Micronban úgy nézem kimerülési rést töltött vissza.
Tegnapi Micron vételem hatása: ma -4,11%. Még jó , hogy csak a nyolcada teljesült a megbízásomnak! :-)
Seadrillnél nem látom pontosan , hogy mi volt a vételemet követő minimum, de 0,54 körül volt, úgyhogy ott napon belül teljesült a faktor (illetve +18%-ból sikerült átcsúsznia -10%-ba, ha pontos akarok lenni, de minusz 1%-on zárt kb)
négy legnagyobb mennyiségű papírom:
1. FHB,
2. Richter
3. Albemarle
4. 4IG
5. Alibaba
Jó lenne, ha az FHB kitörne, de a Ricsi+Albemarle+4IG teljesítményével elégedett vagyok mára...
a múltkor, amikor a seadrill-nél short squeezing volt akkor elmentem a munkahelyről haza. Mondom az asszonynak, Tesco előtt hadd nézzek már rá az árfolyamra... 7,3 lett (3 USD-n nyitott).
Ezzel kb. egy kisebb pesti lakás árát nyertem volna... De nem zártam , mert a Tesconál nincs fontosabb és elmentünk bevásárolni. Nap végén már csak 6 USD-n volt. Másnap minusz 20%-kal indított és végül 4,5 USD-n szálltam ki belőle... Hát, ma biztos nem megyek Tescoba, ha elérné az árfolyam a 2 USD-t... Mondjuk most nem vettem csak tized annyit...:-)
most épp pluszban...
Istenem de szép lenne itt egy giga short squeezing, ami mondjuk 3 USD-ig repítené az árfolyamot (napon belül)...:-)
visszatérek egy régi jó baráthoz, akivel anno nagyon sokat buktam, de vele volt életem legnagyobb napon belüli nyerője is...
Szóval...
SEADRILL társtulajok rettegjetek, matgab újra színre lépett!
szerintem az esmya döntés jó lesz, max a "jó hírre adni kell" trend fog érvényesülni...
További Richter bővítés...
Köszönöm
"Tovább veszi a Tevát a Berkshire, az első negyedévben egy újabb, 21,7 millió darabos pakkot vásároltak a generikus gyógyszercég papírjaiból. A tranzakcióval az állományuk már 40,5 millió részvényre rúg, ami 4 százalékos hányadnak felel meg. A zárás utáni kereskedésben 4,7 százalékot erősödött a papír."
bazzeg én meg eladtam. Na itt is megvolt a faktor hatás...
unicreditet én is nézegetem...
Raffit 12-nél adtam el sajna... Azóta nézem...