Mindenek fölött álló háttérhatalom, malterosok....más világ, másik történet. Én csak az egyén felelősségét próbáltam boncolgatni.
100 éves agenda. Ugyan már. Ne akard a gendert a vallások szintjére emelni. Ott beszélhetünk 100 éves agendáról. De ha mégis igazad van, akkor elnézve az eredményeiket, valamit qrva rosszul csinálnak. Konkrét ismeretek nélküli véleményem erről, hogy pl. a vallás és a gender szervezettsége között legalább annyi a különbség, mint pl egy földrengés után, mikor a lakosság az érintettség miatt, vagy aki nem érintett, az empátia miatt azonnal kezdi a mentést, mert ez a belső késztetés. Nagyjából itt tart a gender. Nem kell ehhez agenda. Azért tűnik ez tervezettnek, szervezettnek, mert most lépnek elő a fényre és megdöbbentő, hogy mennyi az érintett. Nekem érintettség híján azt mondja a belső hang, hogy tudomásul kell venni, el kell fogadni őket, ahogy vannak. Ha valaki beleszeret a macskájába, robotjába, autójába és feleségül akarja venni, netán térdelve akar hajlongani kelet felé, vagy templomba járni és ott nyervákolva jajongani valami egyházi éneket, pont leszarom. Nagy az isten állatkertje, ilyen is kell bele. Hadd csinálja, ha ettől érzi jól magát. De nagyon éles a határvonal, ahol vége a toleranciámnak. Ne akarja rám kényszeríteni a mentális, vagy szexuális defektjét, legyen akár genderista, akár vallásos, vagy bármi más. A genderrel kapcsolatban eddig az a tapasztalatom, hogy nincs ilyen kísérlet. Ráérek aggódni,a gender miatt ha olyan törvénytervezet születik egyszer, hogy feleségül kell vennem a kan kutyámat. Vagy ami rosszabb, az anyósomat. :) Ez kb egyenértékű azzal, hogy a gyerekemet kötelező vallásoktatásra kell járatnom. Ez pedig nem fikció, hanem magyar valóság. Szóval egyelőre nincs okom rettegni a gendertől, akár agenda szerint működnek, akár nem.
Szerkesztés: Kb. 1 óra múlva futottam bele ebbe:
http://www.atv.hu/kulfold/20180804-kikuldtek-a-pla...
Most akkor komolyan. Mitől rettegjen az ember. A gendertől, vagy a gyöpösöktől?