Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

gdp 2

#832348 Spade Előzmény: #832347

nem én dolgozok rajta hanem te gyurci meg sori bá meg a seggnyalói (nagyon sok van) és hidd el h minden látszat ellenére te állsz a sötét oldalon még ha hülye is vagy hozzá h felismerd

tényleg zártam

gdp 2

#832346 tozsdenyul Előzmény: #832341

tisza ellenezte, sokmillió kicsi magyar spade meg hülyének tartotta és ezerrel akarta a háborút a dípsztéttel. És amikor megkapta, amit akart, akkor hirtelen mindenki más akarta belevinni, föleg Soros, ö ugyan dehogy. És ez ismétlödik pár tízévente.

gdp 2

#832345 Spade Előzmény: #832344

igen le van zongorázva már ma is le is írtam már. A szia szerint (és ez már 10 éves info orbán még nem is volt) az EU 2028-ra szétesik 2 részre a nyugati rész meg a keleti (és nem putyin) amiben a visegrádiak szlovének horvát, ausztria bajor o és a keletnémetek vannak benne, meg é-olasz a déliek meg fasz tuggya mi lesz. H ez egy jóslat vagy terv vagy parancs döntsd el magad

gdp 2

#832344 tozsdenyul Előzmény: #832341

már most is le van zongorázva a következö felosztás is

Minimum 12 verzióban

És mi megint adjuk a casus bellit, hogy az egyik felosztási verzióhoz eljuthassunk megint.

A kérdés nem az hogy van-e felosztás. Hanem hogy a lépéseiddel melyik felosztáshoz járulsz hozzá.

Mi (pontosabban ti) most azt a felosztást harcoljátok ki, ahol mi nem európával fogunk osztódni, hanem putyinnal. És agresszorként vesz számba minden fél. Sok sikert a felosztáshoz. Remélem nem arra az oldalra vet téged a sors amit valami hanyatló európai országhoz csatolnak. Kibaszás lenne veled szemben.


Gruevszki

#832343 tozsdenyul Előzmény: #832340

sokezer orosz ügynökkel árasztottuk el a Nató-t akik közül volt aki vegyifegyvert vetett be brit földön

Ezért volt válaszul a kissé szokatlan üzenet a nato-tól

A teljes orosz katonai hírszerzést kitették a napra száradni nyilvánosan

Ez üzenet

És valójában hidegháború

Mi meg a frontvonalban dübörgünk, önként és dalolva a varsói szerzödésben


gdp 2

#832341 Spade Előzmény: #832327

végletesen buta és tudatlan vagy nyuszi

"És U.i.: 1918 elött, károlyi elött, de, mi támadtunk a dípsztétre.

1918 nem a levegöböl jött, hanem az akkori spadek indokolták 1914-ben hogy miért jó ötlet rátámadnunk a dípsztétre. Így jutottunk el károlyihoz."


Megjegyzem Tisza a végsőkig ellenezte 14-ben is a háborút, de ez nem is lényeges mert az 1. vh-t már lezongorázták beleértve nagyjából a területi felosztásokat is, 20 évvel az 1. vh kitörése előtt még cecil rhodes vezetésével. A 2. vh meg sokak szerint nem új háború hanem az első folytatása közte csak fegyverszünet volt tehát ez volt a 2. harminc éves háború.


És Wilson aki intelligens és jól tájékozott volt , a béke terve is jó volt, miért nem állt ki mellette és akkor miért uitazott hirtelen haza ? Hát mert azt mondták neki a főnökei h kuss.

És ezzel tényleg befejeztem.

Gruevszki

#832340 tozsdenyul Előzmény: #832336

a NATO már legalább annyira használ minket putyin ellen, mint putyin minket a NATO ellen

Jelenleg magyarország frontvonal

És bizony zajlik az élet

Viktornak fogalma sincs mibe vitt bele mindenkit

Praktikusan már kint vagyunk a Natóból, csak papíron vagyunk még benne

És ez már véglegesnek tünik

Olyan durván üzentünk hadat a dípsztétnek hogy ihaj

Gruevszki

#832339 rbbj11 Előzmény: #832337

elég sok támogatja...de legalábbis lefogadom, 80% nincs ellene

Nem érdekel senkit hazaárulás, amíg megkapja csok-ot, rezsicsokkentest, harcot EU és migransok ellen.

