de mi a gond, nem pont erre szavaztal?
nincs migrans, nincs egeszsegugy, nincs oktatas
de mi a gond, nem pont erre szavaztal?
nincs migrans, nincs egeszsegugy, nincs oktatas
tegnapi eső után elcsúszott egy robogós a házunk előtt. Egy srác kihívta a mentőket a 112-n, mert a srácnak felszakadt a térde és eltört valszeg a lábfeje/bokája.
Erre rendőrök jöttek ki helyszínelni. Kérdeztük, hogy ők minek jöttek? Erre azt mondják, hogy mert a 112-t hívtuk és ilyenkor kiküldenek mindenkit nemcsak a mentőket. Hát mondom, jó, hogy nem a tűzoltók lettek ideküldve.
Szegény srác fekve ül a járdán, szenved, jajong, a rendőrök meg még szondát is megfújatták vele (ami nem működött, még akkor sem , amikor a rendőr meg akarta mutatni neki, hogy hogy fújjon bele...) Aztán addig fújogatta a rendőr, amíg egyszer csak nem sípolt és megállapította, hogy "Negatív". Mire a balesetes srác: "no de ez az én eredményem vagy a magáé??" Ha nem sajnáltam volna ennyire a srácot, akkor beszartam volna a röhögéstől...
Egy idő után bementem, mert sokat nem tudtam tenni -vittem ki neki vizet és jeget és a rendőrök vigyáztak rá amíg megérkezett a mentő -kb. 20-30 perc múlva.
Ami azért durva, mert oké, mondtuk a telefonba, hogy lábsérülés, de azért akkor is egy balesetes személy -akinek akár lehetnek egy laikus számára ismeretlen sérülései is- nagy fájdalmak közepette fekszik a járdán ennyi ideig. És mi van, ha komolyabb baja lett volna? Vagy tél és hideg? Akkor előbb jöttek volna?
Ami vicc, hogy az amúgy sem hiányzó rendőrök - ha már ott voltak természetesen elkérték az iratokat, a robogó adásvételi szerződését stb.stb- még a beteg elszállítása után is kb 30-40 preccel még mindig ott villogtak a ház előtt.
Persze ahova meg rendőr kelllene hogy menjen (betörés, lopás , baleset) ott meg a rendőrökre kell várni órákat, amire kijönnek.,,,
Valahogy ez kvára nincs kontorolálva és irányítva, az biztos.
olvasom a holland családi vállalkozás sztoriját és az jár a fejembe, hogy hány magyar családi vállalkozás fogja megélni a 99évet?
Azt hittem, hogy az MSZP-SZDSZ-nél nincs lejjebb, de van.
Kikerült a cukik egy hangfelvétele még az elnökválasztás előttről.
www.kuruc.info/r/6/188354/
A pánikhangulat-ujságírás. Mintha 50 fok lenne árnyékban.
Ventilátor, oszt jó' van.
(idén még elő sem vettem)
https://zoom.hu/hir/2018/07/24/orban-viktor-10-har...
Erről a --> Kórházi fertőzések elleni harcról nekem is teljesen Rákosi meg Mao jut eszembe. Ők is mindig a helyzet fokozódásáról regéltek és kitűztek egy ellenségképet, aki ellen aktuálisan harcolni kell.
Harc a kapitalisták, a kulákok, a reakciósok ellen! stb
Előre!
https://mfor.hu/cikkek/makro/elengedi-a-kamara-az-...
de itt lehet olyan,hogy nem befizetni?el is engedhetik a nem fizetőknek?
Már rühellem ezt a sok léhűtőt, akiket el kell tartania az adófizetőknek az állami szférában és nemhogy csökkenne a számuk, hanem egyre több van belőlük.
Vannak olyan farsangi maszkok, ami egy bazi nagy orr-szemüveg kombináció. Szerintem Parragh úr is egy ilyet visel. Vicces fazon lehet.. :)
https://mfor.hu/cikkek/makro/tavaly-36-milliard-fo...
Ha van értelmetlen sarc, akkor ez az egyik. Sokba kerül eltartani ezt a sok léhűtőt.
Az igazi büntetés az lenne, ha Merkel Asszonnyal együtt a képen, és a megoldás: "Kopuláció" :))))
Kasztráció?
Én arra gondoltam, hogy ha Merkel asszonnyal együtt látszik a képen, az is jelent valamit.
Nem!
"Ó – nagyjából ennyi látszik a péntek délelőtt megjelent képen, amelyet saját Facebook-oldalára töltött fel a kormányfő. Talán valamilyen visszaszámlálás készülődik?"
Szerintem körülmetéltette magát Izráelban,hátha ő lesz a zsid@k királya is.A képen pedig az orlá - fityma héberül - lesz látható.
http://hvg.hu/elet/20180706_Orban_kirakott_egy_fur...
Remélem a megfejtés nem MIGRÁCIÓ lesz.
Csak kinyírták a cafeteriát, így mindössze a SZÉP kártya marad.
Á, biztos nincs semmi köze ahhoz, hogy így meg lesznek támogatva Lölö szálláshelyei is... Eddig is olcsóbb volt az Adria a Balaton helyett, de ezek után még inkább az lesz. Eddig is ártorzulást okozott, ezután még inkább fog, akárcsak a CSOK.
Előtte azért pofátlanul megemelték a saját fizetésüket, költségtérítésüket, albi támogatást. Igazi élősködők a komplett ellenzékkel együtt, ami meg lefeküdt nekik. Szép évek előtt állunk.
Forintban megtakarítani felesleges, mert elinflálják + gyengítik, szép kombó, mesés kilátások. A többmilliós birka csorda pedig továbbra is mondja, hogy beeee.
+ szerintem az össz fideszes szavazóból kis % lehet a szélsőjobbos. Mert az, hogy megérintette a migrációs kampány az nem egyenlő azzal, hogy ő egy elvakult szélsőjobbos kategóriába besorolható. Olyan sok lehet akit a migrációs kampány vonzott a fideszhez legutóbbi választáson. De ezek közül aki ténylegesen szélsőjobb szimpatizáns az vsz arányaiban kevés. Aki kizárólag azért szavazott a fideszre mert a szélsőjobb nézeteit viszontlátta és ennek megörült.
Rájuk eleve semmilyen hatással nincs ez az izraeli történet szerintem. Egyszerűen Vitya behülyítette őket ezzel az ősi eszközzel félelem és megvédés sztorival.