Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Kicsit barna, kicsit trampli, de a miénk

#825648 tozsdenyul

Ilyen a mi Deák Ferencünk

http://hvg.hu/itthon/20180803_Torok_Gabor_kiraly...

http://ahaza.blog.hu/2018/05/08/simicska_atombomb...

És amire büszke lehet, ahová igazán odatettük ferenc (a kupecos, nem a gyurcsány) emútnyócévét, a prioritás ahova a tehetsége javát adta (szerencsére, mert tehette volna akár pl honvédelembe vagy egészségügybe is ugye) :

http://index.hu/sport/futball/2018/08/03/a_magyar...

Fene se tudja... ha hite…

#825635 Koffein Előzmény: #825630

Fene se tudja... ha hiteles akarna maradni, akkor hátrébb lép, és miután megnyugodtak a kedélyek csinálna egy saját weboldalt, youtube csatorna... mint pl dtk... hogy érez-e késztetést, meg hogy mennyié adja el magát valamelyik csatornának, az más kérdés.. :)

re

#825613 Boby. Előzmény: #825605

"ez 30 évvel ezelőtti "alkotás" amikor még nem is hallottunk a genderről,"

Nálunk a talponállóban most sem ismerik ezt a kifejezést, melegbárba meg nem járok.

re

#825605 Spade Előzmény: #825583

A helyzet egyszerűbb mint egy pofon a búcsúban, csak fel kell nyitni a szemet. Abban igazad van h nem az játszik h baloldal v jobb oldal hanem h az adott országban melyik mélytorkozta le a díííípsztétet (régionkban regionális vezetője sori bá). Nálunk ez az szdsz volt és a baloldal liberális szárnya ezért lett a baloldal a helyi mélytorok, de pl. Bulgáriában a jobb oldal bújt meg sori bá seggében, nyugaton pedig mind2 oldal, aki nem, abból csináltak a zujságjaik médiájuk stb. szélsőjobb újfasiszta stb pártokat így diszkvalifikálták őket.Persze ez se tarthat örökké átszakadhat a gát, akkor majd a díípsztét bediffundál az új pártokba ahogy hitlert is bőkeztűen támogatták és megy minden előről. És persze amcsiban is mind2 párt a kezükban van trumpi is csak legfeljebb nem mélytorkozza le őket. A különbség a fidesz és a szocik között nem abban van h ne csatrornáznának át pénzeket hanem h a díípsztétnek juttatott rész max a fele mint amit a szocik az szdsz vezérletével kitoltak kb visszaesett arra a szintre amit a lengyelek csehek szlovákok jattolnak ezért jobbak sokkal a mutatóink mint a szocik alatt. És persze ez óriási különbség. 100 éves agenda van itt a DS-nél kidolgozva és finomra hangolva és osztva a filmeken sorikon át a balfasz népnek. Pl most ismételték valamelyik tv-ben a 99-es bicentennial man (200 éves embert) elképesztő aki megnézi az rájöhet h hova torkol majd be a genderizmus és ez 30 évvel ezelőtti "alkotás" amikor még nem is hallottunk a genderről, 30 évvel látnak tisztán előre a faszik.....

BMW gyár

#825589 Boby. Előzmény: #825398

"volt e valamilyen politikai háttere is a dealnek?"

Euronews mai híradójában, a BMW úgy érezte, hogy be kell jelentenie a nagy nyilvánosság előtt,hogy POLITIKAI HÁTTERE nincs az üzletnek. Akkor bennem erősödik a gyanú, hogy van.....és jó helyen kapisgáltam.

"ez nem a bmw kapcsán je…

#825583 Láma Előzmény: #825528

"ez nem a bmw kapcsán jelent meg,kb ugy teszel ,mintha most találkoztál volna vele először."

Próbáltam elkerülni, hogy ez legyen a látszat. Ha más is ezt szűrte le, akkor rosszul fogalmaztam. Ha csak te érzed így, akkor félreértetted.

"én nem tudok igy vállalkozni....valóban,de nem tudtam 2007-ben,2004-ben és 1992-ben sem,és a jövőben sem tudok."

Az a fontos, hogy ebből a tényből milyen következtetést vonsz le. A szövegből látszik, hogy rosszat: "de nem tudtam" ám a szocik alatt se. Hát akkor rendben is van, ugye? A kis ördög nem kapirgálja a tarkódat belülről soha? Hát ezt tették a mocskos büdös komcsik. Támogatták a multit a hazai vállalkozót meg nem. Eladták az országot. -hadd ne soroljam fel az összes nacionalista agymenést az elmúlt 20 évből, mert az egy olyan hosszú litánia, hogy Koffein olvasatlanul átpörgeti:)- Szóval, nem duruzsolt még a kisördög, hogy hahó, hát ezek ugyanazt csinálják, csak lefedik a dumával, hogy nem leszünk gyarmat.
Prosti azt írta nekem anno, hogy nem baj, ha ezek lopnak, mert ezek azt csinálják ami nekem tetszik, és amazok is loptak.
Te beletörődsz, ha helyetted ezek is a multit támogatják, mert azok is azt tették.
Ha a vajda lövetni fog a tömegbe, egye fene, a Gyurcsány is lövetett.
Újra kérdezem. Nem azért váltunk kormányt, mert jobbat szeretnénk?
Úgy tűnik nem. Azért váltunk kormányt, mert elnézőbbek vagyunk azokkal szemben, akiknek a mentális defektje azonos a miénkkel. Amíg ez a hozzáállás lesz az uralkodó, addig itt fogunk dagonyázni a saját szarunkban, mint a disznó.
Amíg ez marad az általános hozzáállás, addig ez igaz marad: "és a jövőben sem tudok"

"mikor volt ez a kapu nyitva bármely Magyar vállalkozás számára?semmikor.sajnos."

Kezded már érteni, hogy miért nem? Mert még soha nem volt nacionalista kormányunk. Csak nemzethy van. Miért? Mert jó nekünk. (Nektek) :)