Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#819027 Spade Előzmény: #819024

Nem mondtam h más módszerrel nem lehetett akár ugyan erre a következtetésre jutni.

Virágozzék 100 virág.

Azért megmosolyogtató, p…

#819026 walex

Azért megmosolyogtató, plusz egyben hányinger keltő, amikor egy narancsos EP-s nyilatkozik egy olyat, hogy nehéz dolguk volt, mert a hatalmas ellenzéki (!!!) médiafölényben is nyerni tudtak.

re

#819025 Spade Előzmény: #819021

erről nyuszi a következő vicc jutott eszembe:

Mester, mi lehet a boldogság titka ?
Ne vitatkozz idiótákkal!
Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.
Igazad van - mondta a mester

re

#819024 rbbj11 Előzmény: #818993

nézd meg a bitcoin topikot, a 20k kozeli csúcsot szinte eltalalva mondtam hogy bitcoin celaram 6000.

Semmit nem kellett ehhez malterosokrol tudnom. Nem is tudok róluk sokat.

az atya is megszólalt

#819018 TrendMan Előzmény: #819010

Biztos volt csalás, de biztos nem olyan mértékű, hogy itt ment volna el az ellenzéknek.

A 2/3 esetleg.

___

A zsebkendős szavazást ismertem, nagyon vicces így ennyi év távlatából:-)

Az ellenzéki összefogáshuz:

#819017 Spade Előzmény: #819016

lehet h azért nem volt meg a faszinál az átélés mert nem szerette a sört :)

(ezt ugye érted miért mondom ? :) )

#819016 Fornit Előzmény: #818992

Lehet azt kellene nekem is. Ha szeremcsém van akkor 4 év múlva én mehetek kotkodálni a tévébe. Sokkal jobban csináltam volna mint az a faszi, az olyan semmi átéléssel monda.

re

#819015 Spade Előzmény: #819009
Hát igen ez igaz. De a magyar történelem bővelkedik igazán "nagy" húzásokban ilyen pl. a zsebkendős szavazás ami hatalmas történet :)
"

Daniel Gábor a Szabadelvű Párt nevében a levél alapján határozati javaslatot terjesztett elő november 15-én, amely az ideiglenes házszabályokat foglalta magába, s ami jelentősen szűkítette volna az ellenzéki képviselők mozgásterét a törvényhozásban. Ez alapján többek között az egyes törvények elfogadását már nem lehetett időhúzó felszólalásokkal lassítani, illetve az obstruáló képviselőket indokolt esetben akár karhatalmi erővel is ki lehetett vezettetni a teremből. Ennek a javaslatnak és a Tisza által összerakott és benyújtott évenkénti kötelező újoncmegajánlás és a költségvetés záros határidejű elfogadásának megtárgyalására Tisza párhuzamos ülés megtartását indítványozta (vagyis hogy egyszerre tárgyalják ezt a három javaslatot).

1904. november 18-án került sor erre az ülésre, amelyen Tisza rövid kortesbeszéde után Perczel Dezső házelnök – a házszabály megsértésével – csendben azonnali szavazást rendelt el Daniel javaslatáról, majd meglengetett egy zsebkendőt. A jelenetet nem értve a képviselők többsége kíváncsiságból felállt a helyéről (ekkoriban a felállás jelentette az igen, az ülve maradás a nem szavazatot), mire Perczel a Daniel-féle határozati javaslatot elfogadottnak jelentette ki, majd a kialakult tumultuózus jelenetek közepette királyi kéziratot olvastatott fel, amely az ülésszakot berekesztette és december 13-ig elnapolta."

