Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

férfiterpesz

#828208 matgab Előzmény: #828207

nyuszi tipikusan az a sofőr aki szerint az autópályán mindenki szembe megy a forgalommal....

férfiterpesz

#828207 matgab Előzmény: #828205

még kettőt ír a nyuszi és én már tömegével le is tépkedtem minden nőről a ruhát...


Jó persze ismerjük a jó kommunista liberális sajtó technikákat, amikor addig addig torzítanak, amíg az eredeti dologhoz már köze nem lesz a dolgoknak. Még jobb amikor valakinek a szájába adnak valamit és utána egymással elkezdenek vitatkozni, hogy az adott illető mit akart mondani és milyen súlyos kijelentést tett és ennek milyen következményei lehetnek a társadalomra. Azt meg a 3. párbeszéd után a társadalom meg sem fogja kérdőjelezni, hogy az adott illető egyáltalán mondta-e vagy nem, hanem hogy azt ezért vagy azért kell-e elítélni...

Lásd pl. köteles ügy Kövértől...

férfiterpesz

#828206 Koffein Előzmény: #828205

tudom, neked is többször el kell olvasni, hogy megértesd, "fogalmam sincs" miért nem megy a feldolgozás... talán az a fránya párhuzamos világ ;)




férfiterpesz

#828205 tozsdenyul Előzmény: #828202

Igen, rendszeresen benézek és linkekkel, kutatásokkal cáfolom a tévhiteket, amiken rugóztok. Látom, neked sem megy ennek feldolgozása, "fogalmam sincs"

Jaja :)

Napi hozzáadott érték a fogalmatlan macsó wannabbe-k számára, akik úgy tépkednének az utcán nökröl ruhákat, mert nekik "van fogalmuk" :))

Tessék, miért olyanok az Insta fotói a feministáknak (meg másoknak):

http://www.independent.co.uk/news/science/women-s...

http://www.iflscience.com/brain/as-income-inequal...

Örülök hogy segíthettem, a sok okos számára egy újabb nagyon nagy rejtély megértésében.

Kis segítség: a megértéshez el kell olvasni

Valószínüleg egynél többször is :)

Nem ám letépkedni :)

férfiterpesz

#828203 tozsdenyul Előzmény: #828201

tényeket írtam

Abszolút egyetértek, hogy az neked egy párhuzamos univerzum :)

Söt, meröleges :)

Ha akarod, cáfolhatod amit állítottam bármikor

hözöngeni könnyebb , mint kommunikálni

ruhákat letépni is könnyebb

Ezért tart az ország oda, ahova



férfiterpesz

#828202 Koffein Előzmény: #828196

jaaaj már, fülestől ilyet ne kérdez, mert fogalma sincs, hogy miről van itt szó, csak benéz közhelyeket puffogtatni, de a témához nem sok köze van :))

Azzal tisztába kell lenni, hogy a csajszi egy performanszt hajtott végre, aminek egy célja van, minél több klikk+like szerzés, amitől még nagyobb hírnevet, karriert, még több pénzt remél. Ennek elősegítésére végig gondolta, hogy mivel tud előhozakodni, ami nagyot szólhat, hát a gonosz férfi téma pont jó ötletnek tűnik, most hogy egyre erősebb a feminista maffia, ha pofán verik, akkor plusz klikk generálás, mert hát a férfi elnyomás, több követő, ha nem, akkor úgy is jó, mert elég nagyot durran.

Nézzük végig az insta fotóit, óriási a kontraszt a két téma közt... kilóra eladja testét bárkinek, miközben gender agresszióról beszél. Ez így sehogy sem hiteles.

Ha megfordítjuk a kérdést, mennyire erkölcsős női elnyomás ellen harcolni, úgy hogy a főszereplő ettől a műsortól plusz likeokat vár, amit majd pénzre tud váltani. Ennek van egy ilyen vetülete is...

férfiterpesz

#828201 matgab Előzmény: #828198

nyuszi egy párhuzamos univerzumban éldegél, csak nem tudom, hogy ebben az univerzumban miért halljuk, amit mond (illetve ír).

férfiterpesz

#828198 tozsdenyul Előzmény: #828196

a Merkelt azért csak megválaszolom:

Merkel semmilyen Eu-s határt nem nyitott meg, és bevándorlási szabályt nem változtatott meg.

A görögökhöz a tömeg 2015 elején kezdett tódulni.

Amiröl Viktor is tudott, tele is plakátolta az országot (pl hogy nem vehetik el a magyarok munkáját). De megvédeni nem akarta.

