nem volt jó mecc
nem volt jó mecc
Erős ellenfelek mindkettő , persze sorsoláskor is egyértelmű volt. MIndig ott vannak vb-en is portugálok is svájciak is. Csak látva azt milyen teljesítmény kellett a legyőzésükhöz még rosszabb volt szembesülni vele mennyire távol vagyunk ettől .
De ami csoda volt japánok focija belgák ellen. Letámadás az ellenfél térfelén, középpályán mintha két egyenrangú csapat találkozna olyan játék. Belgák a végére azért bedarálták őket , de főleg a magassági főlényük miatt. Játékban egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Amin azért meglepődtem. Láttam előtte is szép dolgokat a japánoktól tetszett a focijuk , de nem gondoltam egy belga csapattal így megtudnak küzdeni.
Akkor a spanyolok világbajnokok lettek volna ha a passzok számát is díjazzák. bő 30 éve nézek meccset de ilyet még nem láttam valamelyik csapat a meccs 90%-ban az ellenfél térfelének közepén 3 méterre passzolgat . :) Érdekes koncepció volt 0 kockázatvállalással.
Lehet ennyire tartottak az orosz kontráktól és abban bíztak majd egyet hibáznak a ruszkik.
A póka liptikuslátomás.
Ez egy Apókaliptikuslátomás.
Nagyon fontos jelek vannak a világban, az h a németek szinte egységesen özilen verik el a port a vb kudarcért azt jelenti h fordul a migráncssimogató kocka németben. Az özil gyalázás következményeként a német törökök és muszlimok fellázadnak majd ami zavargásokhoz vezethet majd akár kristályéjszakához is, és ez előkészítheti egy NAGY vezér megjelenéséhez a terepet. Ez nehogy azt higyjük h nem szándékosan kitervelt a világ nagy boszorkánykonyhájában, a sok migráns bemenedzselésével a gender faszsággal szándékosan feltekerték a zemberek idegeit amit a hugyagyú libsi tömegek és megmondóemberek + a jó 250 sori harcos az EP-ben és persze a bizottságban, folyamatos felszopással tovább feszít. Ez valami olyasmihez vezethet majd mint a 2, v h, hihetetlen h ha a németek ezt 100 év alatt már harmadszor szopják be, pedig nagyon úgy áll h beszopják.
A boszorkánykonyha már vért kíván h "jó" irányba mozduljon a világ, ez vagy egy háború vagy egy hatalmas krach lesz, illetve még a legjobb eset ha nyugat eu, franciák,benelux,anglia,német skandinávok csendesen bár rángatózva mint a haldokló, ám fokozatosan kb 30 éven belül muzulmán többségűek lesznek elhozva a zújvilágot végre az eu-ba
ha nem ér bele akkor sztem nem gól, max kapufa... De nagyot nyújtozott az biztos...
na itt tévedtam, azt hittem Kolumbia nyer.
Ha nem lettek volna úgy túlpörögve az első 70 percben, hanem úgy játszottak volna ahogy az utolsó 50-ben, akkor nyertek is volna.
Egyáltalán nem értettem őket, hogy miért kakaskodnak , idegbetegeskednek mindenen. Mintha az lett volna a taktika, hogy az ilyen kakaskodásokkal elhúzzák az időt a 11-esekig, ahol majd az angolok úgyis kiesnek. Mintha nem hittek volna magukban, hogy James nélkül is verhetik az angolokat. James-sal valószínűleg más lett volna a játékkép.
Ez a Mina nagyon jó védő szerintem, örülnék egy ilyennek a magyar válogatottban is, aki nem a saját kapujába bólintja a gólokat és amellett még sérülten is jól védekezik.
Angolok nagyon jól rúgták a tizenegyeseket:
Mindegyik ugyanúgy, kb. három lépésről. se közelebb, se távolabb, bazi erősen, félmagasan.
de ugy volt hogy nem játszanak meg kaptak minimális pénzbüntetést is mindketten.
Tripper nevű angol focista mellé rúgta a mérkőzés eddig legnagyobb helyzetét jelentő szabadrugást.
Előtte Henderson színésznőt játszott - jó meccs!
Nem tudom Svájc miért kezdett el ívelgetni, meg emelgetni, miközben a svédek magasabbak?
Rejtélyes.
Nekem ez kimaradt.
Múltkor meg a helyi pubban a helyi foci szakértő azzal jött, hogy Ronaldo nem jáccik 2 sárga miatt - aztán simán jáccott.
nem úgy volt , hogy eltiltják őket a sas-ozás miatt??
Az említett svájci-albán urak játszanak.
Honnan ered az ellenkező az info?
Én az ürge fejét néztem a videón, nem úgy tünt, mint aki középre sandít, hanem mint aki figyeli a sarkot.