Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#825913 Ricsi Előzmény: #825911

Az nem baj :)

Te miben hiszel?

Abban mindenképpen, ahogy látom, hogy jobb vagy, mint én. És azonkívül?

re

#825911 Boby. Előzmény: #825910

Isten,meg Jézus,meg mif@szom nevében,több ezer éve írtják egymást az emberek.Engem,ez nem töltené el büszkeséggel.

re

#825910 Boby. Előzmény: #825908

Krisztust akkor tudnád követni,ha volna tőle bármilyen kézzelfogható üzeneted,de mivel ilyen nincs,így te is csak valami egyházi maszlagot követsz,amire azt mondják,hogy Jézus mondta....,te meg elhitted,hogy azt tényleg Jézus mondta.Egykaptafa minden vallás.

re

#825908 Ricsi Előzmény: #825904

Igen, mert egy szót használnak a vallásosra, és a keresztényre, pedig nem. A vallásos, aki követ valami vallást, legyen az akár keresztény, vagy bármi más, a keresztény pedig Krisztust követi (ugye más nyelveken úgy is mondják), és az ő elvárásai szerint próbál élni, nem valami egyházi tanítás szerint.

Miután Krisztus legfőbb parancsa a szeretet, a maffiózókra nehéz lenne ráfogni a kereszténységet. :)

re

#825901 Ricsi Előzmény: #825899

Magyarán csak puffogtatsz, amikor konkrétumot kérdezek, az nincs. Akkor ezt megbeszéltük, kiírtad magad azok közül, akikre válaszolok. Gondolom, nem ért nagy veszteség, csak jelzem.

re

#825899 tozsdenyul Előzmény: #825898

nem szükítettem le a szólásszabadságra, az eltántorításhoz meg amúgy sem börtönnel él a vallás. Legalábbis néhány száz éve nem. Megnéztem, a magyar holokauszttagadó törvény, ami él, nem ballibsi hanem fidesz törvény, ami még a kommunista bünök negligálását is tiltja. Tévedtem, a libsikomcsinál a nemzethy is rosszabb, aztán a keresztény.

re

#825898 Ricsi Előzmény: #825893

Mondjál már egy példát konkrétan, hogy a kereszténység miatt most miről nem beszélhetsz szabadon? De olyat, amiért börtön jár!!!

re

#825893 tozsdenyul Előzmény: #825891

Ja, ez mondjuk tényleg igaz, a libsibolsi jogkorlátozásnál meg kb már csak egy rosszabb van, a keresztény...

re

#825892 Ricsi Előzmény: #825889

Ezen jót mosolyogtam, azért a fizikával is lehet ám politizálni, emlékezz csak Széles Gábor energiacellájára, ami Viktort örökké hatalmon fogja tartani.

re

#825891 Ricsi Előzmény: #825870

Ugye-ugye, a szavak ereje...

"az is h*lye,aki elhiszi, hogy a piramisokat azok a buckalakók építették,akik a sivatagban ma is kővel törlik az alfelüket."

Kiemelve a fontos része, tehát ma is azok élnek ott, akik a piramisokat építették. Én erre reflektáltam.

Engem semmivel nem lehet felbosszantani, ismernek itt a fórumról is sokan személyesen, szerintem mindenkinek ez az egyöntetű véleménye rólam. Azt tagadsz amit akarsz, ott ahol akarsz, azokkal a szavakkal, amilyenekkel akarsz, ez engem a legkevésbé sem érdekel. Sokkal jobban zavar, hogy a libsibolsik nekem ezt a jogomat elveszik a holokauszt-al kapcsolatban. Azt a csapatot tényleg felbosszantja, ha nem pont azt harsogom, amit ők.

re

#825889 banyaiz Előzmény: #825870

Kegyetlen diskurzus. :) Ez jó, hozzászólok .

Szóval ha úgy közelítjük meg a tudományos kérdéseket az a vallási tanításokkal milyen viszonyban van, akkor kb Galilei óta nagy eretnekségek hangzanak el.

Ez a folyamat hozta el valahol az egyház és az állam szétválasztását. Mikorra már tarthatatlanná vált az a helyzet túl sok az eretnek tudományos publikáció. Részben ez a folyamat hozta el + az államigazgatásban problémák a túl nagy egyházi befolyással.

