Regisztráció Elfelejtett jelszó

férfiterpesz

Koffein Előzmény: #828196

jaaaj már, fülestől ilyet ne kérdez, mert fogalma sincs, hogy miről van itt szó, csak benéz közhelyeket puffogtatni, de a témához nem sok köze van :))

Azzal tisztába kell lenni, hogy a csajszi egy performanszt hajtott végre, aminek egy célja van, minél több klikk+like szerzés, amitől még nagyobb hírnevet, karriert, még több pénzt remél. Ennek elősegítésére végig gondolta, hogy mivel tud előhozakodni, ami nagyot szólhat, hát a gonosz férfi téma pont jó ötletnek tűnik, most hogy egyre erősebb a feminista maffia, ha pofán verik, akkor plusz klikk generálás, mert hát a férfi elnyomás, több követő, ha nem, akkor úgy is jó, mert elég nagyot durran.

Nézzük végig az insta fotóit, óriási a kontraszt a két téma közt... kilóra eladja testét bárkinek, miközben gender agresszióról beszél. Ez így sehogy sem hiteles.

Ha megfordítjuk a kérdést, mennyire erkölcsős női elnyomás ellen harcolni, úgy hogy a főszereplő ettől a műsortól plusz likeokat vár, amit majd pénzre tud váltani. Ennek van egy ilyen vetülete is...