A 10. és 14. pontokat nem teljesen értem:
Mi az, hogy ellenzéki kontroll nélküli szavazókörök?
A 10. és 14. pontokat nem teljesen értem:
Mi az, hogy ellenzéki kontroll nélküli szavazókörök?
Simán lehet, épp azért mert abszurd.
De ez azt jelentené, hogy van 500.000 fiktív választó/név, aki ténylegesen nem ment el szavazni vagy nem ott vagy több helyen is vagy fiktív nevek alatt.
Ha ezeket arányosan adták (volna) hozzá az egyes szavazókörök névjegyzékéhez, akkor a helyi választási bizottságnak is benne kell (ene) lennie vagy pedíg ezt egy adatbányász program gyorsan ki tudja mutatni.
Én,mondjuk nem hiszek az ilyen jellegű csalásban....,de az is igaz,hogy Orbánékról mindent el tudok képzelni.
Hadházy ma írta a facén, hogy olyan HITELESnek TŰNŐ információhoz jutott,hogy kb.500.000. szavazólappal többet nyomtattak, illetve a választás napján is ügyeletet tartottak a nyomdában,és vasárnap délután is nyomtattak még.
Leeresztik a fáradt gőzt... az utóbbi 2hónapba kellett volna tüntetni elios ügy miatt, stadionok, egészségügy, média, rogán, semján, stb ügy miatt... volt? nem volt.. most már nincs tétje..
Ez yo.
Ez bizony így van, ahogy stop Soros-t ki lehetett cserélni stop kapitalizmusra is, és ahogy volt stop konzervatív értékek (legyen mindenki gender meg b.zi stb). Kileng az inga. Ami németeknél az AfD, az nálunk kb a fidesz. A németeknél csak az agymosás okozta büntüdat miatt nincs AfD-nek olyan sikere, mint nalunk Fidesznek. Ez egy ilyen korszak. :(
Amúgy,nem értem a tüntetés lényegét?! Mi fog változni,ha összejönnek 10-20 vagy akár százezren?! Semmi.Békésen el lehet tüntikézni 4 évig.Egy hete volt a választás.Ha nem tudja valaki bizonyítani a csalást,akkor semmi értelme a tüntetésnek....inkább menjenek a kertbe borsót vetni!
szép és őszinte helyzetké
2002-es választások utáni hőbörgések, 2006 MTV, hogy kettőt említsek, de Kubatov legények is többször bizonyítottak.
összefoglalja a helyzetet, jó lenne, ha sokan tudnák értelmezni azt, hogy miben is vagyunk
Gyomorforgató, hogy két olyan ember, akik menekült a kamerák elöl vagy eldugták előlük az utóbbi hetekben, most nagy pofával már ki mernek állni osztani az észt, múlt vasárnapig meg be voltak szrva.