Miután Magyarország elesett 8 hónappal késöbb, a nagy keresztényhatárvédö vezetésével, aki szándékosan is gerjesztette a káoszt (nagyvárosokba telepítve a menekülttáborokat, összezavarva szándékosan a menekültet a keletiben) és százezres nagyságrendben voltak ellenörizetlenül az országunkban (tehát az Eu-n belül)

ezután tette merkel amit tett, megnyitotta a német határt (párhuzamosan az osztrákok is) a magyar, nem regisztrált, nem azonosított migrik elött, hogy magyarországot segítse

egyoldalúan, csak Németország számára felfüggesztette a dublini egyezményt, ami alapján nem fogadhatta volna a magyarországon lévö menekülteket, azokat vissza kellett volna toloncolni.

Magyarország is addig a dublini rendszerre hivatkozva zárta le a keletit a migránsok elött

Igen, kooperált még viktorral is, aki csak élezni akarta a konfliktushelyzetet.

Aug 31 (a wir schaffen das és mindenkit befogad Merkel mami)

és szept 5 (a Dublin felfüggesztése Németország számára)

Nézz utána, hogy mi volt akkor a helyzet európában és magyarországon amikor Merkel lépett

A menekültek már itt voltak. Nemcsak az Eu-n belül voltak már Merkel lépése elött, hanem Magyarországon voltak, mert már 8 hónapja haladt szépen az Eu-n belül a tömeg mire Merkel bármit is tett.

Elég gáz Magyarországtól, hogy miután hagyta az országot lerohanni (pedig sok ország nem hagyta) azt baszogtatja, aki kihúzott minket a szarból

Miután mi végre lezártuk a határainkat, a bevándorló tömeg a szlovének felé fordult. Ahol nem volt káosz, és megvédték a határt, kerítés nélkül is.

Akkor ki is engedte be tulajdonképpen az Eu-n belülre a bevándorlókat? Egyik napról a másikra? A tengeren görögország és olaszország. Szárazföldön pedig Magyarország Orbán Viktora.

Igen, tesztoszteron és kooperáció, patriarchális társadalom és egyenjogú társadalom. Illusztrálva vagyon. A patriarchális társadalom azóta is csak köpködni tud Merkelre.

Nyugodtan utána lehet olvasni a tényleges történteknek. Nem Viktortól kell tájékozódni...

http://www.zeit.de/amp/politik/ausland/2016-10/an...

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/ge...

http://www.globalcitizen.org/en/content/angela-me...

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_Eu...

Az idövonalon az is látszik, hogy 2 hónappal Merkel dublint felfüggesztö lépése, és a willkommen után fordult a trend és csökkenni kezdett az Eu-ba áramlók száma.

Ezt az összefüggést leírom mégegyszer, a willkommen után 2 hónappal csökkenésnek indult az EU-ba érkezö bevándorlók száma.

Legkésöbb 2015 októberben a német (schengeni!) határon határellenörzés van újra és Merkel kivezényelte a hadsereget.

Már 2016 januárban az összes 'migránsbehívó' lipsi ország szigorítja a meglévö bevándorlási szabályokat, határellenörzéseket vezet be, vagyont koboz el, nemzetközi szerzödéseket rúg fel. Konkrétan, a németek, svédek, dánok, norvégok és belgium.

Februárban a franciák nekimennek a calaisi tábornak, márciusban Merkel megköti a török-eü paktumot.

Így engedték be ezek a migránsimádó lipsik egyik napról a másikra egyeztetés nélkül az Eü határain belülre a bevándorlókat.

férfiterpesz

#828197 tozsdenyul Előzmény: #828196

oké, én kérek elnézést

Egy pillanatra azt hittem idönként komoly a topik, nem mindig vicc :)



férfiterpesz

#828196 TrendMan Előzmény: #828195

Kooperáció alatt azt érted, hogy a nők leöntik a férfiakat, miközben azok szunyókálnak a metrón, pusztán azért, mert azok nem akartak a heréiken ülni?

Vagy azt, hogy Merkel nagyasszony nagy felindulásában beengedett 1,5 millió bevándorlót mindenféle egyeztetés nélkül egyik napról a másikra az EU határain belülre?

Melyik az igazi kooperáció?

férfiterpesz

#828195 tozsdenyul Előzmény: #828194

Rémisztö szupergazdagság alatt arra az 1%-ra gondolunk, akinek a részesedése a világ vagyonából 40 év alatt 28%-ról 32%-ra nött?

(Kérdés ehhez : Szent László királyunk az ország vagyonának mekkora részét tulajdonolta? Illetve a szupergazdagodó Orbán Gates, akarom mondani Deák Ferenc?)


Szvsz a lényeg a jövöt tekintve a technológia , kevésbé a vagyon .

Ha már ffiak&nök a topik

Az egyenjogúság növekedésével nö a nök szerepe a technológiában is és a vagyonban is.

Az emberiség 30 évvel ezelötti technológiai szinten is 10x-esen tudta volna kipusztítani teljesen saját magát. Ahogy párszor közel is állt hozzá hogy megtegye.

