Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Franciaország-Belgium

#824255 banyaiz Előzmény: #824250

Stojkovic, Savicevic és csupa ilyen spílerek voltak abban a csapatban. Egyénileg mindegyik kb egy Real Madrid szint. Nem jön a délszláv háború csoda lett volna az a csapat nem nyer vb-t később.

Na de ne bolygassuk a múltat :)

Ez az angol csapat engem kicsit a Tottennhamre emlékeztet Pl -ben jó jó de valami hiányzik belőle igazán átütő legyen. Csinálják, hajtanak , de kellene még valami extra nyerjék címeket kupákat.

azért ez is bomlasztó le…

#824254 Sumér harcos

azért ez is bomlasztó lehetett az elején a HR csapatnak......

Kalinicet én is hazaküldtem volna,sőt többször is eljátszotta......

igy biztosan otthon puffaszkodva nézheti a döntőt,lehet többé sem lesz vállogatott a koma.

„A Nigéria elleni mérkőzésen Kalinic bemelegített, és a terv az volt, hogy beáll a második félidőben. Ez végül nem történt meg, mert azt állította, hátproblémái miatt nem áll készen a játékra. Ugyanez az eset történt meg a Brazília elleni, Angliában lejátszott felkészülési mérkőzésen, és ugyanerre hivatkozva nem gyakorolt vasárnap. Higgadtan elfogadtam a döntést. Mivel nekem egészséges és játékra kész futballistákra van szükségem, azt a döntést hoztam, hogy hazaküldöm” – nyilatkozta Dalic.

Franciaország-Belgium

#824253 banyaiz Előzmény: #824250

Érdekes meccs volt. Az angolokból valami hiányzott talán a középpályáról egy Scholes típusú játékos aki csak előre nyomul és osztogatja a jó labdákat. Tele vannak jó focistákkal csak valami mégis hiányzik .

Horvátok erőn felül nyomják nem olyan extra a csapatuk, vagy a játék amit mutatnak nem vagyok elájulva tőle. Inkább a küzdés dominál .

Szerintem a franciák hacsak nem fossák össze magukat mert vb döntő simán nyerik . Bár vb döntő nagy tét lehet megfogja őket. Azért nem minden nap játszik vb döntőt. :)

Érdekes lenne horvátoknál ez a csapatuk érne fel a csúcsra. Nagy sztárok vannak. De a régi jugo csapatuk ami délszláv háború miatt szétesett akitől mindenki várta a világbajnoki címet . Proszinecski , Suker, Boban, Mijatovic, Stimac stb féle jugoszláv válogatott. Az a csapat ezeket az angolokat ilyen focival reggelire megette volna. Széthullott az a jugo csapat, de úgy is a horvátok vb elődöntő pont franciákkal 98 és Mijatovic csak szerényen a Real Madridig jutott.

De abból a csapatból a kedvencem Prosinecki ezen a vb-n ha most jönne 20 évesen 1 milliárd euróért forogna a piacon. :) Ha Neymarért adnék 200 milliót.

Franciaország-Belgium

#824250 Spade Előzmény: #824206

az angolok elszórakozták ezt a meccset nem tudták átlépni az árnyékukat, a horvátoknak gratula.

Igy viszont sztem valszeg az első afrikai csapat ölébe pottyant a cim, de ne legyen igazam

A krimóban, ahol a II. f…

#824249 TrendMan Előzmény: #824246

A krimóban, ahol a II. félidőt néztem sok megfontolt, csendes ember iszogatta a sörét.

Aztán hirtelen a horvát gólnál felborítottak 50 asztalt.

Nem figyelem a VB-t, mos…

#824248 KawaBazsy

Nem figyelem a VB-t, most is csak bele néztem a meccsbe, s meglepődtem. Hogy lehetnek a horvátok ilyen jók, h döntőbe jutnak, M.o. meg sehol. Pedig kisebb ország.. Ott nagyobb az akarat, vagy még több a stadion? :-)

Első fázis: Dekoncentrál…

#824244 TrendMan Előzmény: #824243

Első fázis: Dekoncentrált döntések

Második fázis: Lassuló mozgás

Harmadik fázis: Könnyek a szemben

Negyedik fázis: Könnyek a xxxx

még tartják magukat, még…

#824243 Koffein Előzmény: #824242

még tartják magukat, még lobog a parázs... nem úgy mint az urugauayok, 1gól után némelyik játékos már könnyezett a pályán :)

horVÁTHORSZÁG - anglia

#824238 TrendMan

Már most érzékelhető, hogy az angolok élesek és frissek.

