Keddig kitarthat szerinted, akkor lenne 756, nekem nincsen sok, úgyhogy egy "konzumos" visszaszórásra várok! Amúgy minden elismerésem!
Keddig kitarthat szerinted, akkor lenne 756, nekem nincsen sok, úgyhogy egy "konzumos" visszaszórásra várok! Amúgy minden elismerésem!
Milyen szépen tudnak nyilazgatni a pf-esek :D

Mészáros beszáll és növeli részesedését közt lehetett gyűjtögetni rendesen. Sajnálom, hogy nem spájzoltam többet. Már, már vártam a 300at, de hát nem ütötték be odáig, vételi megbízást 300ról töröltem és vettem még egy keveset 600alatt... várjuk a köv hetet, hoygan tovább. :)
látom olvassa a stockyt, ügyesen idéz innen rendszeresen :)))
egy biztos rice a portfolios ,igencsak kitarto,ha továbbra is jo lesz miért is ne megvan a nyugdij
Sejtésünk sincs, ha még egyszer splittelik az pl jó lesz :))
Érdekesség néhány pontatlansággal
https://m.portfolio.hu/vallalatok/meszarosek-ujra-felforgatjak-a-tozsdet.300340.html
azért itt kiváncsi vagyok hol áll be ,3000ft körül vagy 600.
Illetve továbbra is fenntartom, hogy a volt tulajdonosok engedélyt kaptak visszaszállni, meg a csapa
Köszi a gratulációt, de ami előttünk áll azt lesz nehéz végig ülni.
Rigo miért adnák vissza? Semmi értelme. Szerintem rés töltés se lesz. Lölő 400on vett be saját pénzével ez így elég egyértelmű irány. Nem apport, piaci vétel... cég mérete éppen 10mrd, semmi... majd 150-200 körül lehet merengeni a hogyan továbbon. Nem konzum a tulaj, hanem lölő, ez fő cég lesz, nem a holding része Olvasson vissza akit érdekel a papír rengeteg dolgot szedtem össze.
Ha résezni megy betamasztod :)
Még nem. Opus kicsit pattan, ezt vissza adják 480-520 közé és csere lesz! Nehogy már ezt a rallyt nélkülem kelljen végig ülnöd! :)))
Azt hittem ma te adtad be ipust és lecserélted
Az összes 4ig részvényesnek gratula!!!!...és kapjátok beeee :D:D!!!
Ui.:egy nyomorult opus részvényes :)
10 éve várok erre, hogy a kva Freesoft kilőjön... Ez a hülye Mészáros Lölö meg alig fél éve vette csak észre...:-)
és az iskolákat és a közintézményeket is elláthatná infastruktúrával...
ez még csak a petting szakasz, türelem. :) Még a most beszállók is jól járnak szvsz. Sok hitetlen ül Opus konzumban, majd ha jönnek, mert kijön a hír, hogy Paks2-höz 4ig szállítja az IT rendszert, meg mesterséges intelligencia fejlesztésbe kezd és kórházakat fel kell szerelni 50mrd értékben, jönni fognak :)
fél szemmel ahogy nézem 600 folyamatosan visszaépül.. 700ig az a 100e simán meglehetne, ha lőlő is úgy akarná... :o))
mintha kezdene elfogyni a lendület, vagy csak erőt gyűjt? :)
meg érdemes nézni a 20-as könyvet mennyire nincs eladó
gondolj bele, amikor Lölő majd átadja a pakkokat az Nyrtnek, az milyen árfolyamon lesz. Valszeg előtte mnyp pénzekkel kicsit még megrángatják a piacot :)