Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Suarez valahogy nem volt…

#824033 TrendMan

Suarez valahogy nem volt elég harapós ezen a VB-n.

Matgab effekt

#823965 banyaiz Előzmény: #823838

Erős ellenfelek mindkettő , persze sorsoláskor is egyértelmű volt. MIndig ott vannak vb-en is portugálok is svájciak is. Csak látva azt milyen teljesítmény kellett a legyőzésükhöz még rosszabb volt szembesülni vele mennyire távol vagyunk ettől .

De ami csoda volt japánok focija belgák ellen. Letámadás az ellenfél térfelén, középpályán mintha két egyenrangú csapat találkozna olyan játék. Belgák a végére azért bedarálták őket , de főleg a magassági főlényük miatt. Játékban egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Amin azért meglepődtem. Láttam előtte is szép dolgokat a japánoktól tetszett a focijuk , de nem gondoltam egy belga csapattal így megtudnak küzdeni.

re

#823964 banyaiz Előzmény: #823836

Akkor a spanyolok világbajnokok lettek volna ha a passzok számát is díjazzák. bő 30 éve nézek meccset de ilyet még nem láttam valamelyik csapat a meccs 90%-ban az ellenfél térfelének közepén 3 méterre passzolgat . :) Érdekes koncepció volt 0 kockázatvállalással.

Lehet ennyire tartottak az orosz kontráktól és abban bíztak majd egyet hibáznak a ruszkik.

re

#823952 Spade Előzmény: #823935

Nagyon fontos jelek vannak a világban, az h a németek szinte egységesen özilen verik el a port a vb kudarcért azt jelenti h fordul a migráncssimogató kocka németben. Az özil gyalázás következményeként a német törökök és muszlimok fellázadnak majd ami zavargásokhoz vezethet majd akár kristályéjszakához is, és ez előkészítheti egy NAGY vezér megjelenéséhez a terepet. Ez nehogy azt higyjük h nem szándékosan kitervelt a világ nagy boszorkánykonyhájában, a sok migráns bemenedzselésével a gender faszsággal szándékosan feltekerték a zemberek idegeit amit a hugyagyú libsi tömegek és megmondóemberek + a jó 250 sori harcos az EP-ben és persze a bizottságban, folyamatos felszopással tovább feszít. Ez valami olyasmihez vezethet majd mint a 2, v h, hihetetlen h ha a németek ezt 100 év alatt már harmadszor szopják be, pedig nagyon úgy áll h beszopják.

A boszorkánykonyha már vért kíván h "jó" irányba mozduljon a világ, ez vagy egy háború vagy egy hatalmas krach lesz, illetve még a legjobb eset ha nyugat eu, franciák,benelux,anglia,német skandinávok csendesen bár rángatózva mint a haldokló, ám fokozatosan kb 30 éven belül muzulmán többségűek lesznek elhozva a zújvilágot végre az eu-ba

ha nem ér bele akkor szt…

#823935 matgab Előzmény: #823934

ha nem ér bele akkor sztem nem gól, max kapufa... De nagyot nyújtozott az biztos...

na itt tévedtam, azt hit…

#823929 matgab Előzmény: #823914

na itt tévedtam, azt hittem Kolumbia nyer.

Ha nem lettek volna úgy túlpörögve az első 70 percben, hanem úgy játszottak volna ahogy az utolsó 50-ben, akkor nyertek is volna.

Egyáltalán nem értettem őket, hogy miért kakaskodnak , idegbetegeskednek mindenen. Mintha az lett volna a taktika, hogy az ilyen kakaskodásokkal elhúzzák az időt a 11-esekig, ahol majd az angolok úgyis kiesnek. Mintha nem hittek volna magukban, hogy James nélkül is verhetik az angolokat. James-sal valószínűleg más lett volna a játékkép.

Ez a Mina nagyon jó védő szerintem, örülnék egy ilyennek a magyar válogatottban is, aki nem a saját kapujába bólintja a gólokat és amellett még sérülten is jól védekezik.

Angolok nagyon jól rúgtá…

#823914 TrendMan Előzmény: #823913

Angolok nagyon jól rúgták a tizenegyeseket:

Mindegyik ugyanúgy, kb. három lépésről. se közelebb, se távolabb, bazi erősen, félmagasan.

Tripper nevű angol focis…

#823909 TrendMan

Tripper nevű angol focista mellé rúgta a mérkőzés eddig legnagyobb helyzetét jelentő szabadrugást.

Előtte Henderson színésznőt játszott - jó meccs!

Nem tudom Svájc miért ke…

#823901 TrendMan

Nem tudom Svájc miért kezdett el ívelgetni, meg emelgetni, miközben a svédek magasabbak?

Rejtélyes.

Nekem ez kimaradt.Múltko…

#823899 TrendMan Előzmény: #823897

Nekem ez kimaradt.

Múltkor meg a helyi pubban a helyi foci szakértő azzal jött, hogy Ronaldo nem jáccik 2 sárga miatt - aztán simán jáccott.

Az említett svájci-albán…

#823892 TrendMan

Az említett svájci-albán urak játszanak.

Honnan ered az ellenkező az info?

Én az ürge fejét néztem …

#823890 TrendMan Előzmény: #823889

Én az ürge fejét néztem a videón, nem úgy tünt, mint aki középre sandít, hanem mint aki figyeli a sarkot.

nso is lehozta, hogy csa…

#823889 matgab Előzmény: #823887

nso is lehozta, hogy csak középre akarta fejelni (nem a kapu közepébe.