Sziasztok skacok!
banyaiz Előzmény: #828984Egyébként a múltkor mondtad ezt az Otp 300 Ft = 4 IG mostani helyzetet. Ehhez kapcsolva én is elgondolkoztam a beszálláson. Mert olyan kevés itt a részvény és a cégérték a nagy cégeihez képest, hogy sokkal könnyebb itt nagyot dobnia. Mondjuk az egész cég ér mostani árazáson durván 14 mrd-ot . Azt megtölteni tartalommal sokkal egyszerűbbnek tűnik mint 300 mrd-t pl egy Opusban.
Csak se beszállási se célárat nem tudok megfogalmazni. :) Oké el lehet tenni 5 évre mondjuk és meglátjuk mi lesz belőle alapon lehet ez a legjobb megoldás és akkor nem kell konkrét célár .
A beszállásra árra pedig azt szűrtem le események után a Mészáros papírokban több példa is volt a legjobb beszállási pont amikor először elhangzik Mészáros beszáll a cégbe. Akkor azonnal rá a vétel gombra . :) Esemény után kicsit bonyolultabb de gyakorlatilag rá lehet bökni egy árfolyamra itt és éppen úgy jó lehet mint bármelyik másik árfolyam . :) Mert nehéz lenne megtippelni a következő napokban hetekben milyen mozgásai lesznek. Legalábbis nekem . 1000-et ugyanúgy el tudok képzelni mint 500-at.