Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Vidi

#826550 matgab Előzmény: #826549

Az a Fiola fejes az első félidőben bemehetett volna. Illetve a 2. félidőben volt egy 11-es gyanús helyzet, de az pont a másik kapunál volt, nem láttam jól, hogy mi történt...

Vidi

#826549 matgab Előzmény: #826548

kettőt kell rúgnia kint. Ez bírói segítség -vagy ahogy Nikolics mondja "egy kis szerencse" nélkül nagyon nehéz. Lazovics ügyes, Kiskokó magához képest óriási formában, Nego még jól mozog. Ez a három ember -mint támadósor elég a magyar bajnokság megveréséhez , egy stabil védelem előtt, de egy AEK (még ha nem is világrengető nehézségű együttes) ellen idegenben két gól rúgására (Huszti nélkül) nem látok esélyt. Vagy Scseponak kellene magára találnia, vagy egy védőnek (Fiola, Juhász) kellene valami nagyot varázsolnia.

A legjobb eredmény az lenne, ha a 2. félidő elején rúgnánk egy gólt és utána a 90. után egy másikat. Akkor a görögök már nem tudnának változtatni. Az a baj,hogy ők 0-2-ig rettentő kényelmes helyzetben vannak -csak védekezniük és kontrázniuk kell. Roli meg már nem a leggyorsabb hátul -azt tegnap is lehetett látni.

Vidi

#826548 TrendMan Előzmény: #826547

Huszti piros lapja túlzás volt, de azért valami van benne.

Legutóbb is 2 sárgával eltiltották, aztán amikor visszajött 4 perc után megint kapott egyet.

Kicsit már lassú ehhez a játékhoz, ezt meg keménységgel és tapasztalattal úgy tűnik nem könnyű kompenzálni.

Pedig a pontrúgásaira nagy szükség lenne és a Bundesligában ezzel a játékstílussal egész jól elboldogult.

Revidiálom a nézeteimet:

Ha a Vidi odakint el tudja viselni a vélhetően pokoli atmoszférát, játszhat egy szoros eredményt.

Vidi

#826547 matgab Előzmény: #826535

Kva macskazabáló bíró sajnos döntően beleszólt a mérkőzésbe teljesen téves ítéleteivel.

Szerintem egyik kiállítás sem volt piros lapos, teljesen le is döbbent mindenki, amikor ez a marha pirosat húzott elő.

A görögöknek is csak azért adott pirosat, hogy kompenzáljon, de akkor már sajnos 0-2 volt.

Az első félidőben is nemcsak a pirosnál azt lehetett azt látni, hogy az olasz nekünk nagyon rosszul fújt, hanem az összes kétes döntő szituban és ezzel eléggé kiidegelte a vidiseket -érthető módon.

A Vidi amúgy nagyon szépen játszott sztem -bár majd megnézem tv-ről is, hogy nézett ki. És létszámegyenlőségben jobb is volt ellenfelénél. Kár hogy nem sikerült egyenlíteni a végén.

Azért ez az 1-2 nem könnyű eredmény, mert a továbbjutáshoz mindenképpen 2 gólt kell lőni, egy várhatóan keményen védekező és abból kontrákat indító ellenfél ellen -amihez a Vidi eddig nem volt szokva és nem is kellett játszania.

Kiskokót mindenképpen a válogatottban akarom látni már ősszel és Juhász Roli is rendkívül rutinosan játszott -mindig pont annyit tett oda, amivel az ellenfelét hátrányos helyzetbe hozta, de még épp nem fújták be ellene. Bár sajnos azt lehet látni, hogy már ő is lassú egy kicsit.

Aszongya, hogy:http://ww…

#826511 TrendMan

Aszongya, hogy:

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-talp...

"A kezdő sípszóig mindkét csapatnak 50 % esélye van ..."

Na szép! De mi történik utána?

Egyébként korábban ilyen hangulatos kommenetárok helyett pl. kezdő csapattal jelentkezett az újság. Most meg itt van a nagy nap reggele és sehol egy kezdő összeállítás.

Váczi is masszív alkoho…

#826506 banyaiz Előzmény: #826504

Váczi is masszív alkoholista volt már játékosként . Mekkora focista lehetett volna.

Hoflacsek Bobó lesz az e…

#826495 TrendMan Előzmény: #826493

Hoflacsek Bobó lesz az edző, aki még 5 feles után is szlalomban cselezi ki a védőket, miközben vezeti a bőrt.

Mármint a Fehérvár és Dz…

#826480 matgab Előzmény: #826479

Mármint a Fehérvár és Dzsudzsi szempontjából is reménykedek benne.

Dzsudzsi menjen egy másodosztályú angol bajnokságba, vagy egy olasz vagy német első osztályba, vagy egy holland vagy belga csapatba még inkább- ha oda visszaveszik.

De ő túl drága a tudásához képest, főleg amekkora pocakja kezd lenni...

Remélem Dzsudzsi nem meg…

#826479 matgab Előzmény: #826469

Remélem Dzsudzsi nem megy Fehérvárra! Sokkal jobb lenne egy gólerős, gyors csatárt, mert ez a Scsepovics a testvérével együtt nagy nulla volt 4 meccs alatt!

Dzsudzsákkal már megvan …

#826469 TrendMan Előzmény: #826467

Dzsudzsákkal már megvan a szerződés vagy ez még egyenlőre a pletyka kategória?

Én talán 1986-ban voltam utóljára egy Mo-Szu 2:1 meccsen.

Azóta 1x estem be véletlenül egy megye II. meccsre:-)

Na, holnap olyan lesz, m…

#826467 matgab Előzmény: #826142

Na, holnap olyan lesz, mint már nagyon régen...

Utoljára 2003-ban voltam kint meccsen. Akkor a magyar válogatott 2-2-t játszott a spanyol válogatott-tal.

Előtte pedig egyszer voltam kint, azon az ominózus ZTE-MU (1:0) meccsen pár héttel a spanyol meccs előtt apámmal.

Apám előtte utoljára 1965-ben volt kint azon a bizonyos FTC-MU meccsen (2:1).

Ilyen szempontból az AEK akár megtiszteltetésnek is veheti, hogy ilyen illusztris közegbe került...:-)

http://www.nemzetisport.…

#826466 matgab Előzmény: #826142

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-thom...

Mit mondhatnék erre?

Itthon nagyjából hozta az eredményeket, de nemzetközi kupákban lepkefing csapatok ejtették ki évről évre a Fradit. Szóval lássuk az új embert. Szerintem ezzel a költségvetéssel bármilyen edző mellett hozta volna a Fradi ezeket a dobogós helyeket.

kezezésre nem emlékszem,…

#826142 matgab Előzmény: #826141

kezezésre nem emlékszem, de az biztos, hogy nemzetközi meccseken nem szokták ennyire támogatni a magyar csapatokat.

Fociban nem kell látványosan támogatni egy-egy csapatot.

Elég meccsenként 1 kritikus bírói tévedés (lásd Videoton -Ludogorec 11-es helyett bolgár kiállítás) vagy 3-4 olyan apróbb ítélet, mint rossz irányba fújt szöglet, szabadrúgás. Ha a játékosok azt érzik, hogy a bíró ellenük fúj, akkor elkezdenek nem a focira koncentárlni 100%-osan. És ennyi elég is -még ha az adott helyzetből nem lesz gól éppen. Másrészt egy-egy csapatban mindig van néhány olyan ember, aki egy -egy ilyen tévedésnél elveszíti a fejét és túl vehemensen reagál bírónál, azt meg "jogosan" ki lehet állítani vagy besárgázni.