uszítás