Persze rá lehet fogni a gender elmélet az nem is tudományterület hanem egy libsi ármánykodás amit családok szétverése, vagy az egyház vagy bármi szétverése miatt indítottak.

De azért ebben vsz több a szokásos politikusi egyszerűsítsük le a világot ragadjunk ki érzékeny pontokon valamit és vakítsuk vele az embereket történet mint a valóság.

Érzékeny témák ezek könnyen átpolitizálhatók, mint bármilyen társadalomtudományi téma. Vagy történelmi téma, vagy irodalmi téma. Mert matematikán , vagy fizikán mit politizáljon át a szerencsétlen? Az 1x1 -et nem tudja egy libsi -konzervatív látszat harcként bemutatni . Vagy egy Eötvös ingán mit tudna politizálni ? Viszont ilyen témákat igen , és akkor az összes politikus pro-kontra rácuppan . De ennek igen kevés köze magához a gender témához. Kb annyi köze van hozzá mint mondjuk ami Európában a migráció kapcsán a politikában folyik a migráció jelenségéhez, folyamatához. :) Nagyjából 0 közelében van a köze hozzá.

így mókázz a tanárokkal

#825887 banyaiz Előzmény: #825868

Akkoriban a fiatalok meccsre jártak most meg a youtubera. :) Változnak az idők.

re

#825870 Boby. Előzmény: #825857

Kegyetlen egy diskurzus, de azért mindenkinek van hozzá néhány szava.:-)Én amúgy ezt írtam:

"az is h*lye,aki elhiszi, hogy a piramisokat azok a buckalakók építették,akik a sivatagban ma is kővel törlik az alfelüket."

Ebben sehol nincs szó arabokról.Azt csak Ricsi szőtte bele, és eképpen akarta bizonyítottá tenni műveletlenségemet,mert előtte felbosszanthatta istentagadásom.A mondatom lényegét tekintve,teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségű és vallású embereknek tulajdonítják a piramisok építését....,abban a korban, azon a fejlettségi szinten lévő emberektől,azokkal az eszközökkel és tudással,szerintem az nem volt kivitelezhető.Ez lett volna a lényeg.

így mókázz a tanárokkal

#825868 Ricsi Előzmény: #825861

Azért én is kaptam, hogy a magyar zászlóból lett nekem frandi zászlóm :)

re

#825867 Ricsi Előzmény: #825859

Ez racionalitás az én olvasatomban, és nem filozófia.

2 eset lehetséges, melyiknél mit nyerek, mit vesztek. Egész életemben vállalkozó voltam, mindent megvizsgálok. Persze, nem ezért vagyok keresztény, én csak próbáltam egy reális vizsgálati lehetőséget is megmutatni.

re

#825866 Ricsi Előzmény: #825857

Én erre a mondatra írtam, hogy komoly tárgyi tévedés:

"Mondjuk, szerintem az is h*lye,aki elhiszi, hogy a piramisokat azok a buckalakók építették,akik a sivatagban ma is kővel törlik az alfelüket."

Fordítva kellett volna tán, hogy ez komoly tárgyi tévedés, mert...

De így jött ki, lehet félreérthető volt.

így mókázz a tanárokkal

#825861 banyaiz Előzmény: #825835

Egyik rokonom még az átkosban meggyalázta a vörös zászlót és megrongálta a magyar zászlót egy focimeccsre menet , diákként.

Abból lett hasonló ügy.

Annyi különbséggel ott még a párt is belekeveredett a vörös zászló miatt. :) Párttitkár, rendőrség, bíróság, iskolai fegyelmi bizottság és a jó ég tudja még micsoda.

Nem rúgták ki végül mert sikerült valahogy az ügy súlyának megfelelő keretek közé szorítani a büntetést . Műegyetemen volt ez.

Nem az iskolaigazgató kezdeményezte a rendőrség bevonását. Hanem rendőrök kapták el , hogy garázdálkodik. :) Így lett belőle iskolai ügy is. Ahol simán kirúghatták volna ha a tanárai , és a párttitkár nem súlyozza megfelelően a dolgot. Volt egy kis sütnivalójuk , hogy egy focimeccs miatt csak nem kéne kirúgni egy egyetemről.