Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #818993

Én továbbra is azt mondom h ez a választás könnyen nyerhető volt az ellenzéknek, és hülyeségből odaadták ajiba a fidesznek. Hozzáteszem h már nyáron a teljes (jobbikkal) ellenzéki összefogásról vitáztam prosival h azzal simán leválthatják a fideszt, akkor amikor még senki nem ébredt meg a sajtóban meg elemzők sem, visszaolvasható. A kulcs itt a jobbik volt, ha legkésőbb a migráncs alkotmánymódosítást megszavazza akkor simán 10-15%-kal többet söpör be és akkor 2/3 tuti nincs de egyszerű többség sem, ugyanis ez a választás a migráncs be /be nem engedéséről szólt és ezt is leírtam már jó régen h ez lesz a tét. Nem is értem h vona ezt hogy baszhatta el, illetve értem a fidesz úgy felidegesítette az ellene indult szemét rágalom kampánnyal h idegességében rosszat húzott. Sajnos az ellenzék még most is mindenféle faszságban keresi a vereség okát nem hajlandó szembesülni a valódi okokkal. És pluszban a fidesznek óriási szerencséje volt h Hódmezővásárhelyen kikaptak mert ez felébresztette őket, ráadásul a győztes marky mark is faszságokat csinált amire nem kapott mandátumot (ezért tudta lázár utána mégis behúzni a körzetet) ha az nincs akkor nem is tud ov mozgósítani akkorát országosan és egy jóval alacsonyabb részvételnél könnyen elveszthették volna az 50%-t. Szal ezt a győzelmet a jobbik kapitális faszsága és a HM szerencse hozta meg ov-nak, de sztem a számok ellenére igazából hajszálon múlt és ezt sztem ov is tudja, talán jobban kormányoz majd ennek tudatában. Mert 22-ben nem biztos h lesz ilyen szerencséje valszeg a jobbik új elnöke nem lesz ilyen fasz mint Vona. És az már elég a bukáshoz mert sztem továbbra is a jobbik lesz a kulcs.

Az még egy másik dolog h én úgy érzem h simics és ov valahogy kiegyezett a választás előtt azért maradtak el a pusztító atombombák.