Magyarul a házelnök a zsebkendő feltartásával beugratta az egész ellenzéket akik felállásukkal megszavazták az általuk pokolra kívánt indítványt

A kutya nem törődik a vidékiekkel

#819013 Láma Előzmény: #818956

Hmm. Milyen fura, agyament ötletnek tűnt első hallásra anno, a választási jog feltételhez kötése.

az atya is megszólalt

#819010 Koffein

https://tibiatya.blogstar.hu/2018/04/10/a-teljes-e...

dicsértessék :D

a három ponttal teljesen egyet értek, e mellé feltudott volna sorakozni minden szavazó, a jobbikos, dk-s, mszp-s, lmp-s, stb... így verhetőek lettek volna és egy egyenes pályán győzzön a legjobb... nooo mindegy is, majd ez is elmúlik :)

re

#819009 banyaiz Előzmény: #819008

Orbánt hatalomvágya emberfeletti képességekkel ruházza fel. :) Tiszta hegylakó a csóka. :) Csak egy maradhat mindenkit elintéz.

Ebben a harcban segíti az is, hogy elvek , és meggyőződések, és egyéb hátráltató tényezők nem befolyásolják.

Csak egyetlen dolog éppen mi az aktuális divat. Amikor a liberalizmus akkor liberális amikor ebből kiábrándulás akkor szélsőjobbos.

Nagyon érzi a divat változásait a trendeket. Egy kaméleon megirigyelné.

Viszont az már nem véletlen ha valaki egy pártot így maga alá gyűr aztán egy országot. Van tehetsége azért ehhez mert egy lyukas 10 fillért nem tett volna rá senki 94-ben mondjuk, hogy a fidesz és ő ezt fogja elérni. Szétesés küszöbén voltak akkor visszajöttek az mszmp-sek 2 forintos kenyér világvége itt nem terem babér. :) Aztán innen kezdték meg a felfelé utat.

2002 -ben pedig hát nagyjából mindenki lemondott volna a kudarc után. Ő nem tovább folytatta és innen így visszajött. Nem akármi azért.

re

#819008 Spade Előzmény: #819002

Idővel amcsiból minden trend átúszik EU-ba is szal összefüggenek, ov persze kicsit előreszaladt, lehet jól olvasta nostredamust

re

#819007 Spade Előzmény: #819003

jaj dehogyis, minek nézel engem spekulánsnak ? becsületes 1 dodó óta fullban nyomom a shortot

re

#819006 banyaiz Előzmény: #818995

Sok minden szólt azért az összefogás ellen. Eleve 1-1 ellenzéki pártnak a többi ellenzéki párt konkurenciát jelent. Versenytársakat jelent.

Kérdés az is pl egy jobbikos szavazott volna e mondjuk DK-ra függetlenül attól, hogy a pártjaik megegyeznek. Lett volna átszavazásoknál lemorzsolódás.

Túlélésre játszottak inkább mint összefogásra.

Érdekes azért úgy utólag megnézni rendszerváltás utáni pártok felemelkedését és bukását. Pl egy fidesz honnan indult , és mi lett az erős mdf -el. Gyakorlatilag az mdf azzal , hogy megnyerte az első választást ki is nyírta magát. Mert minden probléma rájuk zúdult. Ezt a helyet betöltötte a fidesz aztán a közös kormányzással Torgyánékat is süllyesztőbe tették.

Közben milyen utat járt be egy mszp. Aki 94-ben nagy győzelmet ért el köszönhetően annak mennyi problémával járt a rendszerváltás és a 2 ft-os kenyér stb . Onnan milyen utat jártak be mostanáig.

Szdsz teljes leamortizálódása abból az állapotból első választásokon még győzelemre is esélyesek voltak. Az sem akármilyen út

#819004 tozsdenyul Előzmény: #818986

Heló, gyurcsány darálta be a momentumot meg együttet...

A nép öt választotta az ellenzékböl

re

#819002 Boby. Előzmény: #819001

Én szerintem, az amerikai politikai paletta,nem hasonlítható össze egy az egyben az európaival.

re

#819001 Spade Előzmény: #819000

Már hogyne férne meg? az új világban ami eljött, nagyon is. Trump is ilyen pedig még ráadául nem is normális és mégis