Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Vajon a hölgynek mi a vé…

#828468 TrendMan Előzmény: #828467

Vajon a hölgynek mi a véleménye az imádkozó sáskák nemi életéről, ahol a nőstény köztudottan és szertartásosan leharapja a hím fejét az aktus után?

/a teljes cikket csak a hétvégén tudom elolvasni/

A feminista földrajz-tud…

#828467 Fornit Előzmény: #828462

A feminista földrajz-tudományokra szakosodott Gender, Place & Culture folyóiratba biztos nem fér bele a hír, ott fontosabb dolgokról írnak, a kutyák nemierőszak kultúrájáról :)))

https://444.hu/2018/10/03/kutyak-nemi-eroszak-kult...

De a feminista mein kampf is terítékre kerül :))

Jó kis cikk, miket le nem közölnek ezek a pc tudományos folyóiratok :)

lássuk, az elkövetkező n…

#828462 Koffein

lássuk, az elkövetkező napokban, hetekben hány női aktivista fog felszólalni az iraki nők jogaiért? https://444.hu/2018/10/03/egymas-utan-olik-meg-az-...

vagy csak annyi a cél, hogy a nyugati világban, alanyi jogon az igazgató tanácsba bekerüljenek? az nem annyira fontos, hogy mi történik a világ egyes részein...

én ellenvéleményeket fog…

#828259 tozsdenyul Előzmény: #828249

én ellenvéleményeket fogalmazok meg, illetve azokat támasztom alá konkrét tényekkel és kutatási adatokkal (úgynevezett konkrétum)

Ha neked ez folyton oppozíció keresése, az a te szegénységi bizonyítványod

Ez oppozíció helyett leginkábbis kuriózum errefelé, nem is tetszik ez a fajta különlegesség itt :)

De ha csak fújni akarjátok bele a világba, ellenvélemények nélkül, tények által nem zavartatva és ellenörizve a félelmeiteket, felölem tegyétek

Opponáljon nektek ingyér az orosz hipós csaj :)

Valószínű a csaj ezt eg…

#828257 banyaiz Előzmény: #828249

Valószínű a csaj ezt egy szimbólumként élte meg , hogy a férfiak a világban is így terpeszkednek több helyet foglalnak mint ami 1 személynek járna.

Viszont azt nőként nehezebb elképzelni férfinak összezárt lábbal ülni kényelmetlenebb lehet mint akinek nincs a lába között semmi. :) Főleg ezekkel a szűk farmer , vagy nadrág divatokkal. Néha még azt is nehéz elképzelni hogyan vette fel nem még le is ül benne. :)

Tul képpen dióhéjban ez az epizód a férfi női különbözőségek kivetítése volt a férfi női egyenjogúság témára. + topikvita mindenről néha egészen furcsa irányokkal is. + ez világtendencia a figyelem felkeltéséhez provokatív dolgok kellenek mint egyre divatosabb jelenség ami sokszor többet árt mint használ mindennek nem csak az adott ügynek. Ebben a harsány divatban nehéz elkülöníteni a futóbolondokat attól aki tényleg valami érdemi ügyre hívná fel a figyelmet. Sőt keveredik is sokszor a kettő .

Pl egy időben ezek a meztelen aktivista csajok berohantak ide oda valami ellen tiltakozva. Putyintól az EU bizonyos ügyeiig és sok minden más témában. Értem én ebből rögtön hír lesz és ebben az agyalágyult világban így lehet bekerülni a hírekbe leggyorsabban , de valahogy nehéz komolyan venni, van egy ilyen futóbolond beütése ennek a módszernek.

férfiterpesz

#828251 banyaiz Előzmény: #828195

"Vajon a mesterséges intelligencia amikor dönt arról, hogy az emberiséget kiírtja, vagy együttmüködik vele, akkor milyen hatása lesz erre a döntésre az egyenjogúsítási folyamatnak"

Attól félek bárhogy alakul az egyenjogúság kérdése ha ez egy valós döntési helyzet lenne a mesterséges intelligencia számára nem sokat kellene töprengenie milyen opciót válasszon.

A vita tárgya az, hogy n…

#828249 TrendMan Előzmény: #828248

A vita tárgya az, hogy nyuszi kooperációról hadovál, de közben folyton az oppozíciót keresi.

A továbbiakban igazad van.

A lábterpesztős történetben meg nem a metró a lényeg:

A lényeg az, hogy a nők megértik-e, hogy a férfiak nem azért ülnek így, hogy bárkit provokáljanak, hanem mert számukra így kényelmes, sőt így egészséges.

A válasz pedíg az, hogy Nem, nem értik meg!

Elolvastam az utóbbi nap…

#828248 banyaiz

Elolvastam az utóbbi napok hozzászólásait. Érdekes volt , kicsit kaotikus . :) Nem igazán tudtam beazonosítani mi a vita tárgya. :) De mintha a hozzászólók teljesen más malmokban őröltek volna és a témának is teljesen más dimenzióiban.

Ettől elvonatkoztatva van egy olyan szomorú érzésem ebben a női egyenjogúság kontra világ kontra politikai irányzatok handabanda témában mint a kultúrharc témakörben.

