Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

ja, nemsokára ki kellene…

#820754 matgab Előzmény: #820753

ja, nemsokára ki kellene fizessek egy nagyobb összegű EUR alapú számlát, látszik a HUF árfolyamon ennek a hatása...

még jó , hogy nem shorto…

#820707 matgab Előzmény: #820495

még jó , hogy nem shortoltam be...:-) Pedig nagyon gyanús volt...

Csusza, neked van?

gyanús nekem ez a gyorsj…

#820495 matgab Előzmény: #820478

gyanús nekem ez a gyorsjelentés előtti optimista hangulattal együtt megjelenő jelentős esés...

Elméletben itt - 10.600 …

#820478 TrendMan

Elméletben itt - 10.600 környékén - venni kell az OTP-t.

Legalábbis korábbi értékelések alapján.

???

Csányi

#819999 Kissherceg Előzmény: #819098

Az organikus növekedés mellett az OTP akvizícóval kíván bővülni, a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is vásárolhat a régióban – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az Inforádió Aréna című műsorában.

A Budapest Bank esetleges megszerzését firtató kérdésre azt mondta, ha eladásra hirdetnék meg a bankot, átgondolnák a lehetőségeket, de a BB nem tartozik az OTP kiemelt célpontjai közé.

A következő évtizedek vagy évszázad jelentős üzletei között említette a magánegészségügyet, az élelmiszert és az ivóvizet. „Ennek megfelelően kerestem mindig a lehetőséget, hogy a magánegészségügybe befektessek” – mondta Csányi, megemlítve a Budai Egészségközpont többségének megszerzését.

Egyre nagyobb az igény a magas színvonalú és korszerű egészségügyi szolgáltatások iránt, ezért „célunk az, hogy jelentősen bővüljünk, azokban a szegmensekben, ahol nem megfelelő az ellátás, de nagyok az igények a magyar egészségügyben” – mondta. (MTI)

reg eladtam es marcsak M…

#818791 thibi99 Előzmény: #818784

reg eladtam es marcsak ML k es ottone Estmedia utazom! otp kb 15-20% up , azokban meg 50-60 % de van egy titkos favorit , nem irtam Ner lesz ;) őszig

Pénzfelvét otp automatából

#818011 banyaiz Előzmény: #816873

Vigasztaljon, hogy ezzel is növelted a részvényesi értéket. :)

Ezt már én is megjártam egy párszor mikor nem otp-s kártyával otp-s atm-et használtam.

Továbbra is várnám a jó beszállót de nem akar esni. Félek egy kicsit ne az legyen egyszer csak elszáll 14 k-ra, de venni se merek most itt. Nagyon vergődnek nagy tőzsdék most de Otp úgy tartja magát 11 k fölött. Nagyon támasztják a jó eredmények. Ennél nagyobb para kell a világban kicsit megzuttyanjon úgy néz ki.

Pénzfelvét otp automatából

#816873 Tapasz

Nem vagyok otp-s, de kénytelen voltam kivenni 36000 forintot egy otp-s atm-ből. 925 forintba került. REMÉLEM MEGÉREM, HOGY BECSŐDÖL EZ A G.E.CI BANK!!!!!!!!!