Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz

Elolvastam az utóbbi napok hozzászólásait. Érdekes volt , kicsit kaotikus . :) Nem igazán tudtam beazonosítani mi a vita tárgya. :) De mintha a hozzászólók teljesen más malmokban őröltek volna és a témának is teljesen más dimenzióiban.

Ettől elvonatkoztatva van egy olyan szomorú érzésem ebben a női egyenjogúság kontra világ kontra politikai irányzatok handabanda témában mint a kultúrharc témakörben.

Mikor 2 politikus beleáll a kőkemény vitába és megszólal csendesen egy hang , hogy félő nem az a fő gond jobb vagy baloldali kultúra hanem az, hogy egyáltalán az emberek olvasnak e még legalább képregényt. :) Ennek a tendenciája .

Kicsit mikor ez a női egyenjogúság , férfi - nő kapcsolat a téma a világban , nem a topikra gondolok , akkor kb valami ilyesmi érzés fog el. A világ alakulása férfi -nő kapcsolat alakulása mint folyamat , és maga a vita amiről folyik egy egy esetben azt ezzel összevetve. Hát kb mint a kultúrharc és közben hát a szomorú tendenciák.

Konkrétan ehhez az ügyhöz a metrón terpeszkednek e férfiak nem tudok hozzászólni. Viszonylag keveset metróztam, de nem tűnik a téma kulcskérdésének. Mondjuk mikor sokat tömegközlekedtem nem most volt évtizedekkel korábban de ami nekem akkor feltűnt egy távolsági buszon a sofőr kinyitotta az ajtót és minden ember egyszerre akart bemenni az 1 fő széles ajtón. :) Párszor bekerültem a darálóba a tömeg közepén . Nem tudom ez még trend e ma is. Hát ott teljes egyenjogúság volt mert nő, férfi, idős, fiatal mindegy mindenki tiport, préselt mindenkit . :) Csak az mentette meg az emberek életét egy egy buszra azért nem ezrek akartak felszállni , hanem csak 100-as nagyságrend mert egyébként holttestek feküdtek volna a procedúra végére a busz ajtaja előtt akiket a tömeg összepréselt.

Olyasmi volt mintha a főnyeremény lenne ha valaki feljut a buszra olyan élethalálharcot vívtak az emberek. :) Ebből is leszűrtem néhány tanulságot már szerencsére ifjú koromban, de ez nem a férfi-női egyenjogúság témakört érintette elsősorban. :)