Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vidi

matgab Előzmény: #826551

Sztem Huszti nem lépett oda durván. Elsőre úgy nézett ki, hogy a görög páros lábbal csúszik oda és Huszti nem is lépett szinte rá, ahogy lépett az annyi volt, hogy ha összerúgsz a másikkal, akkor ne a tied fájjon jobban. A csávó színészkedett egy óriásit (ezt persze ott nem lehetett látni, hogy ekkora kamu csak a megnézett lassítások alapján- de hogy nem piros az már ott is egyértelmű volt) nem véletlen hogy alig pár perccel utána ő lőtte azt a lövést aminek a kipattanójából gól lett és a második gólt is ő szerezte.

Szerintem az első félidőre abszolút megvették a bírót, vagy totál utálta a magyarokat. Amikor a második gólt lőtték a görögök, akkor olyan vidáman szökdécselt a középpont felé, hogy szinte jobban ünnepelt, mint egy-két görög.

Olyan apróságokról nem is beszélve, mint az, hogy amikor a kirúgásnál két labda került a pályára, akkor a kapus elkezdett lépkedni a másik labda felé és mikor azt kirúgta, akkor a bíró kirúgta azt a labdát is, amit a kapus letett magának. Hát ilyen nincs- mondtuk ott- és akkor még a cserés időhúzásról nem is beszéltünk, hogy 2 percet elvisz egy olyan helyzettel, hogy csere, aztán nincs is egyáltalán csere, de utána meg cserélnek még kettőt. Hát hosszú focipályafutásom során ilyet megye 3-ban sem láttam, nemhogy nemzetközi meccsen!!

És emellett még volt egy csomó olyan ítélet, ahol rendszeresen kritikus vagy könnyen kritikussá váló helyzetben ellenünkre tévedett. pl a már említett 11-es gyanús helyzet...

Szerintem a görögök megvették, hogy legalább 2 gólt rúgjanak, vagy az albán maffia, hogy legalább 2 kiállítás és 2 idegenbeli gól legyen. El nem tudom képzelni, hogy valaki ennyire szarul vezessen , elméletileg ilyen magas szinten.