Szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt, s te is az maradtál
Kissherceg Előzmény: #819127Vasárnap éjszaka óta próbál megnyugodni a normális ember, én is azért várok ezzel a poszttal napok óta, hogy leírhassam, most már az agyam, és nem a szívem írja ezeket a sorokat - de nem megy. Nem megy azért, mert éveket tettetek abba a projektbe, hogy felbasszátok az embert - sikerült. Éveket öltetek abba, hogy nyílt színi gyűlölet, indulat, őrjöngés legyen - ez egyszer legyen. Ez egyszer nem várok tovább, hogy higgadtabb legyek, nem várok tovább, hogy okos érveim legyenek a tombolás helyett, hanem akkor jöjjön vegyesen, ahogy azt belém neveltétek az elmúlt években.
Lehet, hogy furcsa lesz, de én szeretném megköszönni a vasárnapi választásokat. Szeretném megköszönni sok mindenkinek és sok mindenért, mert egy csomó dolgot, amit évek óta próbál több tízezer, százezer jóérzésű normális ember elmondani, megmagyarázni, megértetni, azt nem kell soha többé. Pl:
- Magyarországon nincs demokrácia. Pont. Leginkább azért nincs, mert ha van egyetlen dolog ebben az országban, amiben kormánypárti és ellenzéki egyetért, az az, hogy ez az ország Orbán Viktor országa, az ő egy személyi döntései irányítják ezt a helyet, ő a tulajdonosa, menedzsere, főnöke egy személyben mindennek. Nem akarom részletezni, mind tudjuk. Ahogy azt is, hogy ahol 1 ember a góré, ott per definíció nincs demokrácia. Hogy az mi, arról lehet most újra 4 évig nyenyegni, de nem demokrácia, az biztos. És azért nem kell erről vitázni, mert minden oldalon minden ember úgy ment el szavazni, hogy ezt pontosan tudta, sőt ezért ment el szavazni. Egyik ezt akarta még sokáig, másik ezt akarta befejezni. Úgyhogy köszi, erről akkor nincs több vita
- Magyarország nem európai értékrendű ország, hanem egy ún keleti típusú autokrácia. Lásd újra a fentieket. 4 éve másról sem szól ez az ország, mint hogy állítsuk meg Brüsszelt. Megállítottátok. Akkor ne gyere nekem holnap azzal, hogy szerinted mi fejlett nyugati ország vagyunk, meg hogy büszke európai vagy. Küldd a gyerekedet Voronyezsbe nyaralni, Novoszibirszkbe egyetemre, és a NER-ből kilopott pénzből vegyél házat a Krímben. Ne Ibizán lazulgassál hunyorogva a migráns kurvák között, baszod. Hanem menjél oda, ahová szavaztál.
Fentiek legkésőbb hétfő óta száraz tények, nincs róla többé mit vitázni, meg dumázgatni.