@GoldmanSachsElevator

Képzeld el, mekkora hatalmat kapna a hivatal, amely ezt felügyeli!
Orwelli lenne!
én teljesen egyetértek a rendszerrel! Minden legyen igazságosan elosztva! nem érdemek szerint! Minden férfi keressen ugyanannyit, mint egy nő, minden bányába vigyenek le annyi nőt, ahány férfi van! Minden egyetemre és politikai pozicióba tegyenek be annyi 20 évest is, ahány 50 éves van!
Legyen annyi fekete katona , ahány fehér a hadseregben (és persze nő is!)!
Sőt, az MTA-ban is szeretném, ha a szellemi fogyatékosokat is képviselve legyenek létszámarányosan!
Követelem, hogy a férfiak is szülhessenek gyereket és az amerikaiak is max olyan mértékben szennyezhessék a földet (per fő) amennyire egy átlag szuahéli törzs!
Egyfajta abszolút numerus clausus!
a spotifyról hiányzott
Adele, Taylor Swift, Gwen Stefani
Mindjárt megdobta volna a statisztikát
ahova sorolja magát... amint már megtudtuk, már az számít, hogy minek gondolja magát :P
A transzvesztitát ez az algo vajon hová sorolja? Női előadó vagy férfi?
hamarabb fog megjelenni egy nagymellű transzvesztita, mint egy samanta fox, vagy sabrina x :D
Szerintem a menedzserek, akik ebbe az irányba próbálnak torzítani nem látják át ezt.
Ismerek nyugati menedzsereket, majréznak keményen, hogy lemaradnak az aktuális trendekről, ezért még azt is hajlandóak tönkretenni, ami jól működik csak azért, hogy felkapaszkodjanak egy trend hátára, ami lehet hogy, rossz irányba megy.
De, ha már így, akkor jöjjön egy új nagymellű Samanta Fox vagy nagymellű Sabrina X, úgy mint a nyolcvanas években:-)
a nők választanak. a párom is agyba főbe hallgatja a férfi zenei előadókat pl ed sheeran, mclamore stb mert ez jön be neki. attól, hogy néha falramászok ezektől, de ez más kérdés :) most meg a női előadók fele terelnék a hallgatókat "algoritmusok segítségével", habár lehet kevésbé másznék a falra, de egy minajtól is agyf@xt tudok kapni... szóval megpróbálnak zenei ízlést formálni, vagy mi a szösz van itten már? :)
Ez már a társadalom betegségtünete:
A pénz felülírja a valódi minőséget, néhány dollárral többért (mert szerintem a női hallgatóságot és azok pénzét célozzák ezzel is) torzítják a valóságot.
Akkor lesznek bajban, ha mondjuk az ötvenesek is jelentkeznek, hogy ők is akarják a maguk arányát vagy mondjuk a szövegírók között is létre akarják hozni ezt a mesterséges arányt (női szövegírók szinte nincsenek is).
ez ám az egyenlőség http://hvg.hu/elet/20180308_A_Spotify_nonap_zene
"Tavaly a Spotifyon legtöbbet hallgatott tíz album között egyetlen női
előadó lemeze sem volt, és a tíz legtöbbet streamelt dalszám között is
csak kettő mögött állt női művész"
ezzel kapcsolatban felmerül bennem, hogy az adott személyek döntik el, hogy mit akarnak hallgatni, milyen előadótól, milyen zenét, de mostantól ebbe is beavatkoznak, hogy kiegyenlítsék és az algoritmusok segítségével felhozzák a női előadókat...
Nőnap alkalmából köszöntöm a kedves Zoltánokat, és sok boldog névnapot a hölgyeknek! :))
Nőnap alkalmából köszöntöm a fórum hölgy tagjait !!!

És egyúttal boldog Zoltán napot is!!
Ezek után kétség sem férhet hozzá, hogy Kelemen Anna pártján állok: (Azért remélem nyugdíjvédelmi megbízott nem lesz belőle:)
Nem értem, esküszöm, mi a pláne a csajban, attól, hogy van két medicinlabda a mellkasára applikálva, még nem lesz érdekes, de biztos lehengerlő személyiség és nagy elme mellette, Havas is belebolondult kicsit, ugye. Most az RTL járt nála a Házon kívül című műsorral, mert volt neki ez a "majd én elindulok a választáson" médiahekkje, amit egy percig nem lehetett komolyan venni, de legalább sikerült megint kamera elő tolni a gigamelleket meg az éppmostszoptam-sminket. A kameraman meg a hangtechnikus meg olyan zavarba jött tőle, mint akik tényleg most láttak először ilyet.