A horvátok meg mintha meditációs tréingen lennének.

Modric bizonytalan.

Vajon mi lesz ebből?

Franciaország-Belgium

#824206 Spade Előzmény: #824205

sztem a belgák karcsúk voltak idáig is csak mákkal jutottak el, más ligában játszottak mint a franciák, ha a franciák nem latinkodják el ők is vághattak volna egy tizest annyi helyzetük volt.

Sztem ma Anglia továbbmegy és ami érdekes h most először van reális esélyük behúzni a vb-t évtizedek óta

Franciaország-Belgium

#824205 Spade Előzmény: #824191

"én nem ítéltem volna 11-est. Miért? Kompany elkezdett becsúszni és a labdára csúszott. Viszont a támadó játékos mielőtt Kompany odaért volna a labdát a játéktéren kívülre juttatta és ő maga lépett a labda helyére."

ez jó duma, a labda már nem volt ott csak a támadó lába :)

ez a lényege a szabálytalanságnak h a labda helyett valaki a másik lábát találja el, és amikor csinálta a labda még nem hagyta el a pályát ergo akármi lehetett volna. Amit mondasz az abban játszik h nem kell kiállitani a védőt mert a labdára irányult a mozgása de ettől még tuti 11-es

Franciaország-Belgium

#824196 matgab Előzmény: #824192

Hazardot is felrúgták tisztán a 16-os vonalánál, kíváló szögből lehetett volna szabadot rúgni, de nem fújták be. Pedig ott volt a bíró 2 méterre. Ezt soha nem fogom megérteni, hogy ha egy játékosnak láthatóan külső behatásra megtörik a mozgása, koordinációja olyan módon, hogy az ellenfél szabályosan nem is férkőzhetett hozzá, akkor mégis mi a fütyfenére gondolnak ilyenkor a bírók??

Franciaország-Belgium

#824194 matgab Előzmény: #824179

A belgáknak miért nem jött össze? Egyrészt szerintem ebben nagy szerepe volt Fellaininek. Másrészt nem lehet a nyakába varrni teljes egészében. Szerintem ha egy csapat mentálisan úgy áll ki, hogy be van szarva - akkor nem tud nyerni. Erre elegendő példát mutatott a magyar válogatott is az elmúlt néhány évtizedben.

De akár itt a VB-n is lehetett látni a svédeket, hogy ahelyett, hogy elhitték volna, hogy van keresni valójuk, beszarva védekeztek még 10 ember ellen is. Nem azt mondom, hogy neki kell rontani az ellenfélnek eszetlenül -mint tették azt a magyarok az EB-n a belgák ellen- de a franciák ebben nagyon tudatosan viselkedtek vagy akár a belgák a brazilok ellen az első félidőben. Kemény , szoros védekezés , de igenis meg kell teremteni a lehetőséget a gyors ellentámadásokra. A belga brazil meccsen is, ha még 10 percig tart a játék akkor bedarálják a belgákat. Ha egy csapat mentálisan nem hisz abban, hogy bizonyos területeken a másik fölé tud kerülni és csak védekezésre , hátrálásra koncentrál, akkor az vereséget szenved.

A belgáknál ezt láttam, hogy nem hittek igazából (Hazardon és Mertens-en kívül), hogy bármi esélyük lenne a franciák ellen, főleg már 0-1-et követően.

Ami még meglepetés volt, hogy ez a Giroud mennyire kva gyenge játékos! Kb. lehet Szalai kiszorítaná a válogatottból, ha jobb formában lenne! Amikor itt írtam, hogy majd Giroud akkor Griezmannra gondoltam, ő tényleg nagyon ügyes volt, jól mozgatta az egész francia csapatot...