Gruevszki

#832337 tozsdenyul Előzmény: #832332

"gdp ide vagy oda és ibiza 51%-a se mentség itt már"

Nem figyelsz, nem olvasol

Nem mentség, hanem pont ez kell a magyarnak

Jézus nevében kell az embertelenség

Szabadság nevében kell meghaladni a demokráciát

GDP nevében kell szétlopni az országot

És ceterum censeo bármi van is, a dípsztét megtámadása ne maradjon el

Itt olvashatod. Nem mindezek ellenére vagyunk, hanem pont ezek miatt

Támogatja ezt a logikát 2, esetleg 3 millió magyar

De holnapra már 4 lesz, azaz abszolút többség

Gruevszki

#832334 banyaiz Előzmény: #832332

Több szempontból tanulságos eset ez a macedón ügy. Miniszterelnökből köztörvényes bűnöző aki menedékjogot kér része is nagyon érdekes a szakma veszélyei, nem árt egy menedékhely végszükségre. Ebből itt sem ártana a tapasztalatokat leszűrni vsz . :) Ukrán elnök menekült legutóbb a SZU-ba (akarom mondani Oroszországba:) most a macedón hozzánk. Pár év alatt a környéken zajlott az élet.

A másik része miért keveredünk ebbe így bele megmagyarázhatatlan vsz. Ebből még nagy bonyodalmak lehetnek. Aztán a menedékkérelem bírálatára ez a pár napos döntés. Ennél sokkal kisebb súlyú , és bonyolultságú ügyekben is nem hinném néhány nap alatt lezárul egy ilyen eljárás.

gdp 2

#832333 banyaiz Előzmény: #832327

Kétszer voltunk a vesztes oldalon világháborúban és a polgárháború is elég közel volt kétszer is a XX. sz-ban. Egyszer 18-19-ben egyszer 56-ban minimális dolgokon múlott egy komoly polgárháború.

Miért alakult így rengeteg összetevője van de szerintem kettő fő tényező van a földrajzi elhelyezkedésünk, és az, hogy kardcsörtetésben voltunk inkább erősek nem mögöttes hadseregben , és valódi erőben.

Van ez a megállapítás mindkét világháborúban az előző történelmi kor színvonalán lévő haderővel rendelkeztünk. Az I-ben a hadseregünk nagyszerű lett volna 1800-as évek csatáiban. A II. Vh-ban ipari teljesítmény volt a döntő tényező és kiküldtünk a doni hadsereget úgy fel sem tudtuk rendesen szerelni. Nem volt komolyan vehető ipari potenciálunk , de belesodródtunk egy erősen iparosodott SZU és USA elleni vh-ba.

Aztán a vas és acél országa lettünk az ellenkező véglet. Az is megérne egy misét. :)

"Kis" fáziskésésben voltunk folyamatosan és mellette nagyon kerestünk a régi kardunkat . Még ez sem lett volna tragikus ha földrajzilag nem itt vagyunk ahol .

Földrajzi helyzetünk se változott és szájkaratéban nagyon erősek vagyunk továbbra is. Mögöttes tartalom nélkül továbbra is.

gdp 2

#832327 tozsdenyul Előzmény: #832324

és a nagy szabadságharc azzal indul, hogy önként lemondtál a demokráciáról és hogy legyen beleszólásod bármibe, na meg eladtad az országot egy lyukas garasért egy saját lábadon álló maffiának.

Klassz szabadságharc volt, amíg tartott.

Az eszünk között tényleg lehet különbség :)

Néha kimehetnétek az országból megnézni rákóczihoz kicsit rokonabb népeket. Pl van amelyik szerint aki a biztonságért cserébe lemond a szabadságáról, az nagyon rápacsázik a végén, mert egyik se jut neki .

Az elmúlt 100 évben volt összesen 20 év amikor valami szabadságfokkal rendelkezett az ország lakossága, amiröl gyorsan le is mondott magától, elsö félelmében. A szabadság a magyar ember vérében lehet tényleg :)

Csak azt hiszi vérmérgezés...

Jézust is durván megtagadod, de felírhatjuk mellé rákóczit is. Ezzel a mentalitással ahogy eladod az országodat szabadságharc címén, sárba tiportad már az ö nevét is. Kádár népe veled együtt.

...

Kicsit arról, hogy hogyan lehet eszetlenül meg ésszel szabadságharcolni.

A migránsellenes osztrákok (az összehasonlíthatlanul komolyabb felsöoktatásukkal) köszönik szépen a Ceu-t. Nekik jó lesz Soros.

Migránst meg nem engednek be.

Mert Soros.

...

És U.i.: 1918 elött, károlyi elött, de, mi támadtunk a dípsztétre.

1918 nem a levegöböl jött, hanem az akkori spadek indokolták 1914-ben hogy miért jó ötlet rátámadnunk a dípsztétre. Így jutottunk el károlyihoz.

Aztán 1939-ben is megindokolták a spadek, és mi megint támadtunk a dípsztétre.

