Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Sziasztok skacok!

#829085 Sumér harcos Előzmény: #829080

:)

lesz,mai italajánlat topik,azt hittem láttad. november.

Sőt! január 1 után fel van dobva,hogy megszúnik az oldal,ez stocky fejlesztései topik.

Sziasztok skacok!

#829083 banyaiz Előzmény: #829081

Úgy értem nem személyes, hogy a számomra ez arról szól van egy közös érdeklődés tőzsde beszélgetünk ezt+azt ha már úgy is gép előtt vagyunk. Pl a 4 IG témáról mi lehet a cégből, vagy a magyar válogatottról, vagy a közállapotokról , világról , filmekről és mindenről . :) Ennyi és pont.

Ezért mondtam rossz példa ez a csajos sztori de nem tudtam jobbat hirtelen.

4ig az 0ig

#829082 banyaiz Előzmény: #829050

Szerintem Spade nem lebecsülve 4 IG szakmai vonalát (amiről elég keveset tudok) nem kell világbajnoknak lennie, hogy kitömjék megrendelésekkel.

Persze kell hoznia egy bizonyos szintet. Egy elvárásnak azért szakmailag meg kell felelnie. De azért az állami megrendelések kivitelezéseit elnézve néha egészen szürreális dolgok is vannak horror pénzekért. Pl mikor a biztosítási alkusz cég olyan biztosításokat hoz össze ami a bkv dolgozóknak nem túl előnyös. De ez nem probléma még 100 másik cégnél megbízzák.

Szóval csak azt akarom mondani nem biztos , hogy a kiválasztásnál a világszínvonal esetleges hiánya probléma.

Sziasztok skacok!

#829081 rbbj11 Előzmény: #829078

persze hogy jók a parhuzamok: hisz a biteken keresztüli ismeretség is már egy emberi kapcsolati formának számít a mai kifordult világban :p

Egyébként nem értem, hogy lehet ez nem személyes? Saját példád: egyejszakas csajtol nem akarsz tobbet. Akkor ez mégis a csajtol függ,nem? Mert van olyan csaj is, akitol akarsz többet :p legalábbis reméljük

Sziasztok skacok!

#829078 banyaiz Előzmény: #829021

Nekem homály van a fejemben az ügyben. Rövid távon ezeket a Lőrinc papírokat a várakozások + az alacsony közkéz miatti spéci kereskedés is mozgatja. Ami gyakorlatilag bármilyen mozgást hozhat. Ha most felmegy a 10edelés előtti árára semmivel nem nagyobb lelkesedés mint mondjuk amikor a Konzum+Opust + Apennint és a jó ég tudja mit elkapott a lelkesedés Lőrinc érkezésére. + ilyen felállással oda teszik az árfolyamát ahová akarják. 1-2 mrd forinttal beszállva a közkézbe Lőrinc strómanjai ha vannak neki ilyenjei ügyesen manipulálva szerintem lehet 10 k-ig is fel tudnák húzni. Vagy le tudnák nyomni 400 -ra jövő héten ha akarják.

...

Nyeretlen Kétéves: Térj vissza az alma materbe amíg nem késő. Viharfelhők gyűlnek az oldal felett. :)

...

Sumér harcos: Próbálom diplomatikusan és velem született tapintattal és eleganciával fogalmazni már sokadszorra nem szeretnék találkozókon részt venni. :) Nem bonyolult ez, de látom foglalkoztat ez a kérdés. Nem személyes ez . Mondok néhány rossz példát hátha sikerül megvilágítani. Pl munkakapcsolatban vagy valakivel nem biztos, hogy mélyíteni akarod. Vagy összejössz egy csajjal alkalomszerűen nem biztos , hogy többet is szeretnél. Számomra ez a kapcsolat így az oldallal megfelelő, nem igénylem elmélyüljön. :) De nem azért mert rossz embernek gondollak vagy bármi ilyesmi személyes ok, hanem ez így nekem jó. :) Meg tudod ezt érteni és fel tudod dolgozni? :) Remélem.

Sziasztok skacok!

#829076 Sumér harcos Előzmény: #829011

érdekes kifogás 10 km távolságbol,remélem minden stimmel veled koma:)

nem kell inni,sem enni...eljössz megnézed mi van,és haza autozol,hiszen januártol lehet nem lesz hová fosni a szót.:)

én valszeg 70-80km-ről teszem ezt.

