Hozzászólás
Láma Előzmény: #825528"ez nem a bmw kapcsán jelent meg,kb ugy teszel ,mintha most találkoztál volna vele először."
Próbáltam elkerülni, hogy ez legyen a látszat. Ha más is ezt szűrte le, akkor rosszul fogalmaztam. Ha csak te érzed így, akkor félreértetted.
"én nem tudok igy vállalkozni....valóban,de nem tudtam 2007-ben,2004-ben és 1992-ben sem,és a jövőben sem tudok."
Az a fontos, hogy ebből a tényből milyen következtetést vonsz le. A szövegből látszik, hogy rosszat: "de nem tudtam" ám a szocik alatt se. Hát akkor rendben is van, ugye? A kis ördög nem kapirgálja a tarkódat belülről soha? Hát ezt tették a mocskos büdös komcsik. Támogatták a multit a hazai vállalkozót meg nem. Eladták az országot. -hadd ne soroljam fel az összes nacionalista agymenést az elmúlt 20 évből, mert az egy olyan hosszú litánia, hogy Koffein olvasatlanul átpörgeti:)- Szóval, nem duruzsolt még a kisördög, hogy hahó, hát ezek ugyanazt csinálják, csak lefedik a dumával, hogy nem leszünk gyarmat.
Prosti azt írta nekem anno, hogy nem baj, ha ezek lopnak, mert ezek azt csinálják ami nekem tetszik, és amazok is loptak.
Te beletörődsz, ha helyetted ezek is a multit támogatják, mert azok is azt tették.
Ha a vajda lövetni fog a tömegbe, egye fene, a Gyurcsány is lövetett.
Újra kérdezem. Nem azért váltunk kormányt, mert jobbat szeretnénk?
Úgy tűnik nem. Azért váltunk kormányt, mert elnézőbbek vagyunk azokkal szemben, akiknek a mentális defektje azonos a miénkkel. Amíg ez a hozzáállás lesz az uralkodó, addig itt fogunk dagonyázni a saját szarunkban, mint a disznó.
Amíg ez marad az általános hozzáállás, addig ez igaz marad: "és a jövőben sem tudok"
"mikor volt ez a kapu nyitva bármely Magyar vállalkozás számára?semmikor.sajnos."
Kezded már érteni, hogy miért nem? Mert még soha nem volt nacionalista kormányunk. Csak nemzethy van. Miért? Mert jó nekünk. (Nektek) :)