ja, nemsokára ki kellene fizessek egy nagyobb összegű EUR alapú számlát, látszik a HUF árfolyamon ennek a hatása...
ja, nemsokára ki kellene fizessek egy nagyobb összegű EUR alapú számlát, látszik a HUF árfolyamon ennek a hatása...
szépen liftezik, vonják ki a lét belőle szvsz lásd eur árfolyam
még jó , hogy nem shortoltam be...:-) Pedig nagyon gyanús volt...
Csusza, neked van?
És akkor most mi lesz? További emelkedés?
Te sem vettél 10.600-on?
szép, masszív az emelkedés. Záróra meg kellene tartania, de meglátjuk külföld mit szól hozzá
gyanús nekem ez a gyorsjelentés előtti optimista hangulattal együtt megjelenő jelentős esés...
Elméletben itt - 10.600 környékén - venni kell az OTP-t.
Legalábbis korábbi értékelések alapján.
???
Az organikus növekedés mellett az OTP akvizícóval kíván bővülni, a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is vásárolhat a régióban – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az Inforádió Aréna című műsorában.
A Budapest Bank esetleges megszerzését firtató kérdésre azt mondta, ha eladásra hirdetnék meg a bankot, átgondolnák a lehetőségeket, de a BB nem tartozik az OTP kiemelt célpontjai közé.
A következő évtizedek vagy évszázad jelentős üzletei között említette a magánegészségügyet, az élelmiszert és az ivóvizet. „Ennek megfelelően kerestem mindig a lehetőséget, hogy a magánegészségügybe befektessek” – mondta Csányi, megemlítve a Budai Egészségközpont többségének megszerzését.
Egyre nagyobb az igény a magas színvonalú és korszerű egészségügyi szolgáltatások iránt, ezért „célunk az, hogy jelentősen bővüljünk, azokban a szegmensekben, ahol nem megfelelő az ellátás, de nagyok az igények a magyar egészségügyben” – mondta. (MTI)
majd 2025 környékén http://azenpenzem.hu/cikkek/hologram-bankarok-jonn... :)
reg eladtam es marcsak ML k es ottone Estmedia utazom! otp kb 15-20% up , azokban meg 50-60 % de van egy titkos favorit , nem irtam Ner lesz ;) őszig
Vigasztaljon, hogy ezzel is növelted a részvényesi értéket. :)
Ezt már én is megjártam egy párszor mikor nem otp-s kártyával otp-s atm-et használtam.
Továbbra is várnám a jó beszállót de nem akar esni. Félek egy kicsit ne az legyen egyszer csak elszáll 14 k-ra, de venni se merek most itt. Nagyon vergődnek nagy tőzsdék most de Otp úgy tartja magát 11 k fölött. Nagyon támasztják a jó eredmények. Ennél nagyobb para kell a világban kicsit megzuttyanjon úgy néz ki.
Nem vagyok otp-s, de kénytelen voltam kivenni 36000 forintot egy otp-s atm-ből. 925 forintba került. REMÉLEM MEGÉREM, HOGY BECSŐDÖL EZ A G.E.CI BANK!!!!!!!!!
ezen változtatni kellene, reklám áron van :)