4ig az 0ig

#829058 Spade Előzmény: #829057

csak az a különbség h nem a dokufilmet láttam hanem magát Kínát. És igen átértékeltem mindent, bár előbb tettem volna meg, na és az AI-hez eleve értek valamelyest

És hiába akar minden ország ilyet ez nem akarat kérdése. Valszeg a kialakult motorokat majd lehet bérelni persze felhőben ennek minden negatív következményével

4ig az 0ig

#829057 Koffein Előzmény: #829055

spade amióta meglátta a kínáról szóló dokufilmet átértékelt magában mindent.. azóta alibaba, google, amazon jár a fejében és nem bír leszakadni erről az elméletről :)

amúgy a trendet elnézve, minden ország azon lesz, hogy ezeket az infókat saját házon belül tartsák, ha eljutunk ide, akkor nagy valószínűséggel kell egy cég, ami összefogja mindezt és még a vissza is oszt...

4ig az 0ig

#829056 Spade Előzmény: #829055

részt vehetne ha építenék de nem építik, mert a szakmai hozzáértőknek mint nyuszi fej helyett fasz nőtt a nyakára és itt okoskodik hülyeségeket ahelyett h ilyesmiken dolgozna

4ig az 0ig

#829055 rbbj11 Előzmény: #829054

na erre én is emlékszem!

Magyar okos egeszsegugyrol beszéltél. Miért ne vehetne ebben is részt 4ig állami megrendelesekkel?

4ig az 0ig

#829054 tozsdenyul Előzmény: #829050

amikor az örületes nerisztáni magyar versenyképességröl áradoztál, akkor azt mondtad pl informatikában óriásit dob majd az ország és leköröz mindenkit.

Most akkor hogy van ez, mester?

savanyú a szölö?

De legalább magyar :)

4ig 2000ig

#829052 rbbj11 Előzmény: #829050

idén várom a 2000 ft-os arfolyamot , uh nekem annyira mindegy, mi lesz vele 2020-ban....

4ig az 0ig

#829050 Spade Előzmény: #828743

hahaha és ezzel mit akartok mondani ? :)
Ez kb annyit se jelent mint a magyar foci vb megnyerésben a stadionok építése, mert ebben a bizottságban max papír készül majd még stadion se. De a szándék dicséretes csak ez még lofasz.
Egyszerűen a magyar ügyviteli AI-hez és annak tréningezéséhez nincs meg a megfelelő méretű bigdata és nincs meg a netforgalom, telefon forgalom, a web és térfigyelő kamerák pénzügyi tranzakciók totális adatgyüjtése se na és a router és hálózati kártyák csipjenek meghackelése és adatgyüjtése se na meg a satelite és drón lehallgatás és megfigyelés se. Talán a visegrádi négyek közösen tudnának csinálni egyet, talán...

Továbbra is azt mondom h 2020 körül a világban hatalmas paradigma váltás jön a software-ben (20-ban japoknál 22-ben Pekingben olimpia AI-ben ez a 2 vezető és persze usákok csak azt nem tudjuk biztosan mert titkolóznak). Addig persze lehet jáccani

asszem túlzabáltam magam…

#829047 Koffein

asszem túlzabáltam magam 4ig.ből... ha lentebb esik (vagyis remélem) a kalóriaérték, talán, talán bővítek még... amúgy déltől szépen beállították 7:10re a vekkert :o))

nagyon nyűzsögtöklátom u…

#829033 Sumér harcos

nagyon nyűzsögtök

látom ugy gondoljátok,hogy ebből nem lesz filakszija,meg humet,de econet sem.

lássuk.

Sziasztok skacok!

#829032 NyeretlenKeteves Előzmény: #829011

Matáv már rég nincs de kezdek vele szemezgetni megent :-) Valami jó kis felvásásrlási pletykát kellene indítani csak az a baj, hogy már elindították. Az tény, hogy az összes nagy szolgáltató megjelent már a kerály előtt. Megy a castingolás... hátha valamelyik beadja a derekát. Van az a pénz.

Sziasztok skacok!

#829027 Kiss Zoltán Előzmény: #829021

2000? Akkor rose, cserszegi, pinot noir küldve lesz!:)) Voltak már aranyos boraim a megyei bor versenyen, sőt egyszer különdíjas is!