Én csak egy egyszerű tdt-t akartam, 400 alatti beszállóval, 600 körüli kiszállóval, ennyi nekem tökéletes lett volna...
Én csak egy egyszerű tdt-t akartam, 400 alatti beszállóval, 600 körüli kiszállóval, ennyi nekem tökéletes lett volna...
400 alatt értelmetlen lett volna venni, 500-600között szálltam be. Keresek célárat.
köszönöm...rám fér...
utoljára molom 38xx ft-os vételi árú volt...))
az a kör később lesz...))
Én sem napira akarom venni, ezért várom 1000-el lejjebb:)
én úgy tudom, hogy emelkedésben, korrekcióban a legnagyobbat ugró papír a legjobb...
lásd még égis
ezt pont így látom én is a mai napot....nem napira vettem...
egy két nap korrekcióban vezető papír lehet...az volt az esésben is..
mintha egy fázissal az otp előtt járna...
tegnap a 200 naposról fordult, és 26%-ot esett....túl van adva egyszerűen....
lehet visszamegy 11400-ig....mindig türelmetlen vevő voltam...
de mára a 11500 áttörését várom...
Én is hasonlóan látom, ráadásul ha esetleg a délutáni adatokra kintiek negatívan reagálnak akkor hamar leönthetik.
A jelenlegi 3,6 plusz elég soknak tűnik.
Én kicsit máshogy látom. Kitörették fölfelé, de nem nagy rössel, mert az 500-at alig hagyta el. Mármint százalékosan persze. És itt most adogatnak.
Aki reggel vette, meghúzta 600-ig, és beállt oda sokkal. 2-3 perc alatt megkapta.
Én félek tőle most nagyon.
jah...köszi...
Te mit gondolsz?...mit vársz?
Én reggel ugyanígy jártam, 400 alatt akartam venni, de gondoltam még1x leellenőrzöm a papírt, ez csak 2-3 perc volt, de már 500 körülre mászott, e felett már nem merek beszállni, félek újra lefordul...
De azért szurkolok neked, persze csak amíg rá nem szánom magam a shortra :))
hátszél....
PÜ rövidítés mit jelent?
11600-ra meg beálltak eladni.....pfuj
sík ideg vagyok....tegnap elhatároztam, hogy reggel veszek....utána reggel eltököltem,,,majd mindig alacsony árat adtam meg.....11610 átlaggal vettem..
ha piacin megveszem reggel 11500 alatti beker lenne...
pénzem feléért...