Mikor 2 politikus beleáll a kőkemény vitába és megszólal csendesen egy hang , hogy félő nem az a fő gond jobb vagy baloldali kultúra hanem az, hogy egyáltalán az emberek olvasnak e még legalább képregényt. :) Ennek a tendenciája .

Kicsit mikor ez a női egyenjogúság , férfi - nő kapcsolat a téma a világban , nem a topikra gondolok , akkor kb valami ilyesmi érzés fog el. A világ alakulása férfi -nő kapcsolat alakulása mint folyamat , és maga a vita amiről folyik egy egy esetben azt ezzel összevetve. Hát kb mint a kultúrharc és közben hát a szomorú tendenciák.

Konkrétan ehhez az ügyhöz a metrón terpeszkednek e férfiak nem tudok hozzászólni. Viszonylag keveset metróztam, de nem tűnik a téma kulcskérdésének. Mondjuk mikor sokat tömegközlekedtem nem most volt évtizedekkel korábban de ami nekem akkor feltűnt egy távolsági buszon a sofőr kinyitotta az ajtót és minden ember egyszerre akart bemenni az 1 fő széles ajtón. :) Párszor bekerültem a darálóba a tömeg közepén . Nem tudom ez még trend e ma is. Hát ott teljes egyenjogúság volt mert nő, férfi, idős, fiatal mindegy mindenki tiport, préselt mindenkit . :) Csak az mentette meg az emberek életét egy egy buszra azért nem ezrek akartak felszállni , hanem csak 100-as nagyságrend mert egyébként holttestek feküdtek volna a procedúra végére a busz ajtaja előtt akiket a tömeg összepréselt.

Olyasmi volt mintha a főnyeremény lenne ha valaki feljut a buszra olyan élethalálharcot vívtak az emberek. :) Ebből is leszűrtem néhány tanulságot már szerencsére ifjú koromban, de ez nem a férfi-női egyenjogúság témakört érintette elsősorban. :)

férfiterpesz

#828219 Koffein Előzmény: #828218

jól van nyuszi, enged vissza az asszisztenst a géphez, had haladjon a munkájával, nehogy megmetoozon a főnöknél :))

férfiterpesz

#828218 tozsdenyul Előzmény: #828216

a szerzödés nálam alap, anélkül kezet sem mosunk illetve fogunk.

Neked van?

Mert te hozzáértesz a témához :)

nekem az is böven elég hogy hozzáérjek a témához

A magas szintü értést meg beszarást meghagyom nektek :)

férfiterpesz

#828216 Koffein Előzmény: #828215

mihez képest önkéntes? szerződés seggrepacsiról van? vigyázz, ha nincs, lehet amint meglátja, hogy másik nyuszi lányt pacsizol a csoportból, jön a durci, hastag metoo, cikkek, interjúk sorozata, hogy füles megvert, meg a bolyhos pamacsot is simogatnia kellett... azóta éjszakánként felriad a rémülettől :D

férfiterpesz

#828215 tozsdenyul Előzmény: #828214

imádják :)

Az a trükk, hogy a 4 fal között kell maradni, és önkéntes módon, nem az utcán idegenekkel eröszakkal, mint matgab vágyaiban:)

Ez amolyan nincs fogalmam semmiröl vélemény:)

Kicsit aggódom matgab nadrágjának tisztasága miatt most hogy egy ilyen képet idetettél a szemei elé

férfiterpesz

#828213 tozsdenyul Előzmény: #828207

nem kell mentegetöznöd, senki nem torzít semmit

A higítóval öntö csaj kis melleiröl tépnéd le a ruhát arra válaszul

Ez böven elég bizonyítvány

Nem kell ezt senkinek még hova torzítania

Te kis kommunista liberális sajtó áldozata te, ma született kis mindenben átatlan náci bárányka

Csak az a fránya torzító sajtó ne volna mindig, akkora hös lennél hogy hüha

férfiterpesz

#828212 tozsdenyul Előzmény: #828211

hát, az biztos hogy több szakértelem kell ezek szerint, mint ami neked jutott :)

De már ez is valami

férfiterpesz

#828211 Koffein Előzmény: #828209

óriási szakértelem kell a cikk megértéséhez, ami nem szól többről mint anyagi haszon... XD elmegy shanghaiba betegeli a nyakláncot, meg a pezsgő márkát, meg a szállodát és csilingel is a kassza... férfi elnyomás mi? de kurva elefánton tud pózolni. az elefántot nem kellene felmenteni a rabszolgaság alól? jaaa nem, mert hogy plusz ezer követőt jelent... pezsgőzés verőfényes napsütésbe, a medence mellett hastag fürdőruci márka, hotel, csodálatos élet, plusz kétezer követő, nézzél már körül a világba füles és ne dobálózz üres szavakkal... minden a pénzről szól, még a feminizmus is. :)

férfiterpesz

#828210 tozsdenyul Előzmény: #828208

ha legalább egyszer írnál valami konkrétat , értelmeset ellenérvként, cáfolatként

Leszakadna a párhuzamos csillár otthon, mi? :)