Vajon az emberiség túlélése / és életminösége szempontjából (tekintettel a technológiai robbanásra) milyen hatása lehet annak, hogy kevésbé érvényesül a tesztoszeron és ebböl adódó agresszió és jobban érvényesül a kooperáció?

Vajon a mesterséges intelligencia amikor dönt arról, hogy az emberiséget kiírtja, vagy együttmüködik vele, akkor milyen hatása lesz erre a döntésre az egyenjogúsítási folyamatnak?

Amit természetesen sorosista ördögök végeznek, de plíz, legyen már aki 5 percre képes Soros nélküli agytevékenységre is a topikban...

férfiterpesz

#828194 TrendMan Előzmény: #828192

Ez egy nagyon jó meglátás, engem is foglalkoztat a dolog.

A leggazdagabb NŐK & FÉRFIAK olyan aránytalanul nagy részét birtokolják a világ javainak, mint talán még soha.

Úgy tűnik a modern technikai vívmányok leginkább a szupergazdagok érdekében tevékenykedneik (pl. amelyek a tőzsdén működnek), a középosztály leginkább csak információs apokalipszist lát belőle, akik meg még lejjebb vannak, azok kimaradnak az egészből.

Rémisztő hírek látnak napvilágot arról, hogy ezek a szupergazdagok hogyan vásárolják fel pl. az Új Zéland körüli szigeteket, hogy ha majd jön az igazi apokalipszis, legyen hová menekülniük.

Én még összevetném ezt a kort a tőkefelhalmozás korával, amikorra az igazi szociáldemokrácia gyökerei visszanyúlnak.

Akkor még nem volt internet, nem volt tv és rádió.

Az akkor elnyomott osztályok sokkal koherensebbek voltak, nem kellett információ özönnel szembenézniük (Sőt! többynire írni, olvasni sem tudtak! Most nagy kérdés, hogy ha egy hasonló elnyomás ütné fel a fejét, hogyan tudna a világ népességének java része összefogni?)

férfiterpesz

#828192 Spade Előzmény: #828170

jajjjjj matgab, ne hülyéskedj már ilyen faszságoknak felülsz ?


itt van a világ javainak elosztása, látható h mióta van a pc a buzi,feka,női,migráncs bias meg genderőrület azóta a nagy emberbarátok simán lenyulták a megtermelt javak nagy részét- Ez az egész egy bullshit csak arra van h elterelje erről a kökemény tényről a figyelmet. Majd pont a kőgazdag bill gates meg zukiberg meg soros meg a többi lesz az egyenlőség és az igazságosság harcosa miközben úgy gazdagszik mintha pumnpálnák felfele a vagyonát? Ne vicceljél már, megalol. Ezen a gerjesztett és jól megfizetett provokációkon hadd rágódjanak a zagyatlan libsik, értelmes ember már a címnél lapoz oszt pont leszarja mit mondanak

férfiterpesz

#828191 tozsdenyul Előzmény: #828190

ha sokat ugrál a kis femináci, megyek letépem a kis mellyecskéiröl a ruhát...

Priceless :)))

Ebben úgy benne van az egész topik, hogy csak na



férfiterpesz

#828190 TrendMan Előzmény: #828189

Te mit tennél, ha téged öntenének le?

---

Szerintem ez egyébként amolyan kattintásvadász akció, mint amikor egy hollywood-i szinésznő furcsa dolgokat publikál magáról vagy egy filmről zaftos pletykákat terjesztenek.

Kiváncsi lennék, ha ezek nem megrendezett jelenetek voltak, hány nyaklevest vagy jobbegyenest kapott a nő?

Kizárt, hogy ezt megússza.

férfiterpesz

#828189 tozsdenyul Előzmény: #828170

jó a topik, ritkán látni akció közben ennyi kiherélt lúzert :)

"melleiről tépném le a ruhát"

legalább az internetnek mutasd meg milyen faszacsávó vagy :)


férfiterpesz

#828170 matgab Előzmény: #828166

Azt hiszem, ha így leöntene, akkor akkora fülest kapna, hogy három hétig nem készíthetne ilyen kis csábos képeket a pofikájáról...

Valamint ha megrongálta a ruhát és a metrószelvényt, azonnal menne a feljelentés rongálásért és könnyű testi sértésért...

Ha nem történne semmi, akkor utána a kis kitett melleiről tépném le a ruhát, mondván az meg női power fitogtatás...

férfiterpesz

#828169 Fornit Előzmény: #828166

Azért ezt a pitsát elkaphatná a szaudi erkölcsrendészet egy kis korbácsolásra nadrágviselésért.... ugyanaz a véglet.

Mellesleg a cikk megnyitása előtt szinte biztosra vettem volna hogy amerikai.