Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

neki nem jött össze a dubajozás

#817394 TrendMan Előzmény: #817388

Hiszen a pakisztáni úr csak a munkaszerződését próbálta átnyújtani.

wázzze

#817369 Koffein Előzmény: #817363

Valami olyasmi, csak az éppen aktuális magyar néplélekre szabva. :)

Azért olvassák, mert egy férfi ideállt formálnak meg. Aki éjszaka kikötözi alázza és széjjelorrbaszájba, reggel meg mosolyogva a kedvenc reggeli kávéjával ébreszti, hercegnőként bánik a nővel, kivéve a hitvesi ágyban... amúgy titkon ők is tudják, hogy a világon nincs ilyen, ezért csak annyit mondanak, mert csak olyan romi... :-P

Szóval itt is mekkora a kontraszt. Visszautalva a tegnapi cikkre, egy babával való közösülés, már a nők megerőszakolásának a szimulálását jelenti. Miközben a bestseller könyvekben, amit több10millión olvasnak. Persze ne felejtsük el megemlíteni, a női írok, azt sugallják, hogy a nők erre vágynak. Lásd 50árnyalat trilógiát. Mi van?? Megbolondult a világ? :))

wázzze

#817363 TrendMan Előzmény: #817358

Ez amolyan 'A szürke ötven árnyalátnak' a sokadik árnylata, nem?

Amit a nők titokban olvasgatnak, de nem tudják miért és nem is mondják.

wázzze

#817358 Koffein

Kapom a Libri hírlevelet, nézem, sikerkönyv a Maffia ágyában. Mondom mi a vihar? Gondoltam hirtelen valami Mario Puzo féle, de nem. Ez egy romantikus szirupos regény féleség akar lenni. Nézem miket írt az író, Arab fia, Férfi prostija, Az arab stb stb

https://www.libri.hu/szerzok/borsa_brown.html

Aszondja a hölgyemény "Írásaimmal fő célom az, hogy mindenki kiszakadjon jelenéből, és a könyvet kiolvasva, új élettapasztalatokkal csöppenjen vissza életébe."

Úgy gondolom, hogyha a fantazmagóriájában szereplő arab, vagy maffiózó kiszakítaná a valóságba, akkor nem Oshot idézgetne, hanem az utcasarkon ízlelgetné az élettapasztalatokat nap mint nap...

boldogságtérképen

#817276 TrendMan

"Az új vizsgálat azt is megerősítette, hogy a nők minden régióban és minden korcsoportban boldogabbnak vallják magukat. A nők a mentális egészség és a pszichológiai immunitás terén is jobban állnak, mint a férfiak."

bezáratnák

#817243 TrendMan Előzmény: #817239

A józan ész talaján állva igazad van,

Viszont, mint mondtam, a rendszer a saját érdekek és szempontok artikulálása körül forog, nem a józan ész körül.

A dedukciót meg az indukciót elrakják a pincébe és aki erősebb, az keresztül viszi az érdekeit.

Egyébként a tegnap egy másik topikban linkelt faz cikk szerint az önvezető autók forradalma is erről szól: Az elit profitot csinál és az elit majd használja ezeket a szolgáltatásokat, a lemaradók meg a 2 tonnás autó kerekei alá kerülnek.

Ha bárki ennek a helyességét kétli, lesznek majd jól megfizetett PR alkalmazottak, akik mindent megmagyaráznak.

bezáratnák

#817239 Koffein Előzmény: #817237

Ezek szerint a szabadság nem jött be? Szóval ez egy óriási hülyeség, hogy az alapján kapj hitelt, hogy az idióta főnököt lehülyézted, vagy hogy az iskolába megbuktál-e vagy sem.

Kínai példát hozva, nézd meg pl Jack Ma-t Alibaba alapítója. Elmondása szerint rosszul tanult, nem vették fel még a kfc-be se, rendőrségtől a jelentkezés napján elhajtották stb. és most ott van a világ leggazdagabbjai közt. Mit bizonyít, hogy a főnökkel összekapsz és megrovást ad, mert lehülyézted? Vagy netalán ki is rúg? Ez nem azt jelenti, hogy ha a butább, lustább főnök olyan társadalmi kasztba születik, akkor az okosabb, szorgalmast pár billentyűzet leütésével ellehetetleníti? Mert egy életen keresztül ott lesz a kartonjába, hogy megrovás feladat el nem végzés, és visszapofázás miatt? Ezen mentén, ebből milyen társadalom lesz 100 év múlva? Vagy ne is 100 év, hanem egy generációnyi öltő alatt? Csak kérdem, így elmélkedve...

bezáratnák

#817237 TrendMan Előzmény: #817227

Nehéz kommentálni.

