micron +7%-ban... Hát jobban örülnék , ha a múltkor nemcsak a megbízás 10%-a teljesült volna... :-(
Seadrill az teljesült, esett is gyorsan 2 nap alatt vagy 30%-ot...
micron +7%-ban... Hát jobban örülnék , ha a múltkor nemcsak a megbízás 10%-a teljesült volna... :-(
Seadrill az teljesült, esett is gyorsan 2 nap alatt vagy 30%-ot...
szar nap lesz ma is, sdrl a tegnapi -15% után -10%-on premarketben, FHB -4,5%, Richter -1%...
ZTO-t amióta eladtam milyen szépen felment már...
ma sem vagyok meg minusz 10%-os reszvény nélkül, hála SEADRILLNEK...
mai teljesítmények:
GME: -5,8%
Richter: -4,7%
Micron -2,6%
K+S -2,2%..
Mi a france?
hát a seadrill-t is úgy néz ki taccsra teszem... premarketben 0,5 ???
"2018. május 16. 16:58 Koffein Előzmény: #820828
ezzel a bővítéssel megpecsételted az esmya sorsát :) "
https://privatbankar.hu/reszveny/ujabb-fordulat-a-...
"2018. május 17. 11:01 matgab
További Richter bővítés..."
Mai RSS hír:
14:45 Zuhan a Richter
A faktor sohasem alszik.
azért óvatosan, fél szemed legyen rajta, mert ma beadhatják :)
Tegnapi Micron vételem hatása: ma -4,11%. Még jó , hogy csak a nyolcada teljesült a megbízásomnak! :-)
Seadrillnél nem látom pontosan , hogy mi volt a vételemet követő minimum, de 0,54 körül volt, úgyhogy ott napon belül teljesült a faktor (illetve +18%-ból sikerült átcsúsznia -10%-ba, ha pontos akarok lenni, de minusz 1%-on zárt kb)
négy legnagyobb mennyiségű papírom:
1. FHB,
2. Richter
3. Albemarle
4. 4IG
5. Alibaba
Jó lenne, ha az FHB kitörne, de a Ricsi+Albemarle+4IG teljesítményével elégedett vagyok mára...
a múltkor, amikor a seadrill-nél short squeezing volt akkor elmentem a munkahelyről haza. Mondom az asszonynak, Tesco előtt hadd nézzek már rá az árfolyamra... 7,3 lett (3 USD-n nyitott).
Ezzel kb. egy kisebb pesti lakás árát nyertem volna... De nem zártam , mert a Tesconál nincs fontosabb és elmentünk bevásárolni. Nap végén már csak 6 USD-n volt. Másnap minusz 20%-kal indított és végül 4,5 USD-n szálltam ki belőle... Hát, ma biztos nem megyek Tescoba, ha elérné az árfolyam a 2 USD-t... Mondjuk most nem vettem csak tized annyit...:-)
most épp pluszban...
Istenem de szép lenne itt egy giga short squeezing, ami mondjuk 3 USD-ig repítené az árfolyamot (napon belül)...:-)