Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#822617 Spade Előzmény: #822375

A skodánál van a teljes fejlesztés is, nem a németek csinálják, és a skoda a vw konszern egyik legnyereségesebb tagja ennyit legalább tudtak a kelet németek is. Vagy megnézhetjük a szar fos dáciából micsoda világsikert csináltak a románok.És persze a kelet németek együttműködhettek volna a gyors korszerűsítésben nem csak a ny németekkel hanem a japokkal is, de nem ez volt a cél sőt isten ments tőle, ezért a ny németek iparilag felszámolták és rabszolgásították a keletet. A világhírű bosch szerszámok meg igazad van nem zajosak mert már rég beszartak :)

re

#822614 Spade Előzmény: #822591

jajajaja úgy is van, sztem is mekkora fasizmus meg diktátorság már h nem hagyják a zembert majd odaszarni a járda közepére meg a pénzjegy kiadó automata elé meg a fülkébe és azt se hagyják majd h a metro kijáraton meg a feljáró lépcsőn a tetejéről ne hugyozzanak le amikor mész a lépcsőn felfele vagy lefele. Elégggg volt !!!! mondjunk most már kemény nemet erre a diktátorságra meg nyomulásra !!! legalább olyan keményet mint amit a jóemberek odaszarnak nap mint nap és itélje el ugyanilyen keményen az eu parlament is ezt a súlyos demokrácia jogsértést !!! Persze nem vagyok egy antihumánus ember és megértem a fekália fétisű embereket h mekkora szenvedést fog majd nekik okozni ez az újkori rasszizmusfasizmus se aranyeső nem hullik rájuk se szart nem találnak majd a járdán, nehéz lesz kibirniuk...lehet h csomagolnak is majd és gyorsan elhagyják ezt a fasiszta országot

Big Bus

#822602 Tapasz Előzmény: #822591

Ennek is annyi. Ugyanúgy tönkre teszik, mint spédert. Lásd origo, napok óta figyelem. Kell a újnak a hely, amíről már tavaly év végén már beszéltek. Még szerencse, hogy nem vagyok itthon vállalkozó.

Akkor vegyétek, olvassát…

#822503 Koffein Előzmény: #822502

Akkor vegyétek, olvassátok... habár én már vagy 10éve nem olvasom a nyomtatott változatát, csak online. Ha kiadnak számomra tetsző könyvet, akkor azt beszerzem...



2014től elvileg a munkav…

#822501 Koffein Előzmény: #822500

2014től elvileg a munkavállalók tulajdonában van, már ha időközben nem változott a felállás https://24.hu/fn/gazdasag/2014/10/17/eldolt-a-hvg-...

ebből is látszik, ha hisznek a termékbe, akkor meg is tudják vásárolni, illetve sikerre is tudják vinni, mint tulajdonosok... ha nem, akkor marad a balhé, a médiába való haknizás...

Ti biztos vágjátok, de é…

#822500 TrendMan

Ti biztos vágjátok, de én nem:

A HVG kinek a tulajdonában van?

Ksz.

m1

#822497 TrendMan Előzmény: #822483

Ez könnyű: Úton vagyunk az egypártrendszer felé, lassan már csak onnan lehet kilépni.

A reporter kicsit előresietett.

Hát igen, napokkal ezelő…

#822492 Boby. Előzmény: #822491

Hát igen, napokkal ezelőtt ezt már tőle is hallhatuk,de azért akinek egy csöpp esze van,az ugye tudja, hogy ebben az esetben nem erről volt szó.

Ezt én is el tudom magya…

#822491 Fornit Előzmény: #822488

Ezt én is el tudom magyarázni:

Kevesebb nyomtatott sajtó--> kevesebb papírfelhasználás--> kevesebb fakivágás. :))

Majd mindjárt jön a fóru…

#822488 Boby. Előzmény: #822484

Majd mindjárt jön a fórum Hitlerjugendja,oszt elmagyarázza neked,hogy ez a sztori miképpen néz ki egy környezetvédő szemüvegén keresztül!

Akinek nem tetszik a cuk…

#822464 walex Előzmény: #822420

Akinek nem tetszik a cukivona stílus, az így jár.
Elindult a lavina, kurucék nem győzik frissíteni a cikket, hogy hol, kik mondtak le éppen és léptek ki a pártból Dúró és Toroczkai kizárása miatt.
Én személy szerint alig várom, hogy ez az új cukijobbik megkapja az első nagy méretes pofont a jövő évi EP választáson, majd a másodikat az önkormányzatin.