Több szempontból is.

Ha jól tudom Kínában már bevezetés alatt áll egy rendszer, ami valamilyen 'társadalmi pontok' alapján 'kasztokba' rendezi a népességet.

pl. ha rosszabb osztályzatot szereztél az iskolában vagy főnöki megrovást kaptál a munkahelyen, akkor csökkennek a társadalmi pontjaid és pl. nő a hiteltörlesztésed.

Érdekes, de korábban mintha a szabadság lett volna az idea (igaz nem Kínában), most meg már irányba tűnik mozdulni a rendszer.

A harc szerintem azért folyik, hogy ki artikulálja hangosabban a saját véleményét

Ebben a feministák nagyon jók.

bezáratnák

#817227 Koffein

https://index.hu/kultur/eletmod/2018/03/21/bezarat...

már ott tartunk, hogy a szerencsétlen ffi, aki már egy nőt se mer megszólítani, egy babát se dughat meg az éj leple alatt, mert azt mondják a feminista aktivisták, hogy "nők megerőszakolását szimulálja" -k. :D

lassan a ffi maszturbálás is a nők megerőszakolását fogja szimbolizálni :D de csak a ffi!! a női maszti az okés lesz, csak a ffi maszti fogja szimbolizálni a világ nőinek elnyomását.. most ezen röhögünk, de eljöhet azaz idő, hogy kapunk egy chipet, jelzi a hivatalnak, hogy engedély nélkül felállt és repül bünti XD

csodálatos család :D

#817127 Koffein Előzmény: #817126

Félnek, mert ha nő keze által hallnak meg, akkor nem jutnak a Valhallába :)

#817126 TrendMan Előzmény: #817119

Egyébként a kurdok, ahogy hallom tényleg eltérnek a környező népektől, de szerintem, ha feminista, ha nem, nem mennek Arábiába.

Egyébként az iszlám állam harcosai félnek a kurd női harcosoktól, mint a tűztől.

Szerintem van valamilyen vallási átok, ami éri őket, ha egy nő kezétől halnak meg.

#817119 Koffein Előzmény: #817103

szép színesek a linkjeid, feldobják a hsz-t :)

ja értem, azaz 5% teszteli a nyugati társadalom határait :)

#817103 tozsdenyul Előzmény: #817092

nem, nem azért, de távol álljon tölem, hogy olvasásra vagy tájékozódásra bírjalak, fekete -fehérben szép a világ :)

A linkjeim csak dísznek vannak :)

Az YPG pl a kurd férfiak milíciája, minimum 50 ezer fövel, és a kurdok nem zsoldosok, hiszen a saját földjükön, saját függetlenségükért harcolnak. Amit jelen állás szerint egyfajta feminista radikális demokratizmusnak álmodtak meg. És muszlimok...

A kurdoknak amúgy 5, azaz öt százaléka húzott el nyugatra...95% a közel-keleten él.

#817092 Koffein Előzmény: #817091

vajon miért? véletlenül nem azért álltak zsoldosnak, mert a férfiak elhúztak németo-ba, svédo.ba, angliába?

tudom, tudom, azt mondod áááá dehogy, kizárt... a nagy fenét :)

#817091 tozsdenyul Előzmény: #817048

iszlám feministák?

A kurdok egész népükkel gyakorlatilag szélsöséges feministák. (a kurdok amúgy kb iráni siíta muszlim nép, csak enyhén más kulturális megközelítéssel, lásd marxista -feminista ideológia)

Az YPJ a kurdok egyik milíciája, 24 ezer fövel, kizárólag nök.

http://index.hu/kulfold/2018/02/14/kurd_nok_sziri...

A femen a kurdokhoz képest lófütty.

#817070 Koffein Előzmény: #817055

annyira haladó, hogy csakis miatt járhatnak dubajozni a jányok :D minden napra másik :-P

#817057 TrendMan Előzmény: #817055

Tényleg!

Aki lazít a búraviseleten, az nem baj, ha eltünteti az idesanyját. :-DDD

Erre nem gondoltam!

#817055 Fornit Előzmény: #817041

Mert ez egy haladó herceg, épp ma olvastam, hogy engedélyezte, hogy a nők is vezethessenek autót, és a buraviseleten is lazított valamennyit. :)