És 2018-ban is mi támadtunk a dípsztétre. A te egyetértéseddel, itt indokolgatod.

Azt mondhatod, hogy megelözö csapás. Ami hülye dolog, de mondhatod.

De ne hazudd hogy nem mi támadtunk a dípsztétre.

De, mi támadtunk, és nem fordítva . Mindig. És rá is ment eddig mindig az elmebetegségetekre az ország.

És nem tanultok belöle.


gdp 2

#832324 Spade Előzmény: #832299

nem ,nem értetted meg nincs közöttünkegyetértés vagy az eszünk között van túl nagy különbség.

Nem mi támadtunk a dípsztétre hanem az akarja az egész világot leigázni közte bennünket is. Ez egy szabadságharc részünkről ha nem is konvencionális eszközökkel. 1918-ben hallgattunk nyaltuk az akkori dípsztét seggét sőt Jásziék Károlyiék le is szopták és elvesztettük az ország 2/3-t ha harcolunk és ellenállunk mint a pl. törökök ahol szintén malteros vezetés volt akkor max az 1/3-t bukjuk tehát eleve hülyeség és tragikus a felfogásod h fogadjuk szépen el amit a dípsztét neked nyujtani akar. Egy lófaszt akkor jársz a legrosszabbul.

De mindezeket már leírtam és azt is írtam h nem meggyőzni jöttem hanem elgondolkodtatni ezért nem fogok érvelni a gondolotaid ellen sem mert egyetlen kérdés h ott vagy-e a szeren vagy azt se tudod miafaszom az egész de ez már csak rajtad múlik annyi útmutatást szikrát kaptál. A hitetlenkedés kora lejárt aki csak végig veszi hogy milyen figurákat csinál sori bá az eu-val ensz-el h először leírja h sok migri eu-ba be mert az jó aztán h nincs sori terv (amikor mindenki aki csak kicsit tud olvasni tudhatja h már 100 éve van ilyen terv amit 20 évenként megismétel valamilyen karakter) aztán vagy 5 új javaslat eu-ban ensz-ben h mégis hogy jöhetne be jó sok, ilyen migri kártya olyan vizum faszom mert az jó . Időrendben meg kell nézni 2013-ig visszamenve h mit mondott sori bá aztán a eub vagy az eu parlament vagy pár kormányfő milyen javaslatokat tett . Külön érdemes megnézni ugyanezen időpontokban a sori médiát hvg 444, indexben pl. a földes nevű karakter mit ír és akkor összeállhat a kép. kb az utolsó posztokat írom hercegnél máshol nem fogok ezzel foglalkozni. A te felelősséged h átgondolod a dolgokat alaposan utána olvasol dolgoknak és annak megfelelően döntesz (nem fogsz)

gdp 2

#832299 tozsdenyul Előzmény: #832284

A célokban szinte egyetemleges egyetértés van, az eszközökön megy a vita

(Már ennek megértése sem megy, de azért olvass tovább)

a cél nem szentesíti az eszközt

Ha pedig dípsztét ellen akarsz jobb világot építeni egy fasisztoid kleptoautokráciával, akkor már a kiindulásnál tökéletesen elbuktál és ezt Jézus sem fogja tudni veled megértetni.

Az meg külön szép hogy a nagy ellenállásban mindjárt neki is esünk üveges tótként a nato-nak és dolgozunk az atomháborún. Merjünk nagyot álmodni.

Jó esetben csak az ország maradék felét csatolják el (legalább egy fél lesz akinek jobb lesz).

Miért csak eszetlen megoldásokban lehet gondolkodni?

Magyarországként könnyebb célpont nincs mint a dípsztét?

Sok sikert.

Gondolom a magyar népet nem kérdezted meg, hogy akarnak e lázadni a dípsztét ellen, de majd csak megszokják hogy annyit számít a véleményük mint Jézusé.

Tüzet tüzzel, dípsztét ellen dípsztéttel.

Rákóczi népe

#832288 tozsdenyul Előzmény: #832282

üdv újra itt :)

Ennek örömére eltekintek attól, hogy rákóczi kádár vonalon megfogalmazott önellentmondásokra hívjam fel a figyelmet :)

"A bűnismétlés sem reáli…

#832287 walex

"A bűnismétlés sem reális veszély, így nem kell az encsi lincselőket letartóztatni az ügyészség szerint még akkor sem, ha a rendőrség is ezt kéri. Az is beszédes, hogy pont két ember ellen indítottak csak eljárást, mert háromtól lenne csoportos az elkövetés. És hát persze rájuk egyik sem jellemző: sem a bűnismétlés, sem a csoportos elkövetés... "

https://www.facebook.com/durodora/