Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Konzumnál volt valami ha…

#828630 banyaiz Előzmény: #828629

Konzumnál volt valami hasonló nem követtem azt sem az első időkben. De valami olyasmi rémlik ott is Mészáros jött aztán rá bizonyos időre nagy érzelmek szabadultak el. Aztán nagy kilengésekkel 3000 fölé ment. Aztán elkezdtek bevinni a cégbe értékeket Mészároson kívül is. :)

Valami nagyon hasonló kezdés volt ott is emlékeim szerint. Viszonylag kis részvényszámú alvó cégben kezdődött az is.

+ a nem hivatalos tulajd…

#828628 banyaiz Előzmény: #828626

+ a nem hivatalos tulajdoni hányad. Ha van ilyen persze.

Mert könnyen elképzelhetőnek tűnik pl az a verzió összevásároltak amit lehet ebből hivatalosan mit tudom én 40% tulajdon nem hivatalosan 70-80% . Aztán a tizedelés előtt bejelentés Mészáros még vett (saját magától) aztán megindítják felfelé. Aztán adnak vesznek és mire megállapodik valahol sokszoros áron addigra megszabadultak a közkezes tulajdontól 10x átpörgették addig és pár mrd becsorgott .

Persze lehet az is, hogy semmi ilyesmi nem történik csak véletlenül pont a tizedelés előtti napon napokban jelenti be, hogy még vásárolt. :) Vannak ilyen véletlen egybeesések. :)

10-8 a javukra, mármint …

#828626 Kiss Zoltán Előzmény: #828625

10-8 a javukra, mármint 10 millió van náluk, 8 millió nálunk! Oda teszik ahová akarják!

Gratulálok a 4 IG tartá…

#828625 banyaiz Előzmény: #828599

Gratulálok a 4 IG tartáshoz és sikerhez. Elég régóta mondtad gyűjteni kell. Kaszálás van? :) Láttam, hogy nagyon bízol benne korábban de csak legyintettem. :) Mondom egyszer volt Budán kutyavásár . Megint eljátsszák a Konzum + Opus történetet? Úgy látszik nagyon rákaptak ennek az ízére.

Szerintem ha részvényszámot akarnak tovább növelni kézenfekvő megoldás az apport. Ha van mit behozni ide is majd idővel.

Ami nekem most így felületes ránézésre feltűnő nézegettem ezt az ábrát itt lejjebb az árfolyamról + Mészárosról. A tizedelés előtti napokban növelte a tulajdonrészét hivatalosan. Azért tizedelése előtti napokra időzítve egy ilyen bejelentés az elég manipulatív lépésnek tűnik. Szerintem megint azt csinálták nyakig vásárolták magukat a közkéz kicsi eleve és a közkézben is ott vannak aztán oda rakják az árfolyamot ahová akarják. Ha kell akkor egy egy ilyen hírrel megtámogatva.

Kitől vette ezeket a papírokat a tizedelés előtt? Egyik zsebéből átrakta a másikba?

Na mindegy ne tőzsdefelügyelőskedjek mert nem az én dolgom elvégezni a munkájukat. :) Csak kicsit kilóg a lóláb.

Ha ez így van most is akkor bármeddig felmenedzselhetik az árfolyamot. 10 k-ra is ha nagyon belendülnek. :) Főleg még ha néhány hírrel megtámogatják mi mindent fognak a cégbe behozni és mennyi megbízást fog elnyerni. Részvények nagy része náluk lehet úgy tippelném.

hát igen ezért tényleg a…

#828600 colop Előzmény: #828591

hát igen ezért tényleg akár elmehet 3 lépcsöben 3000 ig mint konzum

Még a tizedelés után is …

#828591 Kiss Zoltán Előzmény: #828587

Még a tizedelés után is csak kb. 20 millió részvény van a piacon,ha jól látom a bét honlapon?

Keddig kitarthat szerint…

#828588 Kiss Zoltán Előzmény: #828577

Keddig kitarthat szerinted, akkor lenne 756, nekem nincsen sok, úgyhogy egy "konzumos" visszaszórásra várok! Amúgy minden elismerésem!

Milyen szépen tudnak nyi…

#828587 Koffein Előzmény: #828570

Milyen szépen tudnak nyilazgatni a pf-esek :D

Mészáros beszáll és növeli részesedését közt lehetett gyűjtögetni rendesen. Sajnálom, hogy nem spájzoltam többet. Már, már vártam a 300at, de hát nem ütötték be odáig, vételi megbízást 300ról töröltem és vettem még egy keveset 600alatt... várjuk a köv hetet, hoygan tovább. :)

egy biztos rice a portfo…

#828576 colop Előzmény: #828572

egy biztos rice a portfolios ,igencsak kitarto,ha továbbra is jo lesz miért is ne megvan a nyugdij

azért itt kiváncsi vagyo…

#828567 colop

azért itt kiváncsi vagyok hol áll be ,3000ft körül vagy 600.

Illetve továbbra is fenn…

#828564 Kissherceg Előzmény: #828561

Illetve továbbra is fenntartom, hogy a volt tulajdonosok engedélyt kaptak visszaszállni, meg a csapa

Köszi a gratulációt, de …

#828561 Kissherceg Előzmény: #828556

Köszi a gratulációt, de ami előttünk áll azt lesz nehéz végig ülni.

Rigo miért adnák vissza? Semmi értelme. Szerintem rés töltés se lesz. Lölő 400on vett be saját pénzével ez így elég egyértelmű irány. Nem apport, piaci vétel... cég mérete éppen 10mrd, semmi... majd 150-200 körül lehet merengeni a hogyan továbbon. Nem konzum a tulaj, hanem lölő, ez fő cég lesz, nem a holding része Olvasson vissza akit érdekel a papír rengeteg dolgot szedtem össze.

Ha résezni megy betamasztod :)

Még nem. Opus kicsit pat…

#828556 picirigo Előzmény: #828553

Még nem. Opus kicsit pattan, ezt vissza adják 480-520 közé és csere lesz! Nehogy már ezt a rallyt nélkülem kelljen végig ülnöd! :)))